- 1 ay
Yalnız kalmam 😅
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Serin mi havası
120 Yorumla- 1 ay
😊😊😊 sıkıntı kalsın o zaman 😊😊
- 1 ay
Aybuke öyle demesi kolay. Bu yaz ölmezsem hiç ölmem heralde gece dahi yaprak kımıldamıyor. Denize dâhi gidemedim bu sene içten güçten. Bu yaşıma geldim boyle uzun süreli sıcaklar görmedim. Klimanin sayesine sabah oluyor 😊😊😊
- 1 ay
Aynen öyle olursa olur bak. Soğuksu içmek için önemli. Yanımıza birini alabiliyormuyuz ya da birilerini
- 1 ay
Tavuk koyun kuzu kedi köpek inek falan
- 1 ay
Kamyonla pikap la falan giderim ne var yani öyle gidilmezmi 😊😊
- 1 ay
Sinek de olur öyle yerlerde cibindirik lazım
- 1 ay
Yâni oraya varınca o eksik bu eksik olursa moreller bozulur. 2 ay az değil demi 😊😊😊😉😉
- 1 ay
Kesinlikle 2 üç gün olsa neyse. Aç kalmamak lazım en önemlisi birazda alan geniş olmalı keşif yapmak için 😊😊😊
- 1 ay
Olabilir gezmek dolaşmak lazım nasıl vakit gecircez yoksa 😊😊
- 28 gü
Eig için tsk ederim 😊😊
- 28 gü
😊😊😊😊😉😉😉😉
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
- u1 ay
Evet kalırdım tabi k ide.. ama bir amaç olması lazım.. öylesine sırf challenge olsun diye kalmam.. para ödülü olsun :D
10 Yorumla - 1 ay
Yanımda sevgilim varsa kalırım💆♂️
12 Yorumla- s1 ay
Başka insan evladı yoksa kalırım.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Orası cennet gibi cennet
Sen burada 1 ay daha kalır mıydın?
Ama sıkıntılı her gün126 YorumlaÖmür boyu bile kalırım. Oraya iki kümes bide 3-4 inek 10-20 keçi koyun bide sebze bahçesi on numara olur.
11 YorumlaYeterli miktarda para yiyecek içecek ve araç olacak mı alkol dahil
12 YorumlaGerçekten kalırım sadece tuşlu telefon verecekler ailemle görüşeceğim ne yapıyorsunuz ne ediyorsunuz diye o kadar hem de çok iyi olur şu Instagram kapandı biraz insanların beynini oksijen gitti aslında
10 YorumlaTelefon olsa bari :/ 2 ay kalırdım da tek sıkılırım. Yakın arkadaşım gelirse olur ama.
13 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. 1 sene kalirim. Geriye kalan tum ihtiyaclarim olsun yeter.
16 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bütün dünyamı yanıma alırsam evet. Yoksa kalamam. Dünyam dediğim de sevdiceğim 🤤
16 Yorumla- 1 ay
Tam aradığım hayat. Yiyecek falan olayı nasıl oluyor tam olarak acaba_
122 Yorumla- 1 ay
30 TL var dondurma sözümü tutmam lazım. Bir şey götürmesem olmuyor mu? Orada ağaçta falan meyve yok mudur acaba
- 1 ay
Kahvaltım yok akşam yemeğim yok zaten normalde de. Öğlen yarım ekmek versinler yeter bana.
- 1 ay
İbrahim olan sakata gelmesin de sorun yok kalırım ben ne zaman gidiyorum?
- 1 ay
Umarım maymun falan vardır. Cem yılmaz gibi maymunları eğitirim. Kafamdaki senaryoları çekeriz
- 1 ay
Eğitimli ise olur. Yalnız olmayacakmıydık hocam?
- 1 ay
Sorunun bugunu buldum. İnternetsiz demişsiniz yalnız dememişsiniz ki 🙄 agalarla mangal malzemeleri geldi aklıma.
- 1 ay
Valla o kadar ihtiyacım var ki izole olmaya anlatamam. Şöyle bir yer için evimi bile verebilirim. Benim olsun hep orada kalayım
- 1 ay
Dönmemek üzere ışınlayın beni hocam. 2 ay yetmez bana ya.
- 1 ay
Tişekkürler efenim. Aybuke businness sunar
- 1 ay
Bilmukabele efenim
Kalırdım eğerki okuyacak kitaplar falan varsa.. dinleyeceğim bir radyo varsa.. sıkıldığımda seyredecek manzara varsa akşam güneşi olduğunda denize girebiliyorsam kalırdım
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kalırım tabiki, yiyeceğim içeceğim temin edilsin yeterli.. Zaten böyle bir ortamda şöyle bir veya iki ay kalmaya öyle ihtiyacım var ki...
