Kişilik & Karakter İnsanlara kendinizi kanıtlamaya çalışıyormusunuz? özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hiç biri umurumda değil herkesin yolu layığına açık olsun... İnsanlara kendinizi kanıtlamaya çalışıyormusunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. HAyır ben bıktığım için artık kendimi kimseye kanıtlama çalışmıyorum beni seven kabul eden böyle sevsin kabul etsin artık 1 1 Yorumla özgürruhlu55 1 yıl Bencede canım benim ☺☺
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl İnsanlar umurumda değil. Beni seven böyle sevsin. 1 0 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Gerçekten değer verdiğim biri ise, yanlış bir anlaşılma var ise haklı olduğumu kanıtlamaya calisirim 1 0 Yorumla
Adinisenkoy43 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Keşke kimse umrumda olmasa ama insan sevilmek istiyor 1 0 Yorumla
13_Gölgє_16 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Sevdiğim değer verdiğim insan için yaparım onun dışında hayır 1 0 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Merhaba,Evet genel olarak yaptığım her şeyi herkes bilir! 😅 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Yok bea. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
HAyır ben bıktığım için artık kendimi kimseye kanıtlama çalışmıyorum beni seven kabul eden böyle sevsin kabul etsin artık
Bencede canım benim ☺☺
İnsanlar umurumda değil. Beni seven böyle sevsin.
Gerçekten değer verdiğim biri ise, yanlış bir anlaşılma var ise haklı olduğumu kanıtlamaya calisirim
Keşke kimse umrumda olmasa ama insan sevilmek istiyor
Sevdiğim değer verdiğim insan için yaparım onun dışında hayır
Merhaba,
Evet genel olarak yaptığım her şeyi herkes bilir! 😅
İnsanlar benim için bir karınca
Yok bea.
Sebep