Dün arkadaş grubumla sinemadaydık. Eğlenmek yerine dramaya bağladık orası ayrı. Murat Göğebakan filmi harikaydı. Zamanı olan herkese tavsiye ederim.
33 Yorumla
Soran+1 yılHarika ve mükemmel biri, zaman yarattığım bir anımda izlemek isterim 😔🙂
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim değerli görüşün ve önerin için 🙏😊
En İyi Cevaplar
+1 yılEn son otizmli çocukları topluma kazandırmak amacıyla başlatılan projenin yılsonu partisi düzenlenmişti ve ben de gönüllü olarak katıldım , çocuklarla beraber eğlendim🤍
24 Yorumla
Soran+1 yılÇok çok harika... 🙏😍
- +1 yıl
Evet öyle☺️ Onlara iyi gelebilmek, mutlu görmek bana da iyi geldi..
Soran+1 yılAncak tahmin edebilirim... Çok süper, çok mutlu hissettim sayenizde teşekkür ederim 😊😊🙏
- +1 yıl
🌸🙏🏻
Takım arkadaşlarım ile çok güzel bi Airsoft maçı yaptık daha ne olsun :)
17 Yorumla
Soran+1 yılÇok efsaneeee, ne harika görüşler geldi soruya yaa 😄😄 kesinlikle bende yapmalıyım 🔫 çok eğlenceliii 😄😄
Soran+1 yılHahahaha süpermiş ya 🤩😄
Soran+1 yılAh ah tahmin edebiliyorum. İmkan ve zamanı muhakkak bir gün yaratmak istiyorum, şayet bu güzel eğlenceden geri kalmak istemem, daha çok ve daha fazla hemde. Hahahah içim coşkuyla doldu yaa 😄😄
Soran+1 yılBu soruyu öylesine açmıştım, bir sürü hobi sahibi olduğumu fark ettim ki sormayın 😄 hepsini hemde hepsini kesinlikle hayatıma katmalıyım, ben buyum yahu, çoşkun ruh 😄😄 olabilir umarım oynarız, tecrübeliyseniz daha fazla öğrenmiş olurum hem 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı.
u +1 yılŞarkı dinledim. sigara içtim.. kahve içtim.. öyle :D
14 Yorumla
Soran+1 yılAA çok güzel 😄
- +1 yıl
tişikirler :D
Soran+1 yılDaha yeni biri bu şekilde tişikkir ediyordu 😆😄
- +1 yıl
😂😂
+1 yılAmaç eğlenmek değildi ama bu soğukta çorapsız terlikle donmadan markete gidip gelmek için biraz koşturdum saat 9 gibi 🤦♀️
13 Yorumla
Soran+1 yılAma eğlendirmiş olmalı, atraksiyon iyidir ya 😄😄
- +1 yıl
Sorma sorma kendi kendime slak diye diye 😅
Soran+1 yılBazı eğlenceler de böyle hoş gözükmeyen şeylerden çıkar ammaan bee ne olmuş yani 😂😂
+1 yılHipodroma gittim. At binmek için. Gerçekten çok hisli hayvanlar aranızda güven hissi olmadıktan sonra korkularınızi atamiyorsunuz. Güzel eglenceliydi.
17 Yorumla
Soran+1 yılÇok harika, kesinlikle atlarla ilgilenmek istiyorum, süper yaa 😍😄
- +1 yıl
Şehrinde hipodrom varsa mutlaka at yarışı izlemeye de git.
Oynamak için değil sadece izlemek için.
Çok güzel bakımlı hayvanlar. Atmosferi çok güzel
Soran+1 yılO da ayrı güzeldir ama özellikle bizzat alakadar olmak istiyorum 😊 ama muhakkak izlemek de isterim. 🙂
- +1 yıl
Bir çok ilde binicilik kulüpleri veya küçük çaplı at çiftlikleri var.
Şiddetle tavsiye ederim. Öyle sadece 3-5 dk binmek için değil uzun süre vakit geçirmek için.
