Kişilik & Karakter En son neyin keyfini çıkarttın? Myblue2025 Takip Et Yoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/SMfmwoI9NLg?si=lbevnYK171ICpyH5✨✨En son bu çalınca eklemek şart oldu.. 😄 Güncellemeler1 yıl 🙏🙏 En son neyin keyfini çıkarttın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. İçtiğim sigaranın tabi ki de. 1 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl İçtiğim kahvenin devam da ediyorum🌸🥰 1 5 Yorumla Myblue2025 1 yıl Bugün kahvesizim.. 😄Afiyet olsun.. 😌 Biscolatagirl 1 yıl Vay be senle kahve artık özdeşti beynimde oysaki🥲🥲🥹Teşekkür ederim🌸 Myblue2025 1 yıl Birine sözüm var da o yüzden bi tık ertelemeli içeceğim.. 🤭 Biscolatagirl 1 yıl Olsun😂😂 Myblue2025 1 yıl 😌🌸
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Yarım kilo dondurmanın üstüne bal dökmenin... 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Geziyorum doya doya : )) 1 17 Yorumla Myblue2025 1 yıl Bi doyamadın.. 😒 Yorumla blackman3419 1 yıl 1 ay sonra da günübirlik bir kaç plan var, ondan sonra sezonu kapatacağım Yorumla Myblue2025 1 yıl Hayat sana güzel be black.. 😏 Yorumla blackman3419 1 yıl Sana kötü mü 🤔 Yorumla Myblue2025 1 yıl Bana senden daha güzel.. 😄 Yorumla blackman3419 1 yıl Daha ne istiyorsun, aç gözlü müsün : )) Yorumla Myblue2025 1 yıl Fazlasında gözüm olamaz mıııı.. 😒 Yorumla blackman3419 1 yıl Kadın milleti ne zaman elindekiyle yetinmeyi bildi ki 😂 Yorumla Myblue2025 1 yıl Kadın milletiyle derdini bi çözsem.. 🤔 Yorumla blackman3419 1 yıl Kadınların erkek milleti ile derdini çözebildin mi 🤔 Yorumla Myblue2025 1 yıl Beklentimiz bile yok.. 😒 Yorumla blackman3419 1 yıl Erkooo diye bir şey çıkardınız, her yerde bağırıyorsunuz erkolar kapatılsın diyeeeee : )) Yorumla Myblue2025 1 yıl Benim ağzımdan duydun mu hiç.. 🤨 Yorumla blackman3419 1 yıl İstisnalar kaideyi bozmaz : )) Yorumla Myblue2025 1 yıl İstisna olmak bile yeterli benim için.. 😏 Yorumla blackman3419 1 yıl O zaman bir sorun kalmamış oluyor sanırım : )) Yorumla Myblue2025 1 yıl Evet, yorumları kapatabiliriz.. 😅 Yorumla
Çerkes183 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Yemek yaparken müzik dinlemenin, sporun. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Sabah buz gibi suyla duş aldım onun 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. sabah içtiğim kahvenin 1 0 Yorumla
ᗷᗩYᖇᗩKTᗩᖇ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Ben her şeyin keyfini çıkarmayı biliyorum 1 14 Yorumla Myblue2025 1 yıl Yahu en son demişim dimiii.. 😄 Yorumla ᗷᗩYᖇᗩKTᗩᖇ 1 yıl O zaman uykunun 🩵💛 Yorumla Myblue2025 1 yıl Zahmet verdik, sağol.. 😄 Yorumla ᗷᗩYᖇᗩKTᗩᖇ 1 yıl Yormayın beni 😃 Yorumla Myblue2025 1 yıl Söz veremeyizzz.. 😄 Yorumla ᗷᗩYᖇᗩKTᗩᖇ 1 yıl Canımı sıkmayın 😃 Yorumla Myblue2025 1 yıl En sevdiğim.. 😄 Yorumla ᗷᗩYᖇᗩKTᗩᖇ 1 yıl Canımı sıkanı ne yaptığımı bilmek istemezsin 😃 Yorumla Myblue2025 1 yıl Tehdit de var..😄Gel de dur şimdi.. 😄 Yorumla ᗷᗩYᖇᗩKTᗩᖇ 1 yıl Sesini sustur otur oturduğun yerde 🤓 Yorumla Myblue2025 1 yıl Ürkütücü mü bu şimdi.. 😄Dur bi korkup geliyorum.. 😅 Yorumla ᗷᗩYᖇᗩKTᗩᖇ 1 yıl Gıcık insan 😒 Yorumla Myblue2025 1 yıl Sağol.. 😄 Yorumla ᗷᗩYᖇᗩKTᗩᖇ 1 yıl 😬😬 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. kahvaltinin 1 0 Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tereyağinin 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
İçtiğim sigaranın tabi ki de.
İçtiğim kahvenin devam da ediyorum🌸🥰
Bugün kahvesizim.. 😄
Afiyet olsun.. 😌
Vay be senle kahve artık özdeşti beynimde oysaki🥲🥲🥹
Teşekkür ederim🌸
Birine sözüm var da o yüzden bi tık ertelemeli içeceğim.. 🤭
Olsun😂😂
😌🌸
Yarım kilo dondurmanın üstüne bal dökmenin...
İçtiğim kahvenin
Geziyorum doya doya : ))
Bi doyamadın.. 😒
1 ay sonra da günübirlik bir kaç plan var, ondan sonra sezonu kapatacağım
Hayat sana güzel be black.. 😏
Sana kötü mü 🤔
Bana senden daha güzel.. 😄
Daha ne istiyorsun, aç gözlü müsün : ))
Fazlasında gözüm olamaz mıııı.. 😒
Kadın milleti ne zaman elindekiyle yetinmeyi bildi ki 😂
Kadın milletiyle derdini bi çözsem.. 🤔
Kadınların erkek milleti ile derdini çözebildin mi 🤔
Beklentimiz bile yok.. 😒
Erkooo diye bir şey çıkardınız, her yerde bağırıyorsunuz erkolar kapatılsın diyeeeee : ))
Benim ağzımdan duydun mu hiç.. 🤨
İstisnalar kaideyi bozmaz : ))
İstisna olmak bile yeterli benim için.. 😏
O zaman bir sorun kalmamış oluyor sanırım : ))
Evet, yorumları kapatabiliriz.. 😅
Yemek yaparken müzik dinlemenin, sporun.
Dizi izlemenin keyfini çıkardım
Sabah buz gibi suyla duş aldım onun
sabah içtiğim kahvenin
Ben her şeyin keyfini çıkarmayı biliyorum
Yahu en son demişim dimiii.. 😄
O zaman uykunun 🩵💛
Zahmet verdik, sağol.. 😄
Yormayın beni 😃
Söz veremeyizzz.. 😄
Canımı sıkmayın 😃
En sevdiğim.. 😄
Canımı sıkanı ne yaptığımı bilmek istemezsin 😃