Kişilik & Karakter Yaz akşamları mı, kış akşamları mı huzur dolu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Kış akşamlarında ki yağmur sesi, beyazlık ve dahi soğuk bana daha keyif veriyor. Yaz akşamları mı, kış akşamları mı huzur dolu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. En güzeli son bahar akşamlarıdır 2 0 Yorumla
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% 1 yıl Yaz akşamları daha huzurlu hissediyorum kendimi abi 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Çogsel Yorumla
Akangözyaşı Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kış bence üşürken sıcaklığı bulmak, yorgana sarılmak, elinde çay kurabiye.. erken yana sokak lambalar o ışıklı yolardan yürümek çok özledim. 2 0 Yorumla
TOKAREV Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Kışın sıcak evde camdan bakmak ve kar yağıyor ise izlemek çok güzel. Yazında püfür püfür esen yaz akşamları ayrı keyifli :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Huzur içimizde olduktan sonra, mevsimin bir artısı yok bence. Ben demiyorum yazar diyor. "Mevsimin suçu yok, yokluğun soğuk." 1 0 Yorumla
Papatiam Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kış akşamlarında o soğukta ailemle içtiğim kahve, yapılan o muhabbet bir başka huzurlu benim için. 1 0 Yorumla
sadeolsun Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Ah şu sıcaklar olmasa.. gerçi balkonda sessizliğe karşı oturmak gibisi yok da.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl İkisinin de güzel yanları var. Cama vuran yağmur sesi çok huzur verici. Yazın esen meltem de... 0 0 Yorumla
Elleira Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yaz akşamları daha huzurlu. 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Yaz akşamları huzur veriyor.. 1 0 Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. İlkbahar diyorum 1 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Kış akşamları 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yaz akşamları 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Yaz akşamları 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Yazın daha iyi 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Kış. 0 0 Yorumla
handsome0531 Takip Et Bilge Yaş: 33 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 429 cevap paylaştı. Kış daha iyi huzurlu 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı. Kış bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
En güzeli son bahar akşamlarıdır
Yaz akşamları daha huzurlu hissediyorum kendimi abi
Çogsel
Kış bence üşürken sıcaklığı bulmak, yorgana sarılmak, elinde çay kurabiye.. erken yana sokak lambalar o ışıklı yolardan yürümek çok özledim.
Kışın sıcak evde camdan bakmak ve kar yağıyor ise izlemek çok güzel. Yazında püfür püfür esen yaz akşamları ayrı keyifli :)
Huzur içimizde olduktan sonra, mevsimin bir artısı yok bence.
Ben demiyorum yazar diyor.
"Mevsimin suçu yok, yokluğun soğuk."
Kış akşamlarında o soğukta ailemle içtiğim kahve, yapılan o muhabbet bir başka huzurlu benim için.
Ah şu sıcaklar olmasa.. gerçi balkonda sessizliğe karşı oturmak gibisi yok da..
İkisinin de güzel yanları var. Cama vuran yağmur sesi çok huzur verici. Yazın esen meltem de...
Yaz akşamları daha huzurlu.
Yaz akşamları huzur veriyor..
Yaz akşamları daha huzurlu bende
İlkbahar diyorum
Kış akşamları
Yaz akşamları
Yaz akşamları
Yaz akşamları
Yaz akşamları
Kış abi
Yazın daha iyi
Sonbahar akşamları..