Soran+1 yılDaha harika, bende uzun uzun ilgilenmek istiyorum zaten düşüncesi bile adrenalin ve huzur yükledi, çok teşekkür ediyorum tavsiyelerine 🙏😊 sayende bir hobi kazanmış bile olabilirim şu anda 🙂
- +1 yıl
Umarım hobi olarak kazanım sağlar ve devamlı olur.
Rica ederim. İyi eğlenceler
Soran+1 yıl🙂🙂🙂🙏
+1 yılDüşünüyorum da hiçbir şey hayatımız evle iş arasında gidip geliyor
14 Yorumla
Soran+1 yılBiraz ruhunuza da vakit ayırın bence, hafta sonu Trabzon'a bir gün için gitmek bile size iyi gelecektir. Yalnız onu dinleyin. 😊
- +1 yıl
Teşekkürler inşallah bir gün gideceğim
Soran+1 yılİnşallah 🙏🙂
- +1 yıl
İnşallah ama bu aralar gidemem Çünkü işteyim Mart ayında yıllık iznim var o zaman gitmeyi düşünüyorum Allah'tan bir keder olmazsa
+1 yılEn son en yakın arkadaşım ile asansörde düet yaptık 😂🙈🙈
15 Yorumla
Soran+1 yılFeci adrenalin ve çok eğlenceli bee 😂😄😄
- +1 yıl
Hahahahah ne demezsin yanında biri olunca zaten utanman duygun da kalmıyor destekliyor bir yerden sonra😂😅
Soran+1 yılO duyguyu çok iyi biliyorum ben 😄😄 valla ne güzel ya 😂😂 bol bol bol eğlenceler dilerim arkadaşına ve sana 😄
- +1 yıl
Teşekkür ederimmm bende sana dilerim daima😂😅
Soran+1 yıl😄😄😊
Halamı gizli numaradan arayıp borcu varmış gibi korkuttum ahaha
11 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂💥😂
Dönme dolaba binmiştik aklım gidiyordu hiç eglenmedim
19 Yorumla
Soran+1 yılBende balerine binmiştim çok eğlenmiş, özgür hissetmiştim. Çok adrenalin dolu olmuş, bu biraz atraksiyon katmıştır iyidir 😄😄 bana çok özel bir anımı hatırlattığınız için ayrıca teşekkür ederim 😊😊
Soran+1 yılBende ayrı bir coşku uyandırdı iyi mi 😂 ama en son o balerine binene kadar bende öyle hissediyordum hemde en korktuğumdandı, çünkü bozulma anını izlemiştim öncesinde ve en tırstığım olmuşu. Değerli birinin isteği üzerine binmeye karar verdim ve harika hissettimm 😄😄😄
Soran+1 yılİki farklı insan yapısı, sizin de ilginiz başka şeylerdedir o halde boş verin lunaparkı 😄 ben adeta ikinci balerin olmuştum içinde, ama farklı türlüydü ikiliydi, tek olsaydı da öyle olurdum 😄😄😄
Soran+1 yılÇarpışan araba ah benim canımdır o, şerbetli kadayıfım 😂 başka adrenalin dolu şeylerde var yahu en olmadı tüm seçenekleri deneyip bulun. Ben bu soru sayesinde bir sürü hobi edindim hem 😂
Soran+1 yılHahahah bol adrenalinli hobili günler 😄
+1 yılBiz genelde deliriris. Nerde ne zaman belli olmaz yeterki eğlendiğimizi hissedelim.
11 Yorumla
Soran+1 yıl😄😄
- Müzik & Etkinlik konusunda 504 cevap paylaştı.
