Bilmiyorum özellikle de Trabzonlulari sevmiyorum aşırı yobaz ve ırkçı geliyorlar.
Not:Artık karadenizlileri sevmek istiyorum yardımcı olun
Bilmiyorum özellikle de Trabzonlulari sevmiyorum aşırı yobaz ve ırkçı geliyorlar.
Not:Artık karadenizlileri sevmek istiyorum yardımcı olun
Ben trabzonluyum ve çok canım gereksiz insan kaynıyor boş konuşurlar her şeyi bildiğini sanıp bi bok bilmeyen çok fazla canım insanı var o yüzden 3 senedir memleketime gitmiyorum gerek yok marmarise gidiyorum eğleniyorum kafa dinliyorum çok mal insanı var karadenizin en zeki kurnazı da ordan çıkar en mal boş adamı da
Bak mesela sen iyi birine benziyorsun diyelim bir ortamda görsem seninle konuşmak istemem ama sırf bu ön yargı nedeniyle
Ya bende de kürtlere ön yargı var senin gibi ama doğulu arkadaşlarım var hepsi on numara kral insanlar bu ayrımı bende yapıyorum ister istemez ama gereksiz baya
Ben de kürdüm bu arada 😂
Bak bilmiyorum nedenini ama her iki tarafta birbirinden aşırı nefret ediyor geçen bir arkadaşım diyordu ki keşke filistinliler yerine trabzonlular ölse falan o derece nefret var. Bu arada çocuk adiyamanli (kürt)
Karadenizlilerle kürtler birbirini sevmezler pek ama baya ortak yönleri var aslında
Trabzonlular ölse türkiye kalmaz siyaset ticaret fabrikatörler inşaat sektörü her yerde trabzonlular ve rizeliler var
Ama insanları memleketine göre yargılamaya gerek yok boş ver düşmanlığa gerek yok
Sadece memleket değil karadenizli bir çocuktan hoslanmistim diye o kadar garip tepkiler verdiler ki anlatamam. Yani sanki sadece Karadenizliler yapiyormus gibi duruyor ama alakası yok
Karadenizliler milliyetçi ve iyi insanlardır kimseye yanlış yapmaz yanlışta yaptırmaz çoğusu arızalı deli hepsi
Neyse bu durumu tartışmaya gerek yok
Bu hayatta tanıdığım en güzel insan karadenizliydi. Bir elin beş parmağı bir olmuyor önyargını kırmaya çalış canım. Mesela ben de doğuluyum ama insanları inandiramiyorum bunun sebebi hep o negatif önyargı
Bende doguluyum bu arada 😊. Karsima çıkan insanlar genelde ırkçı tiplerdi bu nedenle karadenizli görünce boğasım geliyor
Ahah çok sevindim beni daha iyi anlarsın madem sen de doğulusun. Hayatımın her evresinde bende senin gibi fasistige maruz kaldım maalesef evet bu gerçeği inkar edemem ama yeni nesilin çoğu artık bu on yargıyı kırmış durumda. Biz onlara kotuleniyoruz onlar bize. maalesef bu nesilden nesile aktarılan bir kin. Bunu kırmak bizim elimizde. Biz bunu aşmadıkca tüm bu sorunları nesiller boyu aktaracağız. Ülkede zaten gerek evliliklerle olsun gerek çocuklarla olsun ne Karadeniz insanı gerek doğu insanı ayristirilamayacak şekilde harmanlanmış durumda.
Öyle ama trabzonlulari kendime niye dert ettim bilmiyorum 😂
Burunları sağ olsun oksijen tüketimimiz adil değil ondandır😅
😂😂
Cevap
6Cevap
Cumhurbaşkanı ve siyasi çete ortağı olan Trabzonlu güruh yüzünden kimse sevmiyor onları
Not : Trabzonu bilemem, bir Karadenizli olarak ordulu insanı sevmem. Gerekte duymam sevmeye de çalışmam.
Nerelisin peki
Giresun
Trabzonlu biri olarak soruyorum sevmeme nedenin nedir
İnsanların ırkçı ve çoğu silah taşıyor
Sen muhtemelen trabzonda yaşamıyorsun
Bu arada silahı olmayan bir sizsiniz dkdkkdmdmd
La sen ne disun senin sevmene ihtiyacumuz mu vardur
Ah geldi bir mal daha
Alışmışim yobazlara kusura bakma kardas 😂
Bir karadenizli olarak Trabzonlular bende sevmiyorum
Trabzonlularda sana bayılıyordu zaten aq hadi ordan gt
Al işte bir mal daha
Haklısın kanka ama çok şey yapma onlarla evlenirsin
Ne alakası var memleketle
neden oyle dedin ki simdi😔
Kastamonuluları da mı
Yok onları ve samsunlulari ayır dkkdkdk
Neden 😄
Onlar yanlislikla Karadeniz bolgesindeler hele samsun canım samsunum öyle değil
Hem biz Laz değiliz. Teşekkür ederim
sacma bi ön yargi
Yobaz karadenizlilerle tanışmamaya çalış.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?