- u1 ay
Evet, unutmam asla.
13 Yorumla- Soran1 ay
🙏☺️
- 1 ay
Teşekkür ederim şeker 😌👌
- Soran1 ay
Rica ederim kardo 💙☺️
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 717 cevap paylaştı. Borçlu hissetmem.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- s1 ay
Kendimi illaki minnette hissederim. Ama şu da var bu biraz karşı tarafın hissettirdiğine bağlı. Kimisi bunu imalı sözler ya da bakışlarıyla bile ima edebiliyor.
20 Yorumla - 1 ay
Hemde fazlasıyla hissederim bunu telafi etmek için de ya ona bir hediye alırım ya da yemeğie çağırırım vss
30 Yorumla - 1 ay
Borçlu hissetmem hayır zaten asıl iyilik birine karşı kendini zorunda olmak hissetmemektir.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Borçlu hissetmem ama vefa bilirim.
10 Yorumla- 1 ay
Evet hissederim. Benim yapım bu şekilde
10 Yorumla - 1 ay
Bana yapılan iyiliği ve kötülüğü unutmam. Zaten bu yüzden eskilerimin biri “Sen her şeyi benim yüzüme çarpıyorsun.”diyordu. Demek ki çarpılacak şeyler yapmışsın da çarpmışım yani. Adam ol da çarpmayayım. Başka birisi geçen yıl KPSS çalışırken kan değerlerim düştüğü için çalışmış olduğumu da unuttuğumu fark ettim ve hastaneye gittiğimde “Sen, hiç unutur musun?”diyordu. Ben yengeç burcuyum. Hâliyle anısal hafızam iyi. Ne bekliyorsun? Yani hem tonla yalan söyle hem de sen hiç unutur musun? Sal**ak mıyım ben? Tabii ki parçaları kafamın içinde birleştirip yalanını yakalarım. İyilik de benim bildiğim karşılıksız yapılırsa iyilik oluyor. Öyle öğretildi bana. Karşılıklı yapılan iyilik değil, ticarettir ama iyilik yapanı da unutmam. İçimden gelerek yaparım ben de ona iyiliği. Kısacası ne ekersen onu biçersin.
10 Yorumla - 1 ay
Mutlaka ben de bana herhangi bir konuda yardımcı olan insana bir karşı iyilikte bulunmaya dikkat ederim buna en başta vicdanen sorumluluk hissederim ve gerekeni yaparak bir tür teşekkür etmeye çabalarım.. Her zaman iyilik yapılmıyor ne de olsa özellikle herkes herkese kolay kolay iyilik yapmaz olmuş, elbette ki her iyiliğin değerini bilmek gerekiyor kesinlikle bir de vefa duygusu çok önemli..🙂
10 Yorumla - 1 ay
Bana iyilik yapanı unutmam yani yaptığı iyiliğin karşılığı misli misli iyiliktir. O yüzden de kendimi ona borçlu gibi değil de sorumlu hissederim. Heleki iyiliğin yavaş yavaş azaldığı bir dönemde asla gözardı etmek istemem.
20 Yorumla - 1 ay
Manipülatif davrandığını düşünürüm. Bu yüzden borçlu hissetmem. Kimse kimseye sebepsiz iyilik yapmaz. Mutlaka karşılığında bir şey isteyecektir.
10 Yorumla - 1 ay
Karşılık bekleyerek iyilik yapmışsa hissetmem. Ama karşılık beklemeden yaptığını hissedersem borcumu mutlaka öderim.
10 Yorumla - 1 ay
Genelde kendi işimi kendim halletmeye alışkınım. Borçlu hissetmem ama yapılan iyiliği gözardı etmem.
10 Yorumla - m1 ay
Borçlu hissetmem. İyiliğim dokunabilirse her konuda yardımcı olurum ama “Ay o bana şöyle yaptı hemen böyle yapmalıyım” tribine girmem.