+1 yıl😂😂😂 arkadaşlarla şarkı yarışması yapmıştık geçen 😂😂
13 Yorumla
Soran+1 yılEğlencenin dozunu tahmin bile edemiyorum 😄😄😄😄😄
- +1 yıl
Ayyu çok komikti ama cidden 😂😁
Soran+1 yılCanlandırdım kafamda gerçekten süper bir şey ya 😂😄
+1 yılYeni bir arkadaş edindim hemcinsimden onunla sabahladım telefonda
15 Yorumla
Soran+1 yılAaa çok hoş 🙂
- +1 yıl
Evet çoğu hemcinsim bana kötü geliyor o yüzden ilk kez beni anlayan bana benzeyen biriyle karşılaştım
Soran+1 yılÇok harika, umarım daha nice sizi anlayan hemcinslerinizle ve insanlarla karşılaşırsınız. 😊
- +1 yıl
Teşekkürler
Soran+1 yılRica ederim 🙂
Fenerbahçe maçını izlemek en büyük eğlence benim için
114 Yorumla
Soran+1 yılOoo süper, sonuç noldu 😮
Soran+1 yılA sanki izledim ya süpermiş 😄
Soran+1 yılTakım tutmuyorum 🙂
Soran+1 yılOldum 😄😄
Soran+1 yılEyvallah 😄😄
Soran+1 yılLaciveeertt 😂😂🎉
Soran+1 yılHehheyyt bee 😄😄
+1 yılBisiklet sürdüm ama görselsek gibi olsa daha eğlenceli olurdu 🙂
110 Yorumla
Soran+1 yılHahahahaha kız eksik diyorsun, dıgıdık sana küsmüşş bana öyle dedi de 😂😂😂🙃
- +1 yıl
Niye küsmüş napmışım ben 😅😅
Soran+1 yılBisiklet binmişin aldatmışın çocuğu onu bırakçam senin atın olcam dedi. Bende dedim ki prenseslerin beyaz atı olmaz ki sonra bana da küstü nerlerde bilmiyorum 🙈😂😂
- +1 yıl
İftira ben aldatmam 😏😏 çabuk bul getir atım olmadan yapamam 🤣🤣
Soran+1 yılİtiraf ettin kiii 😝😝
- +1 yıl
Hiç hatırlamıyorum öyle bişi 😏😏😏
Soran+1 yılNeyi hatırlamıyorsun yahu 😆😆😆
- +1 yıl
İtirafı 😅😅
Soran+1 yılİtiraf mı ne itirafı 🤔🤨🧐😂
- +1 yıl
😅😅😅
Gizli Üye(18-24)+1 yıl04 Yorumla
Soran+1 yılDüşünce yapısını biraz daha geliştirebilse keşke, inşallah başarır yakında 🙂
Cevap sahibi+1 yılBarışır mı? Aldatılıyor
Cevap sahibi+1 yılAyrılması lazım..
Soran+1 yılSoruyu soran kız için konuşmuştum. Diğer kız zaten burada kurban. Adamın karakterine de diyecek yok. Maalesef böyle hayatlar da var...
+1 yılAy pavyona gittim belgesel gibi izlemelik ve bunu tek basima yaptim oyle sponsorlu abla demeyin ama eglenceli tarlayi satan dayilar bosa gitmiyo düğünün daha kırocası gibi
11 Yorumla
Soran+1 yılİlginç hayatlar...
