Durduk yere alınganlık yapar mısın, ya da neye alınırsın?

@DeliMavi
10 Mart 2023
Durduk yere alınganlık yapar mısın, ya da neye alınırsın?

@DeliMavi
10 Mart 2023
Öyle aman aman herkese alınganlık göstermem. Alınganlık göstermem için o insanın gerçekten bende değeri ve yeri olması gerekiyor. Ki böyle bir tepki gösterdiysem demek ki gerçekten kalbimin kırıldığını hissetmişimdir. Bunun telafisi de öyle kolay kolay olmaz maalesef.
Alıngan olduğum dönemler olabiliyor bu gibi durumlarda sessiz kalmayı tercih ediyorum Alınabilirim ama o alınganlığın üzerine bir yorum yaparsam gereksiz yere o kişiyi kırmış olurum Benim ilk önce sakin olup ve bu alınganlığımın doğru olup olmadığını bir analiz etmem gerekiyor Eğer bu alınganlığımda doğruluk payı varsa alındığın kişiye tavrımı belli ediyorum
Alınganlığım sadece sevdiğim adama. O bile sadece ona 😅
Zaten öyle olmadı normal😃
Evet biz normaliz, onlar anormal djdj
Teşekkür ederim 💙
Rica ederim💙
Alınganlık yaparım tabii. Çelikten yaratılmadım. Ağlarım, gülerim, alınırım, melankolik ve depresif olurum, bazen sinirli olurum, bazen de pamuk şekerden hallice olurum.
Ha, neye alınırım? Değişir. Belirli bir formatı yok.
Kime alınırım? O da değişir.
Cevap
45Cevap
Alıngan olduğum zamanlar olur ama öyle ota bkada alınmam sadece sevdiğim nazımın geçtiği kişilere alınabilirim...
Yani pek alıngan bir yapım yok zaten. Ama özel olarak daha alıngan olduğum zamanlar olmuştur belki. Pek fikrim yok açıkçası.
Eskiden olurdu. şimdi yok
Bir dönemler alınganlık bataklığına saplanmıştım, çırpınıyordum. Şimdilerde de durum farklı değil ama o fazlalık boyutunu aştığımı düşünüyorum
arada bir evet yapıyorum bende insanım hassas dönemlerim oluyor
Bazı dönemler tutuyor beni de. Kendim de bile olsa çekilmez bir şey.
Hiç olmuyor abla. O kadar olmuyor ki benimle ilgili konuları bile bazen üstüme alınmıyorum 😂
Sen nasıl bir insansın yaaa🤣🤣
Normal insan abla 😂
Sen insan üstü insansın 🤣🤣
Estağfurullah abla 🥺 normal insan adayıyım
Farklısın ve güzel bir şey bu
Eyvallah ablam 🙏
Ne demek kardeşim.
Herkese alınan biri değilim alınmam için o kişiyi hayatıma dahil etmiş olmam ve çok samimi olmam gerekiyor ki herkesi kolayca hayatıma alan biri değilim. Bazen kendimle alakalı şeyleri bile üstüme alınmıyorum umursamıyorum 🤷♂️
Maalesef hâlâ alıngalık yaptığım zamanlar oluyor. Özellikle de kendimle ilgili sorunum olan konularda baş gösteriyor diyebilirim. İyi ki eskisi kadar değil de günlerim zehir olmuyor.
Alınganlıklarım genelde durduk yere olmaz. Mutlaka bir sebebi vardır ama gizlerim. Bazen o kadar gizliyorum ki ben bile fark edemiyorum iyice irdeleyince anlıyorum neden alıngan olduğumu
Beyni yok fikri varsa hiç takmıyorum, onun dışında biraz düşünüyorum.
Herkesin illa ki oluyor. Nem kolay kolay alınmam bilmiyorum alınacak kadar kimseyi değerli gkremiyorumdur belki de artık.
Alıngan değilimdir. Kendimi bilirim. Karşıdaki alıngan olmami sağlayacak cümle kurarsa bu onun kendi eksikligidir
donem donem oluyor ozellikle sevdigim deger verdigim kisilerden gerekli ilgiyi alakayi goremedigim zamanlarda
Kişiliğime karakterime emeklerime laf edilirse alınırım
Genellikle hep alınganım karşımdaki kişi bana herhangi bir şey söylese hemen alınırım
Değer verdiğim kişilerin. verdiğin değeri görmemesine alınırım
Alınganlık yapmam için gerçekten bir olay yaşamam gerekir o kişiyle, yapı olarak biraz alınganım.
Olmadığım zaman yok bunu törpülemeye çalışıyorum sürekli kendime kızıyorum bu yüzden 🤦♀️
Bazen oluyor galiba ama hiç sevmiyorum alıngalığı, kendi üzerimde de sevmem
Sadece sevdiklerime alınganım küçücük bir söz bile kalbimi kırmaya yetiyor..
Şu ara öyleyim.
Hassas bir dönemden geçiyorum ve herkes gözüme batıyor, gülmeleri özellikle
Genelde fazla alıngan olduğumu söylerler. Açıkçası böyle olmak elimde değil
Evet alıngan bir insanım ama durup dururken değil.
Karşımdaki kişinin biraz hassas olması şart.
Regl dönemlerinde fazlasıyla ağlak ve alingan oluyorum
Hic alingan drgilimdir. Alinganlarida anlamam
Evet.
Moralim bozuk olduğu zaman daha alıngan olabiliyorum.
Durduk yere alınganlık olmaz ama aslan burçlarına ne desen alınır.
Oluyor.. Bazen herşeyden uzaklaşıp, herkese küsesim geliyor.
Durduk yere alınganlık yapılmaz ama karşı taraf bu ne kadar anlar meçhul...
Hayır, durduk yere olmaz ama, haketmediğim muamele görürsem kırılırım, alınırım..
Ar damarımı başarılı bir ameliyatla aldırdım. :D
Durduk yere alınmam ama üzücü davranışların karşısında pek dik duramadığım için alındığım çok oluyor ama belli etmem.
Alıngan değil sinirgenim
Bazen oluyor tabii
Pek alıngan birisi değilim ama illa ki olmuştur alınganlık yaptığım zamanlara hayatın içinde.
alınganlığım tuttuğu zaman karsımdaki kişi bacak bacak üstüne bile atsa sinirleniyorum ve üzülüyorum nedense bence psikoljik birsey bu
Alınganlık yapmam ama alıngan arkadaşlarım çok
Bak sen kim onlar?🤣🤣
Dış görünüşümden dolayı konuştukları zaman onları öldüresim geliyo
maalesef çok alınırım özellikle sevdiklerime
İllaki her insanın vardır
Genelde besin seylerden deyil
Sevdiklerime olur genelde.
Alıngan olurum ama uzun sürmez
Hiç olmaz çünkü eşitlikten yanayım
Hayır hiç alıngan biri değilimdir
Bazen nadiren çok takılmam insanlara
Ay her an alınganım ben gözyaşım pıt 😂
Zaman zaman alıngan olduğum dönemler oluyor.
Bazı saatlerde özellikle stres yükseldiği zaman.
Oluyor havadan nem kapıyorum resmen o günler
Evet bazen bi kac gun atka arkaya
Bazen
Küçümsenmek hiç hoşuma gitmez.
sürekli alınıyorum olup olmadık her şeye
Kimseye alinmam öyle bir huyum yok şükür
Oluyor ama asla boşa değil
bizim muayyen günlerimiz yok ama oluyo... :D
Oluyor kendi kendime hallediyorum
En zayıf noktam maalesef o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?