-Peki sizin en yakın arkadaşınızın, sevmediğiniz bir özelliği nedir? (Sadece bir)
#olmbune #HayatKısaDropgunGaglıyor

Sinirlendiği zaman sırları bağıra bağıra ortaya dökmesi. Bu kadar karaktersiz olduğunu sonradan anladım ve artık en yakın arkadaşım yok.
Olsun siz yine de Türkçe yapın
Türkçe yapmak derken ne demek istiyorsunuz?
Peki.
Çok çabuk pes ediyor, her şeyden çabuk vazgeçiyor. Okulu da bu yüzden bıraktı. Mücadele etmeyi seven biri olmasını çok isterdim.
gereksiz alınganlığı fazla sinirimi bozmaya başladı konusmuyoruz şimdi. Diğer arkadaşımın da fazla takmıyor olması bazı şeyleri
Maalesef barışmam
Senden özür dilemek istiyorum ama her seferinde sövüp engelliyorsun artık buradan diliyorum özür ikimizin resminizde ben paylaşmadım anlatabilirim.
Sorunlu veya ergen değilim 20 yaşımdayım ve trafik kazası gecirdim sakatım bu yüzden kimsenin resmini izinsiz paylaşıp alçalacak kadar adi değilim. Yürüyemiyorum emin ol kimsenin ahını almak da istemem ger seferinde engelliyorsun buradan yazmak zorunda kaldım
@HarleyyQuinnn hayatını sormadım, yaptıkların öyleydi ki, kendini ergen gibi gösteriyorsun. Bu resim sana ait mi buna inanmıyorum bile, ki habire çirkinim yok bunu mu hakettim yok bunu bana dediler diye soru sorup duruyorsun hep bunu sorup durdun ben de yorum yaptım bir defa gitmiş resmimi paylaşmışsın ne açıklaman var acaba nasıl sen yapmadın meraktayım, özele gel.
1xperim sen at yaZıcam
Bekliyorum:/
Bu bahsettiğim arkadaşım değil tabiki, sadece dinleyeceğim o kadar. bu arada @HarleyyQuinnn mesaj atılmıyor açsana şu mesajı
Tamam
Ya deli :D
Cevap
15Cevap
Şu an düşünüyorum ama bulamıyorum resmen 😕😕😕😕 Hımmm buldum ! Degmeyecek insanlara gereğinden fazla değer vermesi
@MøtherTeressa takıntılı zamanları, hiç hoş değil :D
Ben bile hoşlanmıyorum o zamanlar kendimden dksjf
Mesaj atınca beni tinlamsmasi ve beni başka arkadaşlara satması şekil bir a sen...
benane ben sana kırıldım.
Başkalarının etkisi altına çabuk girmesi. Şubattan beridir onu ve de üçüncü yılan gözlü sinsi şahsı silmiş bulunmaktayım. 12 yıllık arkadaşıma yeşil ışık yakabilirim ama diğer sinsi yılan benim için öldü. Başını da bir ezeydim hayırlısıyla.
En yakın arkadaşım olması için bana göre kusursuz olmalı, sevgilim de buna örnek (mükemmeliyetçilik...)
Onun istediği her şey olmak zorundaydı yapmasak trip atıp surat asıyodu bende ilişkimi kestim onu mu çekeceğim
Bazı olaylarda beni teselli ediceğine doğruları söylüyo moralim bozuluyo😂
Bazen milletin içinde yaptığı çok abartılı saçma hareketler
gercekci olmak gerekirse hepimiz suçlu birer insaniz ne yazıkki şimdi ı günahlardan kurtulmanın yolunu arayan var mı
Ben ona herseyimi anlatırken o bana herseyini anlatmıyor bu biraz koyuyor tabi.
Bir tanesi var negatif enerji yaymak hep olumsuz düşünmek misal...
sevmediğim özelliği yok çünkü onu o olduğu için seviyorum zaten
Benzini çok seviyor, Löpür löpür içiyor
Fazla iyi olması knk sana sesleniyom az arkadaşım ol ya
Ben onu her haliyle seviyorum fldkg
Hıııı hiç de bile ki flskg
Ahaha söyle knkm dile benden ne dilersen ssdsaf
@_aeternitas_ O da beni sevsin 🚬🚬 dlsk
Cok sovuyo 😂ondan alistim onn yuzunden benim. de agzim bzldu
Fazlasıyla üşengeç olması. Ama herşeyiyle seviyorum ki.. iyikim 😍💜
En yakın arkadaşımın sevmediğim bir özelliği yok. Sevmediğim bir özelliği olsa en yakın arkadaşım olamaz zaten.
en yakın arkadaş mı? eski sözde yakın arkadaşımın kötü özelliklerini sıralayamayacığım istersen iyi özelliklerini sıralarım...
tabii istesende sıralayamam çünkü iyi tarafı yok
Lahmacunla helva ne zaman geliyor?
M*l olmasıydı.
çok duygusal olması 😒
Bencil ve egoist olması
Kıskanç olması ve fedakar olmamasıydı..
En yakın arkadaşım katiyyen yok
sakin olması ama deli olsaydi anlasamazdik
Aşırı takıntılı olması diyebilirim sanırım.
Beni iyi tanıması beni ifrit ediyor
Kusurlarıyla seviyorum.
Biraz fazla mal galiba
arkadaş diye bir şey yok
Her şeyi fazla üstelemesi.
En yakın arkadaşım yok
Ben arkadaşının kötü büyünün anlamadım ama 😒
Huyunu
At kişner gibi gülüyor.
her huyunu severim
Valla bilmiyorum o kadar düşünmedim onu
Hayalperest ve değişken ı
Çok alıngan. Fazla alıngan. Gereksiz alıngan.
Karaktersi olması
Dostum olmaz.
Kusursuz olmak istemesi
fevri davranmasi
Çok güzel olması :/
Olmaması 😂
tüm erkeklerin kendine aşık olduğunu sanması
Öyle biri yok.
zir deli olmasi
Yakın arkadaşım yok
çok geziyor
Çakmağımı çarpıyor