her şeyi sorarak öğrenemezsin yaşaman lazım yaşayabilmen için ayaklarının üzerinde durman lazım hani bir söz vardı ilk önce hapishanin farkında olman lazım yaşamı fazla mistik bir hale dönüştürmeye' de gerek yok mantıklı olmak her zaman yararlıdır macera bir çok kişiye göre değil (% 90 ) . // o nedenle toplumsal yaşamın genel kurallarını kavrayıp o minvalde bir anlayış belirleyip yetenek ve kabiliyetlerimizin farkında olarak içinde yaşadığımız topluma en üst düzeyde fayda sağlamamız gerekir yani işte ilk orta lise yüksek eğitim, yetenekler ve doğru yönlendirme anlamında dikkatli ve farkında olan bir anne baba şanslı olursun biraz daha tabii herkesin bir görevi var mesela balık yemeyi severiz, zaman zaman kanalizasyon boruları tıkanabilir bazen elektrikler kesilir yani bazen ameliyat olmak zorunda kalırız hehehe uzay araştırmaları yıldızlararası yolculuk ya da uzak yol (okyanus aşırı ) ticari kargo gemilerinde çalışmayacaksak aşşağı yukarı genel tablo budur... yani affetmek bağışlamak falan fazla zorlamamak lazım ülkemizin tarihi kültürel dokusu belli yani fazla zorlarsan motoru yakarsın mazallah, o yüzden okul biter güzel bir iş bulunur helal süt emmiş ehli sünnet biri bulunur nişandı nikahtı düğündü falan sistem takır takır işlemeye devam eder maaşallah, çocuklar büyür onlarda okullu olur siz anne babanızdan farkında olmadan aldığınız bütün özellikler yine siz ne kadar zorlarsanız zorlayın farkında olmadan çocuklara aktarılır, o yüzden sistem aynen işler hertürlü... AFFETMESE NE OLUR AFFETSE NE OLUR SİSTEM AYNI DEĞİŞMEZ... :)
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sağlık konusunda 4,5b cevap paylaştı. Lapa yapılan pilav:/
8113 Yorumla- +1 yıl
Ya hu! Bir de en iyi secilmiss. :D
- +1 yıl
Pilav yiye yiye göbek yaptın. :))
- +1 yıl
Haha :))
- +1 yıl
Lapa yapılan pilavı risotto diye itekle
- +1 yıl
@A_F_K üzülme ya :///
+1 yılAFFETMEM demem...
Çünkü bir kere Affetmek ALLAHA mahsusdur. Biz kullara ne hacet?
Biz sadece Allaha havale edebiliriz en basitinden.
Yalan söyleyen insanı dahi affederim. Ben o an ALLAHA havale ederim. Onun adaletine birakırım...00 Yorumla
+1 yılkarşımdaki aşırı derecede çıkarcı ise ve bu çıkarlarının içine benide dahil etmeye çalışıyorsa bunu ne hazmederim nede affederim elime alsam bogabileceğim insanlar var bu konuda
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
345Cevap
+1 yılAsla affetmem demek bence buyuk bir söz bu söz durum icerisinde zamanla duzelebilir bu durum
Affedebilirsinix ofkeniz gecer hayat sizi merhametli yapar ozetle mesele budur
Hayat o kadar acimasiz ki bazen affetmeyide ogrenmelisi212 Yorumla- +1 yıl
Askta ve savasta hersey mubahtir :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurdan Ladeyna diye bir kızla çıkıyordum
2 aydır muhabbet ediyorduk sevgili idik
Ama o geçen hafta , burdan tanıştığı SELİM diye biri ile yatmış
Bide bana diyor ki 5 dk sürdü erken boşaldı dedi
İhanete girmez dedi
Sarsıldım Allah belanı versin dedim
Ben ihanet Affetmem
AFFETMEDİM DE !! ALLAH BELANI VERSIN GIZEMSU''!!!11 Yorumla
+1 yılyalanı yakarsam affetmem saygısızlıgı ve ihaneti ve aldatılmayı falan affetmem :=) ne cok affetmicem şey varmış bir düşününce :) ama herşeyi geçtimde... VATAN HAİNLİĞİNİ ASLA AFFETMEM AFFETMEYİZ.
