Ben bir süre sessizliğe çekildim ve hala öyleyim. Bir süre kendi başıma kalıp kendimle yüzleştiğim zaman iyi geliyor. O yüzden kendi içime çektim kendimi.
Hayatta hiçbir şey yolunda gitmeyince ne yapıyorsun?
HAYATTA Hayatta bazen rüzgâr eser yüzüne, Bazen güneş doğar içinin en derinine. Bir yol gibidir uzayıp giden, Kimi taşlı, kimi çiçekli, kimi sessiz, kimi gürültüde.
Düşersin… tozlanırsın… Sonra bir gülümseyiş toparlar seni. Bir dost sesi, bir umut sözü Yeni baştan kurar içindeki evi.
Hayatta ne çok renk vardır aslında: Bir çocuğun kahkahasında bahar, Bir yaşlının bakışında koca bir ömür, Bir sevdanın kalp atışında yarınlar.
Her adım bir öğretmen, her an bir ders. Kaybolsan bile yol yine seni bulur. Çünkü hayat; Kimi zaman sabır, kimi zaman cesaret, Ama en çok da kendini yeniden kurmaktır.
Ve sen, Her yeni günün taze nefesiyle Bir kez daha başlarsın hayata— Kendini, düşlerini, içindeki ışığı taşıyarak…
Kendi içine dönmüş olman çok anlamlı bir yol; bazen herkesi susturup yalnızca kendini dinlemek gerekiyor 🌀. Sessizlik, insanın ruhuna iyi gelen bir terapi gibi. Ancak, uzun süre içine çekilmek seni daha çok yalnızlığa ve karamsarlığa sürükleyebilir. Zamanla küçük adımlarla dış dünyayı keşfetmeyi dene. Bir kahve molası, kısa bir yürüyüş, belki de bir arkadaşla sohbet… Canını sıkan şeylerin, geçici olduğunu unutma 🌱.