En son ne hangi konuda ve neden heyecanlandınız?
Ben heyecanımı kaybettim galiba
En son ne hangi konuda ve neden heyecanlandınız?
Ben heyecanımı kaybettim galiba
Akşam üstü yürürken, burnuma toprak kokusu geldi şöyle durup uzaklara doğru baktım, güneş batmak üzereydi gökyüzü kırmızıya çalmıştı. Kulaklarımda kırlangıçların cıvıltısını hissettim. Yüreğimde birşeyler hareketlendi. Bu tabloyu ve aynı hissi en son 17 yaşındayken hissetmiştim. Umutlarım, hayallerim ve güzel hislerim vardı, Hayat o zamanlar benim için çok güzeldi geçen 9 senede içimde bir taş taşıdığımı hissetmek gözlerimin dolmasına sebep oldu.
Büyüdükçe her seyin anlamı kayboluyır
Cevap
11Cevap
bilemem ben ufacık şeylerden mut oluyorum dizideki kız ile adamın sevgili olmasından bile barışmasından bile vs
gıcık oluyorum sizkere
Ben geçen vielandda nefes kesene ve acelet kulesine bindim özlemişim
Vialand evime cok yakın gitmeye değee mi sence
Ben çok seviyorum korku heyecan off
Her istabula geldigimde uğrarım 😂
Ben eskiden bayılurdım 3-4 kere binerdim en korkuncuna simdi asla bineniyorum hatta gecen dönme dolaba bindim diye çok korktum. Adrenaline arka arkaya binen ben su an dönme dolaptan korkuyoum
Hahah büyüyünce korkular artıyor bende korkuyorum yükselten ama inadına biniyor o zevk veriyor
Yok ya güvenmiyorum eskisi kadar o aletlete shsj
Ben güveniyorum hala denedim bişey olmaz 10 gün once
Yok yok artık ülkede her sey bastan savma yapılıyor
Hahahah 😂😂 peki ne diyen flört dene
Sevgilim ağzıyla diliyle dudaklarıyla bişeyler yaptı o heyecanlandırdı.
Hani basınca ses çıkartan terlik giyen çouklar var işte onlarda birine maymunluk yaptım 🤗🤗
Sevgilimle eğlendim , yaptığı sürprizler heyecanlandırdı
Benim eşim çok heyecansız galiba
İçi çürümüştür onun 😃
Kaç yaşında
27 28 olacak ama tipi 18 gibi
Daha gençmiş aslında neden öyle ki
Ya ne biliyşm her seyi çok basite indirgiyo bak 24 yasındayım ve sıfır araba aldım ama gram heyecanlanmadım cunku eşim sğaolsun abartma ne olacak ne var bunda diye diye enerjimi sömürdü. Eskiden ayakkabı bile alsam gece uyuyamazdom cok heyecanlandırdım. 15 gün son sonra tatile gidicem kızkıza sıfır heyecan heves canım gibi hissediyorum
Bence sizin aranızdaki sevgi bitmiş eski heyecanınız yok.
Yok ya seviyorum hala çok da iyi ama çok düz biri ne biliyim dümdüz yani tatile gitmek bile istemiyorum çünkü otelde yiyip asla çıkmak istemiyor
Ömür geçmez valla 🥺
Geçen pazar iş yerinde güzel döktürdüm 😁
sektör ne knk
Organizasyon şirketinde çalışıyorum güzelim. Gelin damadı yanımıza katıp oynuyoruz valla 🥰
İyiymiş ya çok büyük konuştum ben asla organizasyoncu tutmam düğünümde gerek yok o kızlar oynasın diye mi düğün yapcam dedim ahsksk son hafta ağlayarak organizasyoncu arıyordum çok rahat bir seymıs tüm derayı kızlar düşünüyor sen oynamaya bakıyorsun sadece
😄 onların yerinde olmak bile istemezsin. Geçen yaz bi' kızımın beli çıktı ☹️
Geçmiş olsun atlatmışsın. Mana vermek iyi değil diye buna denir 🤷🏻♀️
nasıl cıktı oynamaktan mı 😂
Bende şok oldum hastaneye gidince 😄
Bu sezonun ilk yarısında fb
Fenerbahce mi
En son eski sevgilimi gördüğümde heyecanlanmıştım
Evlenince gidiyor knk o heyecanlar tadını çıkarın
Ben boşanmam çok seviyorum eşimi de ne bileyim çok düz biri sürpiriz fila yapan insan
Hiç hatırlamıyorum bile
Bir filmin son sahnesi
Pörsümüş ruhun. Yaş kemale eriyor anlaşılan
heyecan felan hiç bir şey yok
Aynı ben
Hevesini neden yitirdin
Ne bileyim ya bu arada hayatımda muhtesem he para aşk her sey var ama heyecanım gitti
Bende tek ask yok. onu da istemem
Hatırlamıyorum hic
Hicbisey
ne kadar da ben
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?