Kişilik & Karakter En yakın arkadaşınızda kesinlikle olmasını istemeyeceğiniz özellik nedir? ЛҽЬula_ Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Bir tane söyleyin, en önemlisini 👀 En yakın arkadaşınızda kesinlikle olmasını istemeyeceğiniz özellik nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Yalan söylememesi lazım.. ve güvenilir olması lazım 1 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. İstemeyeceğim özelliği varsa yakın arkadaşım da olamaz zaten 1 1 Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl İstemeyeceğiniz özellik onda bulunmak zorunda değil Yorumla
Assoly340 Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 762 cevap paylaştı. Yalancılıkİki yüzlülükArkadan vurmaLaf döndürmeKalp kırmaSevmeyip de seviyormuş gibi yapma vs. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Kibar, romantik ve şaka kaldıramıyor olması. Evlerden Irak döve döve bayıltırım 1 4 Yorumla cvcvnfjfkfk 1 yıl Kibar, romantik, centilmen erkekler için dünya ateşe verilir off romantik erkekk ❤❤ Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl Ne döverim offf 😂 Yorumla cvcvnfjfkfk 1 yıl Ne alaka yaa o romantik diye seni dövemiyor muymuş Yorumla GOKHANoturumactı 1 yıl Yoo dövemiyor ağlar o 😔 Yorumla
amaaan_canimmm Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Biraz umursamaz olmasın ben onun için uğraşırken yaptığıma ilgili ve minnettar olsun 1 0 Yorumla
Disiaslanımben Takip Et Master Yaş: 31 , eic 90% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Empatı yoksunu veya agzı gevsek olmasını ıstemem 1 0 Yorumla
Cyclaaaaxs Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Pasif olması karı kız işlerinden anlamaması çapkın olmaması pısırık olması özgüvensiz olması eğlenmeyi bilmemesi benim arkadaşımda ortam yapmak zorunda 1 0 Yorumla
Sineklertanrisii Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Sır tutamaması ve yargılayıcı olması. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Ukalalk 1 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 624 cevap paylaştı. ukalalık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yalan söylememesi lazım.. ve güvenilir olması lazım
İstemeyeceğim özelliği varsa yakın arkadaşım da olamaz zaten
İstemeyeceğiniz özellik onda bulunmak zorunda değil
Kibar, romantik ve şaka kaldıramıyor olması.
Evlerden Irak döve döve bayıltırım
Kibar, romantik, centilmen erkekler için dünya ateşe verilir off romantik erkekk ❤❤
Ne döverim offf 😂
Ne alaka yaa o romantik diye seni dövemiyor muymuş
Yoo dövemiyor ağlar o 😔
Biraz umursamaz olmasın ben onun için uğraşırken yaptığıma ilgili ve minnettar olsun
Empatı yoksunu veya agzı gevsek olmasını ıstemem
Pasif olması karı kız işlerinden anlamaması çapkın olmaması pısırık olması özgüvensiz olması eğlenmeyi bilmemesi benim arkadaşımda ortam yapmak zorunda
Arkadan iş çevirme oyabiyiy🍀🌺🦄
Bana aşık olmadı fodod
Dengesiz birine ben tahammül edemem
Sır tutamaması ve yargılayıcı olması.
Anlayışsızlık ve saygısızlık
iki yüzlülük
Ciddiyet.
Egolu olması
Kıymet bilmemezlik.
Ukalalk
ukalalık
Boş yapması