12 Yorumla- +1 yıl
bunu söylemen yeter teşekkür ederim :=)
+1 yılAşik oldugum insan eyer beni aldatiyorsa hayatta affetmem cunki ben ona guvendim , sevdim en onemlisi kalbime yer actim. Eğer bunlara ragmen beni aldatiyirsa kusura bakmasin benm icin bitmistir. Hayatta affetmem Hakkimida helal etmem. Cunki bir insanin kalbini calip orda yer edin sonra git aldat bu hakdan baska bisiy degildir.
20 Yorumlaihanetı kahbelıgı serefsızlıgı nankorlugu vefasızlıgı sayayımmı daha?
60 Yorumla
+1 yılAldatılmak. Çünkü bir insana ümit verip , onla güzel vakitler gecirtip, evlilik hayalleri kurdurup, güzel bir yuva , çoluk çocuk mutlu bir hayat vaadinde bulunupta, 1 kansız yüzünden bunca şeyi goz ardı edip bırakıp gitmesi.1 de bunca şeyleri yaptıktan sonra af dilemesi.
Seni Allah affetsin!!!32 Yorumla- +1 yıl
Eic sen olmalıydın...
- +1 yıl
Tesekkur ederim @Panter_Hatuun
- Sağlık konusunda 600 cevap paylaştı.
+1 yılHerşeyin bir yolu yordamı vardır. Haliyle elbet affedilecek bir sebepte. Her kul hata yapar. Koca günaha girenleri bile affeden Allah (c. c) biz neden o kulunu affetmeyelim. :)
10 Yorumla
+1 yılAsla asla demememekten yanayım hayatta değişmeyen tek şey değişimdir asla dediğimde hep korkmusumdur karşıma çıkar diye o yüzden asla değil ama aldilmak herhalde en zor affedebilecegim ki bunun çizilen olmasıda şart değildir ruhen aldatmissa bile affedemem
00 Yorumla- Sağlık konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılYalan,
İki yüzlülük olabilir. :):
https://i.hizliresim.com/89zaLk.gif10 Yorumla - Sağlık konusunda 569 cevap paylaştı.
+1 yılYALAN...
Kesinlikle affedemeyeceğim bir şey.. Tabii küçük yalanlar sorun değil..00 Yorumla kadınlar affetmek zorunda erkekler fedakar olmak zorunda yani sen affetmek zorundasın özgee ne b*k yerse yesin :) ben ise fedakar olmak zorundayım ne b*k yerse yesin.. ama kesinlikle affetmeyeceğim 2-3 şey var. burada belirtmek istemiyorum tabiki :)
00 Yorumla
+1 yılBenimle konuşurken başka bir kızla da benimle olduğu gibi olması. Soğurum bir kere, gururuma yediremem
10 YorumlaEvden çıktığın an saat kaç diye telefona baktığında kalan 2% şarj ibaresi. Tabi asla affetmeyeceğin kişi sensin. Oy kafama nası unuttuk biz oni :)
10 YorumlaBana veya bir baskasina iftira atan her kim olursa olsun en yakinim dahi olsa o kisi ile tüm irtibatimi kopartirim..
Bunu affedem.10 Yorumla
+1 yıltek golle yatan süpriz kupondaki golü kaçıran futbolcu asla asla asla ve asla affedilmez 7 sülalesine itina ile argo ve çok ağır hakaret li cümleler kurulmadan rahat bırakılmaz :D
02 Yorumla- +1 yıl
sende vur :D yarama basın tuzu :D
Bir abi sandığım yaşça benden daha büyük biri sevdiğim kıza yakın arkadaşım yaklaşıyor diye benimle dalga geçti bende kavga yaptım sonra gerçekler ortaya çıktı Özür dilerim dedim ama kabul etmedi. abi sandığım kişiyi Allaha havale ettim
00 YorumlaAllah (c. c) şirk koşmak dısında tüm hatalarımızı af dilediğimiz, pişman olduğumuz zaman affediyorsa ; biz kulları hâşa onun kadar yüce değilken asla affetmiyorum demek hakkımız mı kii?