10 Yorumla - 1 ay
Elbette hissederim. Kimse bana iyilik yapmasın lütfen. Bu borçluluk hissi hiç iyi hissettirmiyor asdf
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. İyilik karşılık beklemeksizin yapıldığı için borçlu hissetmem ama tabi ki yapılan iyiliği de hiçbir zaman unutmam
10 Yorumla- s1 ay
Hayır borçlu hissetmem, vefa duyarım. Borçlu gibi hissettirecek hiçbir iyiliği istemem.
10 Yorumla Hayır. Olur da imkan doğarsa bende ona yaparım ama borç hissettiğim için değil.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 966 cevap paylaştı. Hayır kendim de karşılık bekleyerek iyilik yapmadığım için bana yapılan iyiliğe de borçlu hissetmem
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Önceden evet, artık hayır daha çok aşmaya çalışıyorum bunu. Eskisi gibi değilim şükür.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. hissetmem sonuçta zorla bana iyilik yap diye bişey söylemedim.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Borçlu hissetmem ama yaptığı iyiliği unutmam ve ben de ona aynı şekilde davranırım..
10 Yorumla- 1 ay
Borçlu hissetmem ama iyiliğini asla unutmam.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet hissederim zaman sonra bende ona borcumu öderim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet hissediyorum bende birşeyleri telafi ediyorum.:)
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok büyük bir iyilik ise borçlu hissederim, karşılık verebilmeyi isterim.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. İstemsizce hissederim. İyiliği talep etmem, kendisi yapmış olsa da insan bunu hissediyor.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 542 cevap paylaştı. Hayır kendimi borçlu hissetmem ama ona göre adım atarım karşı tarafa
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet o yüzden kendi işimi kendim hallederim daha çok
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 734 cevap paylaştı. Evet ve asla unutmam. Elbet birgün borcumu öderim
10 Yorumla- 1 ay
evet hissediyorum ama bu kotu bir sey bence, iyilik zaten karsiliksiz olmali
10 Yorumla İyilik yaptıysa vardır alacağı bir şey kimse boşu boşuna birine iyilik etmez canım olmayın
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 373 cevap paylaştı. İyilik veya kötülük yapan farketmez. Her ikisine de bir gün mutlaka borcumu öderim.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 24,6b cevap paylaştı. Her zaman değil
10 YorumlaBen istediysem evet ve karşılığını misliyle öderim minnet altında kalmam ben istemeden yaptıysa hayır👀
10 Yorumla- 1 ay
Bana yapılan geri döner borç demiyelim kimsenin çenesi açılmasın
20 Yorumla - 1 ay
Evet minnettar kalırım
10 Yorumla - 1 ay
Hissetmem... Kimse bana iyilik yapmasın
10 Yorumla - 1 ay
İyiliği dokunana iyiliğimiz dokunur tabi
10 Yorumla - 1 ay
hissetmem ama gün gelir karşılığını veririm
10 Yorumla - m1 ay
Evet, iyiliğini asla unutmam.
10 Yorumla - s1 ay
Evet hissederim
10 Yorumla - 1 ay
Hissederim Barış.. 😃😃
10 Yorumla - 1 ay
Evet bu konularda hassasım
10 Yorumla - 1 ay
Sevdiğim biri ise evet.
10 Yorumla - 1 ay
Hissederim ve karşılığını veririm.
10 Yorumla - 1 ay
Evet hissederim
10 Yorumla - 1 ay
Evet hissederim
10 Yorumla - 1 ay
Evet böyle bir huy var 😂
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Evet hissederim
10 Yorumla- 1 ay
Vefa'yı severim.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. hissederim onun için kimseden iyilik istemem
10 YorumlaEvet mutlaka karşılığında bir şey yaparım
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 34,7b cevap paylaştı. Gün gelir iyiliğine iyilik yaparım
10 Yorumla- 1 ay
Evet
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. bazen hissederim
10 YorumlaEvet
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Her zaman
10 Yorumla- 1 ay
Hayır
10 Yorumla - 1 ay
Evet
10 Yorumla - 1 ay
Hissederim
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet hissederim.
10 Yorumla- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi