İnsanın efendi sakin sessiz bir kişiliğe sahip olması büyük bir sorun mu?

Ben 30 yaşındayım ve ilkokul öğretmeniyim. Günlük hayatta efendi, ağırbaşlı, sakin bir yapıya sahibim. Allahın herkesi farklı yarattığını düşünüyorum ve herkesin farklı bir kişiliğinin olduğunu düşünüyorum. Geçmişimden bugüne beni hep başkalarıyla kıyaslayanlar oldu ve * olmamı isteyenler oldu. Bu bende hep baskı uyandırdı ve kendimi olduğum gibi sevmemi engelleyerek özgüvenimin düşmesine neden oldu. Bu güne kadar çok sosyal olmasamda samimi, vefalı arkadaşlıklarım oldu. Karşı cinsle flört konusunda sorunlarım oldu. Bu güne kadar hangi kızla mesajlaşıp flört etmeye çalıştıysam efendiliğimden dolayı beni hep cepte tutmaya çalıştılar ve ipin ucunu kopardılar. Fiziksel yapımda da bir sorun olduğumu düşünmüyorum ve gayet düzgün bir fiziğe sahip olduğumu düşünüyorum. Sadece evlenme konusunda problemler yaşıyorum. Bunun sebepleride benim efendi ve sakin olmam, günümüz Türkiye toplumundaki kızların bu tarz erkekleri kaldırmaması, seçici olmam gibi nedenler etkili oldu. Neden toplum düzgün insanlar yerine * tercih ediyor? Bu dünyada yaşamaya bizlerin hakkı yokmu? Sevmek, sevilmek, sevdiğine sadık olmak bizlerinde hakkı değilmi? Bazen çok üzülüyorum ve elimden bir şey gelmiyor. Bu yaşıma kadar her türlü zorluğun üstesinden geldim ve kimseye minnetim olmadan ayaklarım üstünde durmaya devam ettim. Ne düşünüyorsunuz? Sizce ben evlenemezmiyim? Yanlış bir insanmıyım? Beni üzmeyecek yorumlar yaparsanız sevinirim?

Evlenirsin
Evlenemezsin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
İnsanın efendi sakin sessiz bir kişiliğe sahip olması büyük bir sorun mu?