10 YorumlaKötü bir espri geliyor... Böyle yazıları mesela asla affettmem hemen altına böyle bir yorum döşerim.. Zamanını çaldığım için ayrıca özür dilerim.. İlk defa yorum yapmak için yaptım daha da yapmam..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAsla affetmem demek kibirdir, kibirli olmak hiç bir zaman güzel ahlak olmamıştır. Affedici olursak affa layık oluruz.
294 Yorumlasevdiğin kişi tarafından aldatılmanın affı yoktur bana göre... Sizi bilmemm
11 Yorumla
+1 yılZayıf yönünü bildiği halde seni ordan vurmaya çalışan dostu asla affetmem
10 Yorumlaeğer biri anneme küfür ederse asla affetmem ve bence kimsede affetmesin
10 Yorumla
+1 yılsucuklu menemen gordummu affetmem..
direk süpürürüm tencereyi !! ..10 Yorumla
+1 yıleğer yol düz ve boşsa asla affetmem gazı köklerim :)
10 Yorumla"Affetmem Asla Seni" isimli şarkıyı yanlış söyleyeni asla affettmem.
10 Yorumla
+1 yıl"Yalan kimsenin affetmesini şeydir." cümlesi de yalan. Hangimiz şimdiye kadar bir yalanı yakalayıp da affetmedik ki? Herşey affedilir bu dünyada, insan oğluyuz sonucta.
00 YorumlaAldatmayi affetmem asla demiştim bebeğim doğduğu gün aldatildigimi öğrendim ve affettim o psikolojiyle--asla büyük konuşmamak lazım insanlık hali. .. ve artik asla diye cümle kurmqm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZırt pırt uydu frekanslarını değiştiren kanalları asla ve asla affetmiyorum. :)
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEnteresan :)
+1 yılSaygısızlıktan nefret ederim. Kolay affetmem, Affettm desem bile o insan benim için bitmiştir, yani lafta affetmisimdir gerçekte değil. Tahammülüm yok bu konuya.
00 Yorumla
+1 yılbenim için en önemlisi güvendir
etrafındakiler ne kadar güvenilir olduğumu iyi bilir
yalan söylemem çok nadir yalan söylerim
söz verirsem kesinlikle tutarım bu nedenle zor söz veririm
BUNLARIN TERSİNİ YAPANI AFFETMEM00 Yorumla
+1 yılgururumla oynanırsa, kişiliğimi zedeleyecek kötülükler yapılırsa, değer verdiğim kadar değer göremiyorsam, karşılıksız sevilmiyorsam affetmem. Bunların dışında ne olursa olsun gelsin, geçmişe değil, geleceğe bakarım ve onu öyle kabullenirim.
10 YorumlaSağlık konusunda 380 cevap paylaştı. Çiğ köftemi yerken başka birinin gelip ısırık atması.
11 Yorumlaaldatılmak.. Allah muhafaza etsin, bizi erkeğimizle sınamasın.
10 YorumlaAldatma ve aldatilmak... tek diyebilecegim aldatan kisi karaktersiz ve acizdir. Kadin ya da erkek farketmez ;)
10 YorumlaYalan hicbiri degil,,, beni yuregimden derin sekilde beni aglatan uzen,,, kimse bu kisi arkadas,, sevgili kim olursa olsun affetmem
10 Yorumlaakp yandaşıyken görmediğim yalanlar. ahirette ellerim yakalarında. hepsinin.
10 Yorumla
+1 yılBende büyük lokma yememek adına bu soruya cevap vermemeyi tercih ediyorum. O durumda ne karar vereceğini kimse bilemez burdan atıp tutması kolay olur. Büyük konuşmamak lazım.
00 Yorumla
+1 yılBir sekilde cok kirilmissam, içimde bir seyler koymuşsa affedemem. Hani küslük vs olmasa bile eskisi gibi samimi olmam o kimse ile.
