Hangi kızla tanışırsam tanışayim hep anormal insan olarak karşıma çıkıyorlar. Birisi hiç muhabbbet etmez birisi ailevi sorunları oluyor kimisi erken yatmayı seviyor kimisi mizah anlayışı kit kimisi ağzı laham çukuru gibi küfürbaz kimisi sosyal anksiyete yaşıyor sosyofobik kimisi gösteriş manyağı kimisi paragöz yiyici kimisi muhafazakar ailem ne derse onu yaparım kafası vb. Niye böyle normal bı kızla karşılaşıyorum tek istediğim şey normal bir kız. Belirli hayat felsefesine sahip işinde gücünde konuşmayı bilen ne bileyim karşındaki insanı anlayabilen biraz empati yapabilen niye böyle bı kız çıkmıyor karşıma?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çünkü aşkı bilen kimse yok
Sen ne arıyon kardeş liste çikar ona göre filtreleyelim! Haspinallah ya
Bı kız olarak böyle bir konuşmak sana hiç yakismiyo mesela. Şu an senden erkek aurasi alıyorum. Erkeksin sen bence 🤣
Yav yürü git
Yürü git demek yerine sana katılmıyorum niye deliyosun niye anormal olmayı seciyosun
Çünkü devir anormal kızları peçete gibi kullanıyorlar kabullenmez linç ederler şimdi ama sonra hepsi birer canavar oluyor
Sen acaba çok inceliyor olabilirmisin
Çok incelediğimde değil cidden karsima çıkan kızların çoğu böyle. Ben normal olmaya çalıştıkça karşımı bı o kadar aanormal insan çıkıyor.
Hepsi sorunlu sana katılıyorum. Ve katılacak tomarla insan cikacak
Çıkar bakalım ya seninde kafana göre birisi
Aklı selim harbi bir kız illa vardır buna da katılıyorum ama biz bulur muyuz meçhul
Benim tek istediğim şey mesela en basitinden gidip bir pilavcida pilav yiyelim anasını satiyom yeter ki normal olsun yeter ki kendinden sogutmasin yeter ki normal bir insan gibi davransın ama yok illa bı şey cikiyo degeisk karakterler cikiyo hep böyle antipatik mi desem garip mi desem alışık olunmayan bı karakter gibi bı sey
Allah Allah ya o kadar ne çıkabiliyor ki , insanın sınırları vardır belli bir aile yapısı kafa yapısı vardır. Tabii herkes herkese hitap etmez ama o kadar atmosferikler denk geliyorsa bilemiyorum 🤷🏼♀️
Tc kızi çok yoruyor demi bro
Kızla tanismiyorum mesela muhabbet ediyim diyorum normal bir muhabbet kız diyo ki ben akşam sekizde yatıyorum falan mesaja cevap vermiyor ertesi gün yazıyor mesela ya da kız kufurbazin teki vikiyor karsimdaki kız değil de sanki eniştemle konuşuyormuş gibi hisseediyorum. Ben böyle alışmaya çalıştıkça indadına böyle küçük dusurmeyi basariyolar. Diyorum ki kendime ben kimle muhattap oluyorum ne kadar garip bı insan normal frekansı bulmak imkansız yani halbuki istedigim tek şey normal bir kız normal bir konuşma normal bir yaşam tarzi
Allah Allah biraz garip tabi. Ya saat konusu bir şey diyemem herkesin işi gücü olabilir ama küfür falan iyyyy. İnşallah denk gelir bakalım takma o kadar amaan
Bi kızla tanismiyorum diyo ki ben şiddet görüyorum ailesi böyle şöyle yapiyo bilmem ne abi niye normal aile kültüründe yetişmiş niye noramli bilmiyor illa satansit mi çıkması lazım illa mazositi olması lazım illa sosyalfobisi mi olması lazım
Tövbe yarabbim 😃 Sana da hakketen nasıllar denk gelmiş. Neyse gülmeym sjfj
Biriyle tanisiyorum kız adını söylemek istemiyor. Neler yapiyosun falan diyorum bütün gün yatıyorum evdeyim diyor niye böyle? Mesela niye bugün işten geleim diyen çıkmıyor bugün spor yaptım diyen ni kız cikmiior niye sosoyalfobiler beni buluyor
Ya onun yaşam tarzı öyledir , sende çalışan kız bul o zaman ne diyim sjdk
Bı tanesiyle tanisiyorum kız öyle bı bakış atıyor ki sanki her an onunla ilişkiye girme tehlikesi varmiscasina bana tecavüzcü coşkun muamelesi gibi yapıyor halbuki sadece ona bakıpuhabbet ediyorum.
İşte ben ondan şikayetçiyim normal işi gucujde ya da belli bir hobisi olan ne bileyim normal diyebileceğim bir kız çıkmıyor karşıma
Hayvan sevgisi olan bı kızla tanisiyorum mesela kızın sevdiği hayvan akrep çıkıyor
Niye kedi değil niye akrep seven beni buluyor
Bı tane kızla tanıştım o da aşiret çıktı bilmem kaç tane abisi varmış hiç bulasmadim direkt uzaklaştım
İstediğim tek şey normal bir kızla karşılaşıp normal standartlarda bir ilişki yürütmek. Sadece normal olsun istiyorum o kadar ama beni hep anormal antipatik sizofrenikler buluyor
Haklısın ne diyim. Biz kızlar da aynı sorunu erkekler için yaşıyoruz.
Normal olmak çok muz zor geliyo acaba bize?
Sen çok mu normalsin?
Bide benimle dene şansını 🙂
Bana da açıklarsanız sevinirim