Kişilik & Karakter 1 ay Bazen işin içinden çıkamadığınız anlar oluyor mu? Şişkolettaa Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Tamda o durumdayım 🥺 Bazen işin içinden çıkamadığınız anlar oluyor mu? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
s Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Elbette oluyor. İnsanız ve hayat devam ediyor. Her zaman her şey su gibi akıp gidemiyor maalesef😌 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 138b cevap paylaştı. Benim oluyor maalesef evet.. ama yine de her türlü sabretmeyi deniyorum ben.. ve bir gün geçecek biliyorum. 0 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 47 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Eskiden oluyordu, artık öyle durumlarla karşılaştığımda boş veriyorum. O konuyu es geçiyorum, uğraşmaya değmez... 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı. Her sorunla baş edemem.. bazısı öyle kalmalı 0 0 Yorumla
hasnayım Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 95% 1 ay Napıcağımı asla bilmediğim bir noktadayım mezun oldum ama tamamlamam gereken iki yık var kpss çalışıyorun ve bunun da olması gerek gelece kaygısıyla birleşince her şey daha berbat hale geliyor :( 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 18 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. oluyor ama bir şekilde cikiyorum umarım bu işin içindende çıkarım 1 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 86% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 12,6b cevap paylaştı. Evet ama bu kez ben kazandım belki ben kaybettim ama kazandım kuzen olayında 1 0 Yorumla
m LastGuest Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Oluyor ama çokta sıkıntı yapmıyorum artık hiçbir şeyi. 1 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 44 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Ben çıkarım ağa beklemem çıkış saatim gelir cikarim 1 0 Yorumla
BlaChu Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% 1 ay çoğu zaman olur gider annemle konuşurum doğru yolu birlikte buluruz 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 32 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Aslında çıkıyorsun sonuçlanıyor 1 8 Yorumla Şişkolettaa 1 ay Çıkamıyorum 🥺 Yorumla Aserehehadejetejebe 1 ay Mevzu ne Yorumla Şişkolettaa 1 ay Derin😄 Yorumla Aserehehadejetejebe 1 ay Sal çayıra mevlam kayıra😀 Yorumla Şişkolettaa 1 ay Salmak isterim ama keşke olsa 😏 Yorumla Aserehehadejetejebe 1 ay Güçlüsündür sen 😀 Yorumla Şişkolettaa 1 ay Iıyyyy değilim 😒 Yorumla Aserehehadejetejebe 1 ay O zaman güçlü olll Yorumla
Farukömer7 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 456 cevap paylaştı. Olmaz mı nefeet ötesi bir durum 1 0 Yorumla
Allermes Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 564 cevap paylaştı. Oluyor zamana bırakıyorum😂 1 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Evet var olunca sakin ve sessiz yerde oturuyorum. 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Evet oluyor 1 0 Yorumla
doganburak65 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 93% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 654 cevap paylaştı. Evet oluyor. O an Bir süre beklemek en doğrusu 1 0 Yorumla
ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hep çıktım çok şükür.. 1 0 Yorumla
Biricim111 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 ay İşin içinden çıkamazsam işi içimden çıkartıyorum 😂😂 m 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Oluyor ufaklık 😔 1 2 Yorumla Şişkolettaa 1 ay Ne oluyor sonra Yorumla GOKHANoturumactı 1 ay Amaann diyor basıyorum küfürü. Yorumla
Bischocolata Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 588 cevap paylaştı. Hayrola çikolata neoldu? 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yok eninde sonunda çıkıyorum 0 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 35 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Şu an mesela. 1 1 Yorumla Şişkolettaa 1 ay 🥺 Yorumla
Apocaliptik Takip Et Guru Yaş: 34 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Umarım bir çözüm bulursun 0 1 Yorumla Şişkolettaa 1 ay 😒 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 91% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Oldu evet 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 29 , eic 73% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Olunca çıkmıyoruz 1 0 Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 845 cevap paylaştı. Bazen evet 1 0 Yorumla
1sonnbahar Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 577 cevap paylaştı. Uyuyorum o anlarda 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 32 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı. Olabiliyor ama geçiyor 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 26 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 25,1b cevap paylaştı. Kimi zaman evet 1 0 Yorumla
Çerkes183 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 852 cevap paylaştı. Bazen oluyor. 0 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 639 cevap paylaştı. Oluyor olmazmı 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. oluyo tabi ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Elbette oluyor. İnsanız ve hayat devam ediyor. Her zaman her şey su gibi akıp gidemiyor maalesef😌
Benim oluyor maalesef evet.. ama yine de her türlü sabretmeyi deniyorum ben.. ve bir gün geçecek biliyorum.
Eskiden oluyordu, artık öyle durumlarla karşılaştığımda boş veriyorum. O konuyu es geçiyorum, uğraşmaya değmez...
Her sorunla baş edemem.. bazısı öyle kalmalı
Napıcağımı asla bilmediğim bir noktadayım mezun oldum ama tamamlamam gereken iki yık var kpss çalışıyorun ve bunun da olması gerek gelece kaygısıyla birleşince her şey daha berbat hale geliyor :(
oluyor ama bir şekilde cikiyorum umarım bu işin içindende çıkarım
Evet ama bu kez ben kazandım belki ben kaybettim ama kazandım kuzen olayında
Oluyor ama çokta sıkıntı yapmıyorum artık hiçbir şeyi.
Ben çıkarım ağa beklemem çıkış saatim gelir cikarim
çoğu zaman olur gider annemle konuşurum doğru yolu birlikte buluruz
Aslında çıkıyorsun sonuçlanıyor
Çıkamıyorum 🥺
Mevzu ne
Derin😄
Sal çayıra mevlam kayıra😀
Salmak isterim ama keşke olsa 😏
Güçlüsündür sen 😀
Iıyyyy değilim 😒
O zaman güçlü olll
Olmaz mı nefeet ötesi bir durum
Oluyor zamana bırakıyorum😂
Evet var olunca sakin ve sessiz yerde oturuyorum.
Evet oluyor
Selamün aleyküm. Oluyor. Olabilir
Evet oluyor. O an Bir süre beklemek en doğrusu
Hep çıktım çok şükür..
İşin içinden çıkamazsam işi içimden çıkartıyorum 😂😂 m
Oluyor ufaklık 😔
Ne oluyor sonra
Amaann diyor basıyorum küfürü.
Olay ne bacı çözelim hemen
Hayrola çikolata neoldu?
Yok eninde sonunda çıkıyorum
Her insan gibi evet oluyor