10 YorumlaGece ya da gündüz kız arkadaşım olsa dahi çat kapı kapıma dayanıp ben geldim diyebilecek kadar cesarete sahip olması. Kesinlikle affetmem çok ilişki bitirmişliğim vardır bu sebeple
04 YorumlaSağlık konusunda 609 cevap paylaştı. Yok. Yapmam dediğin konunun başrolünde oluyorsun genelde o yüzden susmak iyisi
20 Yorumla
+1 yılBir yalani af edebilirim nedenleri mantikli gelirse. Ihanetti asla aldatamam.
11 Yorumla- +1 yıl
affetmem olacakdı:)))
Sağlık konusunda 648 cevap paylaştı. Affedilmeyen tek sey ihanettir. Affetmedim affetmem. Bilirim ki ona bakdikca aklima ihaneti gelecek cunku
00 YorumlaGözlerine bakarken dolan gözlerine ihanet edilmesi hatta teşebbüsü dahi affedilmemeli özgecim 😊
10 Yorumla
+1 yılİyi niyete karşılık olarak verilen kötü niyet. Ne şerefsiz insanlardır onlaaar... Selam bile haketmezler -.-
00 Yorumla
+1 yıl1.5 porsiyon tereyağlı iskender'i affetmem. Yanında bir de buz gibi kola oldumu off hayatta affetmem.
00 YorumlaO kadar ciddi bir soru sorup ardından lapa yapılan pilavı en iyi görüş seçenleri asla affetmem
01 Yorumla
+1 yılYalan. Asla affetmem çünkü her şeyin başı yalandır. ihanet, aldatmak, kazık atmak, iftira, dedikodu... hepsinin içinde yalan vardır.
00 Yorumlaherseyı unutuyorum ya ama bana degılde en yakınımdakı kısılere kastı bır sekılde zarar verenlerı affetmem.
00 Yorumla
+1 yılYalan değil yalanı affederim aşırıya kaçmadıkça benim affedeceğim bir şey birinin emeklerini yok etmek , adaletsizlik, çalışmamak yani tembellik gibi kavramlar düşmanım
00 Yorumla
+1 yılBirincisi haksızlık ikincisi aldatmak ve aldatılmak. Zaten aldatmak ve aldatılmakta bir nevi karşındakine haksızlık etmektir. :)
00 YorumlaSağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tabi ki ihanet.. midem o an bulaniyor.. yalani bile affederim , kizacagim diye korkmustur falan ama.. ihanet.. asla..
00 Yorumla
+1 yılasla affetmem dediğim şelri gün geldi affettim o yüzden cidden asla affetmem demeyin. sonra kendinize saygınız olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynen... Asla affetmem dediğim tek şey aldatma sebepli YALAN! Yani cinsel anlamda gidip de birisiyle yatması değil bu. Bana yalan söyleyerek herhangi farklı bir şahıs ile en ufak bir görüşme benim için yeterlidir...
00 Yorumla
+1 yılben ağlarken güleni affetmem... kamyon arkası yazısı gibi oldu ama öyle
10 Yorumla- Sağlık konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAldatılmayı asla affetmem. Birde çok şükür öyle bir eşim yok ama dayak atan kocayı asla affetmem.
14 Yorumla- +1 yıl
Ufaklik büyüdü mu? :)
- +1 yıl
@nanelimonçayı 2 buçuk aylık oldu.
- +1 yıl
Allah bağışlasin:)
İsmi ne? - +1 yıl
@nanelimonçayı sağolun. İsmi Gökçe.
+1 yılAsla diye kurulan her cümleyi sahibine iade eder hayat
10 YorumlaYalani zaten soylemissin ama aldatmakta afffedilmemeli bence
12 Yorumla
+1 yılArkamdan konuşulması onda suç yokmuş gibi üste çıkması.
10 Yorumla
+1 yılBir bir gün karşıma çıksan gözlerime bakıp yalvarsan affetmem diyor Funda :)))) ama ben belli olmaz hayatta herşeyin bir açıklaması olabilir bu kadar peşin ön yargılı olmamak lazım
00 Yorumla
+1 yılTanrım kötü kullarını sen affetsen ben affetmem dın dın dın dın :d
10 Yorumla- Devamını Gör (563)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım