Kişilik & Karakter Hayatınızda bir şeyler yolunda gitmeyince ne yapıyorsunuz? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hayatınızda bir şeyler yolunda gitmeyince ne yapıyorsunuz 🤔#KişilikKarakter Hayatınızda bir şeyler yolunda gitmeyince ne yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Duygularımı baskılamıyormHissediyorum Ağlamak öfke nefret ne istersem onu sonuna kadar yaşıyorm Sonra kendiliğinden bitiyorHayatın iniş çıkışlı olduğunu kabul ediyorm 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Akışına bırakıyorum bir şekilde toparlanıyor zamanla 1 0 Yorumla
user2467475566 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Oturup biraz ağlıyorum sonra aglayarak bisey olmayıp sadece kendimi üzücegimi düşünerek mutlu olmaya çalışıyorum herkese inat :) 1 0 Yorumla
Beeeetülllll245 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Yatağa yatıp niye böyle oldu diye düşünüyorum o sıra uyuyorum 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Tamamen bırakıyorum her şeyi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Buna da şükür diyorum.
Duygularımı baskılamıyorm
Hissediyorum
Ağlamak öfke nefret ne istersem onu sonuna kadar yaşıyorm
Sonra kendiliğinden bitiyor
Hayatın iniş çıkışlı olduğunu kabul ediyorm
Akışına bırakıyorum bir şekilde toparlanıyor zamanla
Oturup biraz ağlıyorum sonra aglayarak bisey olmayıp sadece kendimi üzücegimi düşünerek mutlu olmaya çalışıyorum herkese inat :)
Yatağa yatıp niye böyle oldu diye düşünüyorum o sıra uyuyorum
Tamamen bırakıyorum her şeyi
Dua ediyorum