Kişilik & Karakter Asla affetmem dediğiniz bir şey var mı? dǝuʎǝzᴉqᴉɥɐsuıuɐʞǝƜ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Bana göre ihanetin affı olmaz.İyi akşamlar.🌸💓 Güncellemeler+1 yıl Süper Soru, teşekkürler..💓💓 Asla affetmem dediğiniz bir şey var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Aldatmak olabilir. 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Nankörlüğü asla affetmem. İyilikle yaklaştığım birinden tam tersini görmek midemi bulandırıyor. 1 0 Yorumla
Ğeribo Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Herşeyi bıraktım sen bu ismini nasıl böyle ters yazdin. 1 3 Yorumla dǝuʎǝzᴉqᴉɥɐsuıuɐʞǝƜ +1 yıl Elimle💅 Yorumla Ğeribo +1 yıl Başka yerinle zaten yapma imkanin yok nasil yaptin ben de yapmak ostoyorum. Yorumla dǝuʎǝzᴉqᴉɥɐsuıuɐʞǝƜ +1 yıl :d google ya yaz tersten yazı yazma çıkıyor Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Affetmek Allah’a mahsus ben kimim el bombası kuruldu yetkili başkanım tek emrinizle düğmeye basıyorum aa Türk düşmanları havaya uçtu 1 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bir şey değil bir ton şey var. Hangi birini buraya yazayım. Hepsi birbirinden önemli mevzular. Ben acayip takıntılı birisiyim. 1 0 Yorumla
OrganikŞarap Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl İhanet. Kesinlikle affı olmamalı. Kendine yapılan en büyük saygısızlıktır. 1 0 Yorumla
sllage Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Verdiğim değerin kıymetini anlamayip beni enayi yerine koyan hiç kimseyi affetmem ve etmedim. 1 0 Yorumla
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Dünya tersine dönse affetmem gökteki güneş sönse affetmem 1 0 Yorumla
İsimsizakc Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Namus meseleleri tek kırmızı cizgim o Bu meseleyi Allah düşmanima vermesin 1 0 Yorumla
ErDeMtheLazy Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Asla dememekte yarar var, büyük konuşmaktan kaçınırım ☺️ 1 0 Yorumla
kelebekmisaliaşk Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Her şey insanlar için. Ve ben her şeyi affedebilirim. Ama bir sorun var. Belirli bir süre için. Sonra mutlaka intikamımı alır o kişiyi de kapının önüne koyarım. 1 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Sevgilinin meme atmamasını asla affetmem. İnsan sevgilisine meme atmaz mı beeeğğ asdjdk 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Affetmem dediğim her şeyi yaşadık bi de.. 1 1 Yorumla dǝuʎǝzᴉqᴉɥɐsuıuɐʞǝƜ +1 yıl En kötü durum da bu. Yorumla
sunderman Takip Et Xper 4 Yaş: 52 +1 yıl Gemiyide limanida yakarım diyon ihanet aynı frekanstayiz 1 1 Yorumla sunderman +1 yıl Zeynep profil resmin harika bu sitedeki eniyi profil resmi senin yani Number one Yorumla
Burak4486 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl İhanet dışında her şey affedilebilir çabaya ve aradaki sevgi bağına bağlı 1 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aldatılmak 1 0 Yorumla
tolgaozkugum Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 442 cevap paylaştı. İhanet 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. İhanet 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. ihanet iftira 1 0 Yorumla
güneyjdm Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. İhanet.. 1 0 Yorumla
CaptainMorgann Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Ihanet , yalan 1 1 Yorumla CaptainMorgann +1 yıl Sen çok şirinsin ama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Aldatmak olabilir.
Nankörlüğü asla affetmem.
İyilikle yaklaştığım birinden tam tersini görmek midemi bulandırıyor.
Herşeyi bıraktım sen bu ismini nasıl böyle ters yazdin.
Elimle💅
Başka yerinle zaten yapma imkanin yok nasil yaptin ben de yapmak ostoyorum.
:d google ya yaz tersten yazı yazma çıkıyor
Affetmek Allah’a mahsus ben kimim el bombası kuruldu yetkili başkanım tek emrinizle düğmeye basıyorum aa Türk düşmanları havaya uçtu
Bir şey değil bir ton şey var. Hangi birini buraya yazayım. Hepsi birbirinden önemli mevzular. Ben acayip takıntılı birisiyim.
İhanet. Kesinlikle affı olmamalı. Kendine yapılan en büyük saygısızlıktır.
Verdiğim değerin kıymetini anlamayip beni enayi yerine koyan hiç kimseyi affetmem ve etmedim.
Dünya tersine dönse affetmem gökteki güneş sönse affetmem
Namus meseleleri tek kırmızı cizgim o
Bu meseleyi Allah düşmanima vermesin
Asla dememekte yarar var, büyük konuşmaktan kaçınırım ☺️
Her şey insanlar için. Ve ben her şeyi affedebilirim. Ama bir sorun var. Belirli bir süre için. Sonra mutlaka intikamımı alır o kişiyi de kapının önüne koyarım.
Sevgilinin meme atmamasını asla affetmem. İnsan sevgilisine meme atmaz mı beeeğğ asdjdk
Affetmem dediğim her şeyi yaşadık bi de..
En kötü durum da bu.
Gemiyide limanida yakarım diyon ihanet aynı frekanstayiz
Zeynep profil resmin harika bu sitedeki eniyi profil resmi senin yani Number one
İhanet dışında her şey affedilebilir çabaya ve aradaki sevgi bağına bağlı
Saygısızlık; genel manada yani
yalan soz verrilmesi yapilmamasi
Var tabi ihanet affetmem
İhanet saygısızlik dövmek
Aldatılmak
İhanet
Şu an yok
İhanet
İhanet
Bence de ihanet..
ihanet iftira