AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
148Cevap
Herşey Ters Gidiyorsa, Durduğun Yer Yanlıştır.. Diye bir söz var ama bunu hayata geçirmek önemli.. :)
ya düz duvara tırmanırım belki işlerim düzene girer diye ya da fayda yoksa oy tersine tersine lo herşey gitti tersine bugün kü işlerimde oy yine gitti tersine diyorum ne yapıyımm?
takdir-i İlahi derim varrdır bir sebebi mutlaka ve kesinlikle hata bendedir
Teslimiyet :)
olmayacağı var ise ve ya ters gideceği var ise bir şeyin mücadele etsen de galip gelemezsin yenilirsin en iyisi sabredip yazılan sonu kabullenmek sanırım şu hayatta
Bazen ne kadar çabalasakta hiçbir şeyi düzeltemeyebiliyoruz. Haklısınız...
aynen öyle vardır hakkım da hayırlısı diyip yola devam etmek ve şu hayatta o yolda her zaman tek başımıza olduğumuzu bilmek en iyisi
Ağlarım. Sessiz sakin bir yerde baya baya ağlarım. Dua ederim içimden geliyosa bir de.
Allah kabul etsin dualarımızı :)
inşallah inşallah
Evde oturup o igrenc gunun gecmesini bekliyorum, yoksa islerim duzgun gitmemeye devam ediyor..
Günün sonuna denk gelincede böyle uyku tutmuyor işte...
Dimi kardeş, hiç sorma yav. Oof of aklima geldi sıkıldim yine
Önce çok karamsarlaşırım hiç bişeyin düzelmeyeceğine inanırım ve tam dibe vuracağım zaman, adeta küllerimden yeniden doğarım ve başarırım...
Ben dipteyim zaten. Belkide çıkmanın zamanı gelmiştir...
Gecenin en karanlık anı, aydınlığa en yakın olduğu zamandır.. Silkinip kendinize gelme vaktidir...
İnşallah. Teşekkür ederim...
Emin olun ve kendinize güvenin, başaracaksınız...
Umarım başarabilirim...
Başarırsınız, yeter ki inanın...
Her şey ters gidiyorsa her şey yolunda demektir. Keyfime bakarım :)
Keşke o kadar kolay olsa :)
Hiçbir şeyi kafana takmazsan kolay da ben gunes doğsa neden gunes doğuyor diye kafama takarım. Biraz umursamazlik isterdim..
her gün ki ruh halim bu. ben bu vaziyet eğlenceye bile gitmeyi öğrendim
Namaz kıl! Dünyaya bir kere geliyorsun. Geleceğini mahvetme genç. ..
Al iz vel
Al iz vel diyerek (herşey yolunda) (3 idiots)
ikiz kardeşimin gözlerine bakarım yolunda giden birşeyler hala var derim mutlu olurum :)
Ikizi olmak ayrıcalıktır :)
bencede :)
yalnız kalıp kendi kendime kalıp bağıra bağıra küfür ediyorum hep böyle oluyo herşey beni buluyo yarrrrrrrak var sanki diyorum ve derin bir ohhh çekiyorum
Sakinleşmeye çalışmam. Tüm duyguları dibine kadar yaşamak isterim. Eğer birşeyler sürekli ters giderse yakın bir zamanda iyi birşeyler olacağını düşünürüm genelde de olur
hZ. YUNUS A. S ZİKrini söyleriö.
la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin.
hani o balığın karnında aynı sözü 7 yıl söylemişti :)
Bunu ezberleyeceğim :)
ilk önce bol küfür iyi hissettiriyo sonra bisikletle ya da yaya olduğum yerden uzaklaşırım
Bir insan bundan daha kötü ne olabilir ki? Sorusu cidden lanet etkisi yaratıyor.
Önceden evet bunalıma girerdim ama ona girecek zamanım yok
Ben kendimi tüm gün odama kapatıyorum bugün de olduğu gibi...
Besmele çekip abdest alarak. Başka bişeye gerek yokki.
Yazı yazarım.. ya da beste yaparim olumsuz duygular güzel ilham veriyor
Ters giden yone dogru gidiyorum ve bazen duze cikiyorum
bende bu tarz şeyler ara sıra oluyor, çok sinir oluyom bun duruma, Allah'a sövüyorum, müzik dinlerdim eskiden ama şu aralar alkole başladığım için alkol neşemi yerine getiriyo zaten. Ertesi gün sakin kafayla çözüm bulurum...
yalnız kalmayı tercih ederim mesela beykoz sahile giderim biryere otururum sakinleşirim
basarım küfürü, yürürüm, aglarım, bır sakınlestırıcı alıp uyurum.
Cok soylenirdim
Bazen aglarim
Sonra pozitif dusunmeye baslayip sakinlesirim.
Sanırım eğer sokağa çıktıysam ayaklarımı hissetmeyene kadar yürüyüp sakinleşmeye çalışırdım
Hemen kız arkadaş toplantısı yapardım durumu anlatırdım ve onlarda bana ilaç gibi gelirdi :)
Oturur film izlerim ya da bilgisayar oyunu oynarım kafamı dağıtırım öyle
artık herseyın ters gıtmesıne alıştığım için bu yazdıkların küçük sorunlar benm için :)
Hayırdır inşallah diyorum vardır bir bilemediğimiz hatamız diyip geçmişime göz atarım.
