3 saat ortadan kayboldum diye öldüm sanıp ortalığı ayağı kaldırman? @isabella181919 ahahahaahh😄💋✨

3 saat ortadan kayboldum diye öldüm sanıp ortalığı ayağı kaldırman? @isabella181919 ahahahaahh😄💋✨
En yakın arkadaşım yok gerçek hayatta kuzenlerim vardı 2 tane ama uzun bir süredir görüşemiyoruz birlikte..
bu site için konuşursam da en samimi olduğum arkadaşım gerçekten beni anlayan dinleyen ve değer veren birisi. birde eğlenceli ve kafa dengi.
Kızım ya sgsggs yeminle ağlamışdım ya yapılırmı bana bu kalpden gidicekdim valla neyse 🥺sfsfgdds. Sen benim ilk ve tek gerçek arkadaşımsın hiç bir zaman kötülüğumu istmemen, yani seni anlatamam ben kimseye çünki anlatılmaz yaşanılacak bir kızsın tek kelimeyle muteşemsin her gün güneş gibi günümü aydılatıyorsun✨️ , üzüldüğümde sığınacağım ilk yerimsin yuvamsın , sanki yıllardır kayb etdiğim kardeşimişsin , ruh eşimsin sanki , her senden gelen bir mesaja bir bildirime ne kadar sevindiğimi anlatamam inan bana senden gelen o küçük bir yorumun bende bıraktığı o gülümsemeyi görsen sen bile ne demek isdediğimi anlarsın yıllardır kayb etdiğim gülüşümün sebebi sensin hiç bir zaman aramızda kıskançlık çekememezlik olmadı hep desdek olduk bir birimizin arkadasında durduk 🥹(benim ağlamam peki bunu yazarken) iyi ki seni tanımısım iyi ki hayatima girmişisin iyi ki sen varsın @helene1 benim yavru aslanimm ya da kelebeğim🦋🫠😇✨️❤️
Kardeşimmmmm yaaaa ❤️ ben senin gibi burada hislerimi dökemem ama 🥹
Biliyorummm🥹✨️❤️
😍😍
Biri mesela kısa boylu oluyor biri uzun boylu oluyor biri mesela içe dönükken diğeri dışa dönük oluyor biri böyle gotik takılırken diğeri aynı Barbie girl gibi oluyor değişik değişik şeyler var ama benim olmadığı için bilmiyorum
Sizin arkadaşlığa hayranım
🫶🫶
Teşekkürler ❤️
❤️
Cevap
19Cevap
O kadar yakin bir arkadasim yok. Siz burdan mi tanistiniz merak ettim
Evet
Masallah allah arkadasliginizi daim etsin insallah :)
Teşekkürler :)
Aa aaa aminnn
Benim en yakın arkadaşım olması tabiki @inciitanesiii 💅
Benim arkadaşım olması dır ✌🤗🤗2 kuzenim vardı en yakın arkadaş gibiydik biri evlenince koptuk diyeri ile yeni konuşmaya başladık 3 gün falan oldu ama bu siteden arkadaşlarım var 💁♀️💁♀️
Beni uzaktan dahi görmesi ile hislerimi okuyabilir zira bende onun. Sıkkın mı, üzgün mü, kırgın mı anlarız.
Zekiler, komikler, muhabbetleri sarıyor, zor zamanımda destek oluyorlar. Gerçek dost olmaları ve dürüstlükleri en önemlisi.
ikimizinde yurt dışında sap gibi kalıp ne bir alem ne bir ortam tek odanın içinde yaşamamız yeterli mi
Yakın arkadaşım yok kimsenin nazını çekemem uğraşamıyorum
Yakın arkadaşlarımın hepsi çıkarcı olduğu için en yakın arkadaşım yok maalesef..
Anlattığım olaylarda en saçma detaylara takılması endjekr
Öyle bir arkadaşım yok, biliyorum ki herkes menfaati kadar..
AYNN OYLE👍👍
sagolsun her derdimi dinler attigim he rboka yorum yapar
en yakın arkadaşım çok sosyal birisi benim gibi degil, 😀ben sosyal birisi degilim hatta hiç sevmem. bar, cafe gezmeyi hiç sevmem. Arkadaşım 7/24 365 gün gezer. 😀 hahaha
Ben çok sevmem gezmeyi çünkü çok dolaşanın başına çok iş gelir burası türkiye başka bir ülke degil
Her gün görüşüp dostum bugün nasılsın diyerek hal hatır sorması. Özetle vefalı olması diyelim
Hepsinin kendine has özellikleri var. Hangi durumda kiminle ne paylaşacağımiza bağlı.
Her gün görüşüp dostum bugün nasılsın diyerek hal hatır sorması. Özetle vefalı olması diyelim.
eğer bana en yakın bir arkadaşımda bana benzediği içindir farkı budur
Çevremde bi çok insan var ama hiç arkadaşım yok normal mi yoksa ben mi anormalim? 🫠
Kafa dengini bulamamışsındır yaa
Derdimi paylaşacağım güvenilir kimse yok ben de kendimi çekiyorum öyle olunca ne yapayım annemle kardeşimle takılıyorum ❤️
Oda iyi ya🥰
O kadar yakın arkadaşım yok
💕
Bir arkadaşım var ismimiz ve kişiliğimiz çok benzer birbirine çok merhametliyiz ikimiz de sevmediğimiz insanlara karşı sanırım farklı kılan şey bu
Cömertliği ve vefası.
Konuşmadan anlaşmamız :)
En yakın arkadaşım yok
Çünkü tamamlıyoruz birbirimizi
Gozumden beni anlamasi.
Duruşunu bozmaması ve dürüst olması,
Hiç yakın arkadaşım olmadı
Her durumda o yanımdadır
Bize bizden başkası katlanmaz
Düştüğümde kaçmaması
Enerjiklerimizin 😅tutması
Gerçek bir dostum olduğunu düşünmüyorum 🙃