+1 yılMotora bindik eşimle 🤭🙂🙂
22 Yorumla
Soran+1 yılKocam da kocam paşam da paşam 😄😄😄
- +1 yıl
😂 hdjsjakkarndjejeiieahhhjj
pişti oynamıştım
231 Yorumla
Soran+1 yılNe pişti peki 😄😄
Soran+1 yılBu kaçıncı aldatılışım ah inanamıyorum 😆😆😄😄
Soran+1 yılÖyleyse affediyorum seni 😄😄
Soran+1 yılAçtım kollarımı buyuuurr 😍🙆♀️😄
Soran+1 yılÖzlemişim novelimi 🙃🙃
Soran+1 yılHiç sorma bir saniye bile dayanamıyorum yokluğuna 😔😄🙃
Soran+1 yılHahahahahhaha hayal ettim şu an 😂😂😂 hadi koş deneyelimm 😆
Soran+1 yılYapalım 😄😄
Soran+1 yılAh ah bilmem mi novelimm 🙃
Soran+1 yılSende hayatımcım 😄
Soran+1 yılHarikayım 😄😄 sen hayatımm 😊
Soran+1 yılŞşş çaktırma sorum nezaketten yoksa biliyorum 😂😂😂
Soran+1 yılBu hatunda yok yok 😄😄
Soran+1 yılNerde kullanmak istediğine iyi karar ver o zaman novelciğim 🙃🙃😄
Soran+1 yılİşine yarayacağı zaman haber ver o zaman canım 😉😄
Soran+1 yıl😄😄😄😄😄
Kuzenimle mangala gittim. Tavuklara saldırdık🤭
12 Yorumla
Soran+1 yılAfiyetler olsun 😄😄👍
Kendime tatlı söyledim :d
13 Yorumla
Soran+1 yılAfiyet olsun 😊
Soran+1 yılRica ederim 🙂
şu an sıkılıyordum, 3 top çevirdim 🤣
15 Yorumla
Soran+1 yılProfil çok harika 😄😄 3 topla neyi kasttettiniz anlayamadım ama 😂
Soran+1 yılAklıma geldi de belki başka bir şeydir diye sorayım dedim. 😄😄 hahaha teşekkür ederim bende severim 🙂
- Müzik & Etkinlik konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşımın sahne aldığı mekâna gitmiştim
15 Yorumla
Soran+1 yılAaa süper ya, şarkı mı tiyatro gibi bir şey mi? 🙂
- +1 yıl
Müzisyen kendisi
Soran+1 yılÇok mükemmel, her ikimizinde keyifli zamanları olsun inşallah. 🙏😊
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim
Soran+1 yılRica ederim 😊
bu sogukta bir koşu yaptımda geldim
18 Yorumla
Soran+1 yılKendine getirir insanı, soğuk duş etkisi gibi 😄 süper 👍
Soran+1 yılGaliba ruhunuza daha yaklaştığınız bir dönemdesiniz, hatta size şöyle söyleyeyim, şu yorumdaki çoğu insanla hatta abartıyorum her biriyle aynı enerjiyi paylaşıyoruz, belki belli bir durum bizi bir araya getiriyor. Bende aynı ruh doluluğundayım diyebilirim. Dolu dolu geçirin bu ruh durumunu 😄😄
- +1 yıl
Ruh diye bir şey yok, beden zaten ruhun yogunlasıp maddeleşmiş hali. Ruh dediğin enerji, bedenine ait en ufak zerre dahi toprağa karışıp bio enerjiye oradan kimyasal ve fiziksel enerjilere aktarıldığında evrende enerji taşınım havuzu içerisinde dönüp dolaşıp başka bir adreste zuhur etmene veya kıymette tekrar beden bulana kadar pasif enerji olarak kalmasına neden olur. Senin genetik kodların enerji programın o program sayesinde aynı genetiğe tekrar kavuşacaksın. 🤫
Ruhen diye hissettikleriniz 6. hissiniz sadece. Bedeniniz ve beyniniz arası sinyaller o manyetik alanı sağlıyor. Yoksa bedenin doydugu ruhu etkilemez, ruhun doydugu bedeni etkilemezdi. Beden ölünce 11 kilo agırlık kalkıyor derler, tüm kılcal damarlar da dahil bir kan akışı organ çalışma ivmeleri var onların dokulara etkisiyle beraber eylemsizlik prensibine göre hareketleri oluyor bu da bedende extra agırlığa neden olur. Beden durunca o titreşim akış beden mekaniği durur dolayısıyla vücut ağırlığında bir düşüş olmuş gibi olur. Bedenime bu enerjiyle bir araya getiren Rabbime hamd olsun. 😁 - +1 yıl
ruhla ilgili kaynak paylaşıyorum dakika 5:40 dan itibaren konuya tam giriş var.