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sevgilimle bir ömür yine kalırım.
12 Yorumla- 1 ay
Kalırım da tek sıkıntı telefon bağımlısıyım bunu kabul ediyorum artık, biraz zor olucak çıldırma noktasına gelebilirim.
10 Yorumla - 1 ay
Yer çok güzel bi yer ama burada ben telefonsuz ve internetsiz yaşayamam kalamam ( maalesef aşko) 💅 internet ve telefon şart ehehehe 💅
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kalırım şahsen kafa dinlemek için mükemmel. Bol bol yüzme ve balık pişirme , mangal😬
20 Yorumla- 1 ay
Şu evi ormanın dağın taşın içine taşısak kalırım, deniz sevmiyorum çok sıcak olur orası😂
10 Yorumla - 1 ay
Görseli not ekran kaydı aldım. İlerde bağ evi yaparken aklımda dursun bu da 😆
10 Yorumla - 1 ay
Tek başıma kalamam ama yanımda birilerini varsa seve seve
10 Yorumla Evet yeter ki benden bir şeyler isteyen kişiler de etrafımda olmasın
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aylarca bile kalırım, yanımda sevdiğim kişi olsun yeter
10 YorumlaKiminle kalacağıma bağlı.
Tek başıma kalmayı isterdim. Ama bayan X ile 2 yıl kalmak isterdim.10 YorumlaÇok rahat. Tek istediğim spor aletleri ve kitap olursa değme keyfime 😂😂
10 Yorumla- 1 ay
Biraz kitap, kalem defter ve bir adet gitar var ise ben tavım
10 Yorumla Kalırdım ama PlayStation 3 olacak yanımda mutlaka 🙃🙃🙃🙃
10 YorumlaBilgisayar olacaksa telefonla internete gerek yok 😂
11 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Yani işler aksamasın diye günde 1 saat kullanım hakkı olsa tabii ki..
10 Yorumla - m1 ay
Sevdiğim insanla kalırım.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 24,7b cevap paylaştı. Kalırım gayet güzel
10 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle kalırdım ama kiminle kalacağım
16 Yorumla- 1 ay
Mangallik malzeme veriyor musun peki
- 1 ay
Sponsorluk istiyorum :) alırım yapınca seni de davet ederim
- 1 ay
Kapım açık ama telefon getiremezsin:)
- 1 ay
Kalirdim instada yok storyde atamiyoz neden olmasinki 😆
10 Yorumla - 1 ay
Dogal hayat en iysi bence dag yayla ama luks ev olacak o sekilde kalinir
10 Yorumla - 1 ay
Yalnız kalamam
20 Yorumla - 1 ay
Yanımda sevdiğim insan varsa kalırdım
20 Yorumla - 1 ay
Yanımda biri olursa kalırım
10 Yorumla - 1 ay
Kafa dinlemek için kalırdım..
10 Yorumla - 1 ay
Kalırım çok iyi olurdu hatta
10 Yorumla İmkan verseler kalırım ama imkan vermezler
10 Yorumla- s1 ay
Kalırım
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kitap falan varsa kalırım
10 Yorumla- 1 ay
Ömür boyu kalırım
10 Yorumla - 1 ay
Burada sevgili iyi gider.. yoksa yalnız olmaz..
10 Yorumla - 1 ay
Kalırdım ya
10 Yorumla - 1 ay
1 gün duramam ben sksjsjssj
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. tabi ki sessizlik güzel
10 Yorumla- 1 ay
Kalırım ama tek sıkılırım biri olması lazım
10 Yorumla - m1 ay
Merhaba,
Aşkım da olursa evet! 😅10 Yorumla - 1 ay
Ömür boyu bile kalırım
10 Yorumla Evim zaten sahilde olduğu için gerek yok.
10 Yorumla- 1 ay
Keşke benim olsa !
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Olabilir 2 ay kafa dinleriz
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kalırım ama yanımda birisi olması gerekiyor..
10 Yorumla- 1 ay
Benim için sorun olmazdı
10 Yorumla - 1 ay
Tam ihyiyacım olan şey
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 441 cevap paylaştı. Ne kitap okunur be
10 Yorumla- 1 ay
Bir ömür kalırım gadası
10 Yorumla - 1 ay
Yanımda kim olduğuna bağlı
10 Yorumla - 1 ay
Sevgiliyle kalınır ancak
10 Yorumla - Devamını Gör (50)