Kişilik & Karakter Depresyondan nasıl çıkıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çok canım sıkılıyor Depresyondaym Kendime gelmeye ihtiyacım var ama nasıl olucak bilmiyorum Depresyondan nasıl çıkıyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. çıkmıyorum çünkü mutsuzum 0 0 Yorumla
Benjamin542 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 82% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 791 cevap paylaştı. Nelerden mutlu oluyorsanız veya olabiliyorsanız onları yapmaya çalışın. 0 0 Yorumla
gizemdunyası_ Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Zamanla geçiyor zaten ne yapsan boş ama hiç ilaçlara vs girme 0 0 Yorumla
prophetx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 445 cevap paylaştı. spor , yeni insanlar tanıma iyi gelir 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Merdivenle. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
çıkmıyorum çünkü mutsuzum
Nelerden mutlu oluyorsanız veya olabiliyorsanız onları yapmaya çalışın.
Zamanla geçiyor zaten ne yapsan boş ama hiç ilaçlara vs girme
Bu depresyon değil uydurma
spor , yeni insanlar tanıma iyi gelir
Hosuna gidecek seyler yapmalısın
Ben seni kendşne getireyim
Kafanı dagit
Uyuyarak.
Çıkamıyorum
Merdivenle.
Bende öyleyim
İş hayatı dmdkdk
aynıyız