https://youtu.be/KBUAhcgfAhY?feature=shared
Soran+1 yılPaylaştığınız bilgiler için teşekkür ederim, emeğinize müteşekkirim. 😊🙏
+1 yılYatağımda zıpladım
11 Yorumla
Soran+1 yılAaaa çok eğlenceli bir aktiviteee 😄😄😄
Gizli görüş atıyorum 😅
13 Yorumla
Soran+1 yılVaaav fazla adrenalin seviyoruz he 😄😄
Soran+1 yıl😂😂😂🎉
+1 yılBirazcık alkol almıştım 😅
11 Yorumla
Soran+1 yıl😄😄
+1 yılBira içtim benim maks eglence
15 Yorumla
Soran+1 yılAaa hayırr, ben sana tavşan kanı bir çay ısmarlayayım daha çok eğleniriz 🙃
- +1 yıl
Çayla muhabbet olur eğlence olmaz ama onu da yaparızz
Soran+1 yılÇayla ve benle çokta güzel eğlence olur tamam mı 😏😂
- +1 yıl
Ahaahah tamam tamam
Soran+1 yıl😄😄
+1 yılkızlarla yakalamaç oynadım bir ay önce
17 Yorumla
Soran+1 yıl😄😄
- +1 yıl
ama şu bisiklet gidonunda götürmekte hiç fena bir eylence gibi görünmüyor hani 😂
Soran+1 yıl,😂😂
- +1 yıl
Evet bisiklet gidon üstü seyahat acentemiz bilet satışlarına başlamıştır. 🚲 Tüm atraksiyon sever ladylerin💃 bilet gişesine ✉️ başvurularını rica ederim 😄 😄
Soran+1 yıl,,😆😆😆
- +1 yıl
yalnız senin bu virgülleri çözemedim. ne anlama geliyor cidden önce bir tane sonra iki tane filan :d
Soran+1 yılSadece emoji atamıyorum 🫤😄
Müzik & Etkinlik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Valla unutmuşum bile 😅
13 Yorumla
Soran+1 yılO zaman en kısa sürede sizi eğlendirecek bir şeyler yapmalısınız muhakkak 😊😊
Soran+1 yılRica ederim 😊💫
Clup a gittim klasik artık paramın olmadığını farklıydım eğlenmek için
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılrakı gecesi yapalım dedik ben içemedim. İğrençti tadı
10 Yorumla
+1 yılArkadaşlar ile konsere gittik
10 Yorumla
+1 yılYoutubedan komik videolar seyrettim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKız arkadaşıma araba kullanmayı ogretiyordum kucağıma oturtup
00 Yorumla
+1 yılNöel pazarını gezdim
12 Yorumla
Soran+1 yılSüper 🙂
- +1 yıl
☺️
+1 yılNasıl olacak o iş?
16 Yorumla
Soran+1 yılAnlayamadım?
- +1 yıl
Eğlenmek demek istedim :))
Soran+1 yılHer türlü olabilir 🙂
- +1 yıl
o zaman ben varım :))
Soran+1 yılHahahah ne güzel 😄
- +1 yıl
evet valla güzel olacak bence de :))
Hatırlayabilecek kadar uzak
12 Yorumla
Soran+1 yılHatırlayabileceğiniz daha nicelerini dilerim 😊🙏
- Müzik & Etkinlik konusunda 906 cevap paylaştı.
