Tatil & Seyahat Sizce yaz akşamları mı kış akşamları mı? elfdml Takip Et Xper 1 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kis insani misiniz yaz mi? Ben ilkbahar ve yaz diyorummm😊 Yaz Kış Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce yaz akşamları mı kış akşamları mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Kış akşamları 0 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kış gecesi güzel en azından yorgan altına gir mışıl mışıl uyu yaz gecesi öyle mi ıh hı 😂 1 0 Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kış geceleri hava karlı olcak elimde bir fincan kahve battaniyemi saracam kendime ya film izleyecem ya da yağan karı izleyecem 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 553 cevap paylaştı. Almanya'daki yaz saati uygulamasından dolayı yaz akşamları diyorum. 0 0 Yorumla
apolloreis Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 42% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 490 cevap paylaştı. yazın sıcağında en güzel akdeniz akşamlarıdır. 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 753 cevap paylaştı. Yaz tabiki 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 316 cevap paylaştı. kış insanıyımdır 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kış. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Kış akşamları
Kış gecesi güzel en azından yorgan altına gir mışıl mışıl uyu yaz gecesi öyle mi ıh hı 😂
Kış geceleri hava karlı olcak elimde bir fincan kahve battaniyemi saracam kendime ya film izleyecem ya da yağan karı izleyecem
Almanya'daki yaz saati uygulamasından dolayı yaz akşamları diyorum.
yazın sıcağında en güzel akdeniz akşamlarıdır.
Sanırım yaz akşamları daha güzel
Kış akşamlar kesinlikle.
Seninle her akşam güzel olur.
Seninle geçireceğimiz geceler.
yaz aksamlari
Yaz tabiki
kışın daha güzel..
ay yaz tabiki
Yaz tabiki
kış insanıyımdır
Yaz akşamları
Yaz akşamları