Genelde ya kendime zarar veririm ya bir eşyaya ya da en yüksek sesli müzikleri dinlerim
Beterin beteri var diye düşünmek bana çok iyi gelir. Açık hava ve mezarlık ziyareti de aynı şekilde iyi gelir.
alkol olmak istemeyecek kadar kötüyse durum vahim. yatar uyurum.
Abi heralde günlerce uyurdum ya, kıyametin alameti gibi o ne öyle :D
Dua ediyorum. :)
Hayatim hep zor zaten, babasız kizimi buyutmeye calisiyorum. :/
demek ki yanlış tarafa gidiyorum yönümü değiştirirm :)
hayatımda herşey ters gittiği için artık garipsemiyorum
Dua ederek. Biraz daha dikkatli olmaya calisirim hala daha sorunlar varsa olcagi oluyor derim.
Odama kilitlerim kendimi.. once aglar sonra dua ederim sakinlesirim
kendimi çamaşır ipiyle boğmaya çalışıyorum genelde.
Allah korusun :)
Ters yönden gidersen asla arkana bakmazsın unutma ;)
Bu iyiydi :)
Eyv =)
Müzik dinlerim, oyun oynarım, düzelsin die dua ederim..
Dualarımız kabul olsun :)
amin :)
Hemen bir hayvan barınağına gider hayvanları severim
Değişikmiş :)
Sigara ve muzik. Bir de kar yagiyosa ankaraya yeme de yanında yat daha huzurlusu mu var
Sigara :) öldürecek bir gün...
Salavat çekerim.. Dua ederim.. Rahatlarım.. Derdi verenin dermanı da vereceğine inanmaktır..
Super
Hiç şüphem yok bundan :)
Dua ediyorum ve her sey oylesine duzeliyor ki. Sabir gerekli tabi dua ettikten sonra.
Dua etmeyi aksatıyorum bazen...
Ben bazen dua etsemde duxelmeyecegini dusunuyorum ama onlar bile duzeliyor. bir toparlanip saglamdan basla :)
Engin Noyan dua diye bir video var. Onu açtım şimdi :)
Harikasin :) baslaman bile cok guzel
Sizde öylesiniz, evet dua iyi geldi :)
Tesekkurler iyi geceler :)
Ben teşekkür ederim. :)
Bir park bulur oturur düşünürdüm.. Yaşnızlık böyle anlarda iyi geliyor..
Parktayım zaten :) Dondum ama...
Gerçi evet, hava müsait değil ya.. Sinemaa falan gitsen? Ne bileyim, otur bir kafeye çay falan iç, gürültüsüz olsun ama..
Sinemaya gidicem ama o da dram...
İyi olur işte, bak mucizeye gir, iyi gelicek bak gör..
İnşallah, gidiyorum :)
Ey Hayy ve Kayyum olan Allahım! Rahmetinle senden yardımını isterim.
Benim bütün işlerimi, hal ve hareketlerimi düzelt. Beni bir göz
kırpması kadar bile olsun nefsime bırakma."
Daraldınm? ı
Kalbnmi kırıldı?
Icn raht dglmi?
bk ne dyor kuranı-kerim ;
kalpler anck allahı zikrederek huzur bulr ( rad 28 ) dne kardsm grckten etksi buyk
Mevlana derki; Herşey üstüne gelip seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde sakın vazgeçme. Çünkü orası kaderinin değişeceği yerdir. Hep bunu hatırlıyorum öyle durumlarda.
diyorum ki all is well !!! bakıyorum değişen bişey yok koy gtüne diyip devam ediyorum kaldığım yerden
Hahahaa en son öyle yapıcam bende :)
Genelde bir zorlukla karşılaştığımda kendimi işime veririm.
prensip olarak açarım müziği - ağlarım..
Üzüntüme üzüntü katarım yani. bu da benim huyumdur.
açarsın bir metal müzik koyarsın kafanı yastıga başlarsın hayal kurmaya
Hayatta herşeyim ters gittiğinde banyo yapıyorum :) kuru yer kalmıyacak şekilde :)))
Nasıl olsa ölücez deyip kafaya takmamayı tercih ediyorum biliyorum ki her defasında denklemimde kaybluyorum o yüzlen takmamak
Oturup ağlıyorum ben sadece ama içe dönmek değil de kafa dağıtmak için eş dost arkadaşla yakınlaşmak lazım iyice
Rüzgar her yöne eser, rüzgara karşı yürümeyi ise sen seçersin. Belkide ters giden hayat değildir, sen ters yöne girmişsindir?
kulaklıklarım ve telefonumu alır sahile gider son ses müzik eşliğinde yürürüm beni sakinleştirir hatta bazı şeyleri unutturur
Bir sigara yak. Müziğin sesini sonuna kadar aç!
- Gökdelenlerden tükürdüm dünyaya, ben hayatım boyunca...
Kimsenin Olmadığı Bir Yere Gidip Düşünüyorum Sürekli En Doğru Kararlarımı Bu Yerlerde Alıyorum.
Tecrübe İle Sabittir.