+1 yılMevzu çıkardım
110 Yorumla
Soran+1 yılEğlenceli mıydı? 😮
- +1 yıl
Süper çokk
Soran+1 yılİsminizle uyumlu olmuş 😄😊
- +1 yıl
Tişkirler
Soran+1 yılAllah Allah nedir bu tişkirler yaa herkes kullanıyor 😄😄
- +1 yıl
Sende kullan 😂😂😂
Soran+1 yılBir anda yayıldı 😂😂 tamam kullanırım tişikkirlir 😂😂
- +1 yıl
Bak kafa dengisin haaa
Soran+1 yılHahahaha tişikkirlir 😄😄
- +1 yıl
Yiaaaa
+1 yılkahve içmeye çıktım
111 Yorumla
Soran+1 yılAfiyet olsun 😊
- +1 yıl
Bu nasıl bir enerji böyle, bayıldım! : )
Soran+1 yılBunu görüp hele söze dökebilmeniz takdire şayan, yalnız enerjiyi daha da yükselttiniz. Çok teşekkür ederim, iyi ki soruma geldiniz 😊😊😊😄😄
- +1 yıl
Alma verme dengesini korumak gerekiyor. Siz bana bu hissi yaşattıysanız, ben de size yaşatmalıyım. Yoksa sıkıntı :) Hep pozitif enerjide, bolluk ve bereket içinde kalın.
Asıl ben teşekkür ederim, iyi ki varsınız. Bana sizin gibi iyi biri olduğumu hatırlattınız. İyi biriyim evrenden sizi çekmişim bugün : ))
Soran+1 yılÇok ilginç, çok harika. Algıda seçicisiniz bunu hissedip, anlayamayan çok kişi olduğunu bilin. Kelimelere dökemiyorum,. kifayetsiz sahiden, mutlaka hissettiğinizi biliyorum ama, cidden diyebilecek hiçbir şey bulamıyorum... Mucize gibi görünüyor bana... Ne diyebilirim kii, müthiş müthiş 🤩🙂🙂
- +1 yıl
Evrensel yasalara inanıyorum ve ona göre yaşıyorum diyelim. Kendimi bir mıknatıs olarak görüyorum :) Anlamayan, farkında olmayan kişilere bu konuda elimden geldiğince mentorluk etmeye çalışıyorum. Onlarda iyi hissetsin değil mi :))
Söylemeden edemeyeceğim, gerçek olmayacak kadar fantastik pozitif seviyedesiniz. Öyle ki siz gerçek misiniz yoksa bir yapay zeka ile mi konuşuyorum :D
Soran+1 yılDüşünceniz, bakış açınız, inancınız hayatınıza çok güzel yansımış belli, bende aynı türlü davranıyorum lakin ısrarla kabul etmeyen, reddeden kişileri serbest bırakıyorum. Çünkü onların henüz daha o aşamada bulunmadıklarını, henüz ne kadar anlatılırsa anlatılsın ya da gösterilsin hiç birini idrak edemeyeceklerini biliyorum. Ama elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum, geçen yakın zamanda bir yakınımın zamanının geldiğini öğrenmiş oldum, ruh benliğine daha yaklaşmasına vesile oldum. Benzersiz bir duygu bunlar. Hahahaha böyle düşünmeniz beni çok çok çok çok çok mutlu etti, sizinle karşılaşmış olmak bile çok şey anlattı vallahi sağolun varolun 🤩🤩😄😄🙃🙃🎉
- +1 yıl
Bu alışverişi yüz yüze yapmayı gerçekten çok ama çok isterim. İstanbul'da iseniz eğer gerçekten bu enerjiyi bu konuları tartışmayı çok isterim kahve eşliğinde. Belirtmeyi gerek görmüyorum aslında, çok aydın birisisiniz ancak bunun flörtöz bir amaçta olmadığının taahhüdünü verebilirim :)
Soran+1 yılÇok hoş olurdu ama maalesef İstanbul'da değilim. Yine açık olmam gerekirse, size istinaden değil pek rahat hissettirmiyor, ne diyeceksiniz hemen açıklayayım. Gelişigüzel ve dış dünyada olmayan tanışmalardan ya da yüzyüze buluşmalar beni çok gergin hissettiriyor. Sebebi de az çok anlaşılırdır zaten. Ama sizinle rastlaşmış olmak çok değerli oldu, kim bilir hayat ya karşılaştırır bile 🙂🙂😊🙏
- +1 yıl
Bunu duyduğuma üzüldüm ancak anlıyorum sizi. Elbette bana düşmeyeceğinden dolayı "neden" demezdim. Tek dileğim rahat hissedebilmeniz olur bundan sonrası için. Siz spiritüel inançları olan birisisiniz, lütfen gerilmeyin. Öyle kimseleri zaten kendinize çekmezsiniz rahat olursanız. Endişe duyduğunuz konuları kendinize çekersiniz lütfen unutmayın :))
Sevmediğiniz - istemediğiniz durum, şey ve kişileri çektiğiniz kadar tam tersini de çekersiniz diyerek sizinle tekrar karşılaşmak dileğiyle veda ediyorum. Güçlü bir yaratım süreci ile tekrar karşılaşacağımızdan şüphe duymuyorum.
