Çok sessiz sakin Kendi halinde takılan biriyim depresifim de senelerdir böyleyim. 23 yaşıma geldim çevrem sınırlı konuşmam sınırlı kimseyle konuşmadığım topluma karışmadığım için diksiyonum da kötü diyebilirim , toplum içinde hep çekingen heyecanlı birisi oldum hep , kendimi iyi ifade edemiyorum. Böyle olduğum için kız arkadaşımda olmadı , iş hayatım ağır ve stresli , her şeyden umudu kesmiş öylesine yaşıyor gibiyim yani
Bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Bu konu hakkında yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bence karakter ile alakası bende öyleyim
İletişimsizlik ayrı bir şey. İçe dönük birisisin büyük ihtimalle.
Bence de öyleyim veya böyle olmaya evrildim ama artık yaş geçiyor aile kurcaz böyle sönük kalmak istemiyorum
İçe dönük olmak sönük olmak demek değildir. İletişim sorunu için psikiyatriye gidebilirsin.
İçe dönük olmak nedir açıklar mısınız
Tam tanım vermem ama atılgan değillerdir ama gerektiği yerde doğru iletişimi kurmaktan çekinmezler. Utangaçlık değildir yani. Dışa dönükler analiz yapmadan direkt ortama girerler, içe dönükler ilk önce etrafı gözlemler, kendini hazır hissettiğinde ortamda girerler. Çocuklarda bunu daha rahat gözlemleyebilirsin. Bazısı hemen arkadaş bulur, bazı biraz bekler, biraz destek ile ortama girip rahatça oynayabilir.
Bende içe dönük biriyim oradam biliyorum 😄 utangaçlık vardı psikiyatriye gittim. Bir yıl ilaç kullandım geçti çok şükür. İyi bir doktora gitmekte fayda var ama. Benim dokyorun sonradan tayini çıktı. Arkadaşıö başak doktora gitti doğru düzgün dinlememiş bile. Psikolog değil tabi uzun uzun dinlemeden bahsetmiyorum. Doğru ilacı vermek için anlaması gerekir ya. Anlamdan ilaç verip durdu ve sürekli ilaç değiştirmek zorunda kaldı. Doktor yorumları önemli.
Para kazaniyo musun kazanıyorsan yeterli
Kazanıyorum hocam
Süper
En büyük meziyet bu kardeşim. Kendi parasini kazanamayan i t serseri olup sokakta ayyaş ayyaş gezecegime kendi paranı kazan kendi evinde yaşa en büyük nimet bu gerisi tıraş
Haklısın hocam teşekkürler
Rica ederim kardeşim Herkesin ana amacı para kazanmak para kazanip kendi hayatini kurdun mu Diğer dertler biraz şımarık Lik oluyor
Evet karakterle alakalı bende öyleyim
Ne olcak böyle hayat akıp gidiyor biz aynı
Olabilir bende öyleyim maalesef.
Travma olabilir
Evet karakterle alakalı olabilir