ben birisine sadece seninle konuşuyorum diyorsam o doğrudur Yaradan şahittir.. bu sebeple bana birisi bunu söylediğinde inanırım tek senle dese yani ee ne de olsa kişi kendisi gibi bilir karşısındakini çünkü
valla bu diyet takviyesi veya vitamin gibi şeylere bundan önce hiç inanmazdım taaa ki hayatımın kolajeni ile tanışana kadar. tip 1 tip3 içeren bu toz kolajen sayesinde resmen hayatım değişti, kendimi buldum. sabahları ağrısız ve dinç uyanıyorum. o yüzden artık vazgeçilmezim bu ürün. zaten en çok satan olmasından anlamalıydım
Doktorlara inanmıyorum var mı daha ötesi? Yani nasıl anlatsam başlarından göndermeye çalışıyorlar aq? Bakmadan iki tahlil ile çok iyisin diyorlar ben yinede kendime hastalık arıyorum teşhis koyuyorum aq.
seni seviyorum, sana deger veriyorum, sadece seninle konusuyorum, daha once kimseye karsi boyle hissetmemistim, cok guzelsin, ben digerleri gibi degilim falan filann. karsi cinsin hicbir lafina inanmiyorum kisacasi. boyle cok saglikliyim 😌
"Benim ailevi sorunlarım var iyi değilim sen daha iyisine layıksın.. " şu klasik kalıp sözleri görsem ne kadar vicdanlı olsam da inanasım gelmez nedense çünkü hep arkasında başka bişey çıkıyor ☹️
Çünkü beni öyle bir sinir etti ki bak anlatayım sana. Çalışıyorum iş yapıyorum geliyor sıcak zaten bir yandan ama hep böyle gözüme doğru geliyor kolay kolay sinek öldürmem cidden ben. Neyseme söyleyeyim işte sürekli kovdukça inat etti geldi. Seni dedim öldürmeyecektim ama sen dedim oğlum azrailine aşık oldun. Elimdeki işi bıraktım. Bu önüme geldi bunu yakaladım havada avuç içimde sakince de aldım kanatlarını kopardım önce. Sonra iğne aldım başladım iğneyi batırmaya hırsımı alamadım işte deodorant sıktım üstüne yaktım 😂😂😂
Bunu gerçekten ciddi ciddi anlatmana mı güleyim yoksa sineğe yaptıklarına mı güleyim bilemedim 😂😂 nasıl iştahla anlatıyorsun bir de hahaha 😂😂 yani senin cehennemde ki yerin hazır bence 😂
Kafanda kuruyorsun, öyle demek istemedim (tam olarak öyle demek istedin), beni yanlış anladın, bir daha asla hata yapmayacağım, bu son yalanımdı, sigarayı bırakacağım, seni hiç bırakmayacağım, senin için herşeyi yaparım (bir bok yapmazsın), ilk defa böyle hissediyorum, bana güvenebiirsin, sana asla yalan söylemem, tabikide kimseye söylemem (en az üç kişiye söyler), sen çok farklısın bla bla bla
Ben varım korkma. Senin iyiliğin için söylüyorum alınma. Benim yanımda rahat ol bla bla bla 😅 2 ayaklilardan gelen hiçbir öneri ve sevgi cümlesine açık değilim
Uygulama da olmayan hiçbir söze itimat etmiyorum. Söze inanip beklentiye de girmiyorum bu saye de söz karşılanmayınca da üzülmüyorum çünkü bende kıymeti de yoktu zaten.
Devamlı supplement kullanmamam konusunda aklımı yıkamaya çalışıyorlar fakat kimin umrunda tam gaz devam ediyorum doğruluğu belli olmayan kaynaklar ile kafa dinlemenin yolu yok.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Seni seviyorum, seni çok iyi anlıyorum, çok değerlisin falan filon🥴
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Bilimin ve tıpta olmayan hiçbirşeye inanmıyorum. 😂😂
0
5 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Mesela hidirellez'de ateşten atlıyoruz ve dilek tutuyoruz ve gül agacina dileklerimizi asıyoruz neden bunu yapiyoruz gerçekleşmiyor. Hayalleriniz ve dileklerinizin gerçek olmasını istiyorsanız. İşe gitmeli ve para kazanmalısınız. Dilek ve dua veya ateş üzerinden atlamak bunları gerçekleştirmez sadece vicdaninizi rahatlatmak için yapmalısınız
Kırmızı iplik baglıyoruz bileklerimize eşimiz bizi buldugu zaman ondada kirmizi bileklik olacak veya bileklik kopacakmış bunlara inanmıyorum. birisi hayatına girdigi zaman kalbin ona ısınırsa kalbin dogru hissederse o dogru kisidir. bileklikle alakası yok awq yeter