Sevgi ile kalın :)
Soran+1 yıl😊😊😊
Hatirlamiyorum ki
13 Yorumla
Soran+1 yılYakında unutamayacağınız eğlenceler dilerim 🙏😊
Soran+1 yılRica ederiiimm 😄😄🙃🙃🎉
Dövme yapıyorum
18 Yorumla
Soran+1 yılVaaaay süpeerr 😍
Soran+1 yılTatlı teklifin için teşekkür ederim, önerilerin neler 😄
Soran+1 yılHahahha teşekkür ederim gerçekten ama tercih etmiyorum, ama hoşuma gitti mesleğiniz 🙂
Soran+1 yılÇok harikaymış, efsane ya 😄
- Müzik & Etkinlik konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılhatırlamıyorum
15 Yorumla
Soran+1 yıl😔
- +1 yıl
:/
Soran+1 yılUmarım en kısa zamanda tekrar ve unutulmaz eğlenceli anlar yaşarsınız 😊
- +1 yıl
umarım. teşekkürler :)
Soran+1 yıl,🙏😊😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞişe çevirmece oynadık
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmem
13 Yorumla
Soran+1 yılO zaman yakın bir zamanda öğrenmek için ve en önemlisi kendiniz için eğlenmeyi deneyebilirsiniz.. 😊😊
Cevap sahibi+1 yılSağol ihtiyacım yok
Soran+1 yılPeki, huzurla kalın 🙂
Gizli Üye(25-29)+1 yıltv izliyorum😃
13 Yorumla
Soran+1 yılHarika, bol bol keyifli vakitler 😄
Cevap sahibi+1 yılkötü kedi şerafettin izliyprum dldldlfl şsğwğgğlsşğş sagol
Soran+1 yılHahahahaha süper yaa 😂😂
Film izledim.
10 Yorumla
+1 yılBisey yapmadim
10 Yorumla- Müzik & Etkinlik konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılplay station oynadım
10 Yorumla Dizi izledim
10 Yorumla
+1 yılspor
10 YorumlaMarkete gittim
10 Yorumla- Müzik & Etkinlik konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMüzik dinlemiştim
10 Yorumla A Hat İn Time oynadım
10 YorumlaYürüyüş 20 km 🙄
10 Yorumla
+1 yıloyun oynadim
10 YorumlaDizi izledim
10 YorumlaArkadaşla içtik
10 Yorumla
+1 yılköpük partisi
11 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha süper 😄🎉
Hicbisey
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah niceleri olur o zaman 🙂
Önden seni alalım
18 Yorumla
Soran+1 yılKendi kendimi sebepsiz mutlu ettim 😄😄
Soran+1 yılBilmem durduk yere geliyor 😄
Soran+1 yılGüzel düşündüm 🙂
Soran+1 yılYoo bu sadece en son olan yoksa dolu şey yaptım kendimi mutlu etmek için 😄
Tuvalete girdim
00 Yorumla- Müzik & Etkinlik konusunda 570 cevap paylaştı.
+1 yılOyun
10 Yorumla - Devamını Gör (1)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne