Malum şimdiki karılar ay yemek yapmak zorunda miyim ay temizlik yapmak zorunda miyim ay ev süpürmek zorunda mıyım. Bunu diyenler genelde bi tabak çorba bile yapamayanlar olması çok garip ayrıca. Yapma abi sap kal sen hep. Kim naapsın seni ki

Malum şimdiki karılar ay yemek yapmak zorunda miyim ay temizlik yapmak zorunda miyim ay ev süpürmek zorunda mıyım. Bunu diyenler genelde bi tabak çorba bile yapamayanlar olması çok garip ayrıca. Yapma abi sap kal sen hep. Kim naapsın seni ki

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben yemek yapmayı seviyorum. Tabağın güzel olmuş eline sağlık.
Yemek tribi bana hep gereksiz gelmiştir.
Çok güzel duruyor, erkeğin yeri gelince karı olanı makbuldur
Bizde böyle küçük hanım
Evi erkek temizlesin dışardan yemeği ben söylerim iş bölümü dediğin böyle olur
Karim varken disardan yemek yemek ayda bir iki olur kusura bakmasin. Evi bilikte cekip cevirilebilirler , her erkek eşinin elinden yemek yemek ister. Bu en haz duydugu seylerden biri. Bunu size yuklenen bir gorevmis gibi algilamayı birakmadiginiz surece hic bir erkek sizi sevmeyecek
Onemsemeyecek, ilgi gostermeyecek, duygusal bakmayacak , korunmaya ihtiyac duymasaniz bile teknik olarak korumayacak, savunmayacak, ozlemeyecek
saka yaptim ciddiye niye alıyosun sadece disardan yemek soyleyince is bolumu mu oluyor
Katiliyorum kendim de yaparim eşiminkini de yerim, ortak yapılır zaten her şey, öyle de olmaliii:D
Almam, ne bu 3 yasinda ki cocugu mu kandiriyon kuru makarnayla.
Seni almaları için kadın olmana gerek yok.”karı çok yanlış bir tabir”. Seni alacak birilerini çıkar elbet. Sen permatikle güneş görmemiş kartanesini tıraşla alıcısı çıkar kardeşim.
Hakkısın
Evlenince bana da böyle pişirecek misin canim
Bakarız şeker torbası
popon bağlı diyen haklı sjsjs
benimkini çevirmişş ama kelimeyi
Nasıl?
aşağıda biri g*tüne bağlı demiş
yess
Bu erkeklerin gö+ tutkusuna bir anlam verebildiniz mi peki?
seviyorlardır bir anlam aramaya gerek yok
@glara555 oyle ama bir isyan dolaniyor ortalikta. bunu diyen kiz. Kizlar bosuna makyaj yapiyoruz biz bu erkekler biz makyaj yapiyoruz ama gö+ümüze bakiyorlar …diyor
Neyse cok gö+ bir muhabbet oldu uzatmiim ben
Karı olsan hiç kaçarın yok
Mutfakta karı yatakta ka$arımdır. Affetmem
El pasolu el santoslu el cuco
Eheheheh
😂😂😂😂😂😂🫵🏻🫵🏻🫵🏻🫵🏻🫵🏻
Karı olursan almazlar
Kararınca erkek kararinca karıyımdır. Yeterki karışılmasın 😂😂😂
Sen de karı olmaya ne meraklısın
Adam gibi karı yok napayım kanks
Makarna sossuz olmuş almazdım
Almazdım, kez değilim
Abi sen kadınlara aykırı olmak için varsın sndn
hemen istemeye gelirdim
Alırdım marifetlisjn xjdjdjsj
Adamın bademciklerine salincak kurar akcigerine işerim bunlar bisey degil abisi 😎
İğrenç
Yorumları okumak çok eğlenceli ahabaha
Bu erkeklerinde kendini aşci sanmasi bitmiyo
Fazla konusma çay yap içek
Kahve yaptm gel olur
Bu saatte kahve gider evet. Kahve caya nazaran daha kafeinsiz. Geldim tenk
Evet
Eline sağlık kahve kopuklu ve acı olmamış. İsi biliyorsun kopuk takla atmadan kapamis fincana koymussun 🫵🏻
Karı ne?
Hani varsayalım sen herifsin, adamsin , erkeksin, beysin, baysın, beyefendisin ya. Onun karı, hatun, hanim , kadin , kiz , hanimefendi si
Karı lafı kaba baya. 'Karım' lafı da baya kaba söyleniş olarak. İnsan sevdiğini böyle kaba tabirlerle ifade etmez.
Tamam sen oyle dersin biz kabayız şekerim
Kabasın bebişim
Oldu oyleyse babay kibar bey
Tabak güzel olmuş
Gôtüne bağlı
Karı değil de kadın olmalıydı sanki
Kadın doğrusu