2016 dan beri aralıklı ilaç kullandım bıraktım başladım vs en uzun askerde 3 ay kulllandm sonra vücudum iflas etti her yeri error verdi bağırsak sağlığım faln bozuldu çünkü saçlarım da egzama çıktı ve hala kaşıntı döküntü var ve saçlar 30 yaşında bayağı açıldı. Vücudum ilaçsız çok güçsüz. Eskiden iki tane halı saha maçını kaldıracak bünye şimdi hemen yoruluyor tıkanıyor bacaklarım tıtriyor vs. Yani sadece kaygı vardı şimdi vücudun her yeri bozuldu ve çok hassas hale geldi meğersem ben ilaç kullanmadan önce çok iyiymişim şimdi ise ilaçsız olmuyor. Nasıl kurtulurum bu bataklıktan ve bu vücut nasıl düzelir yardım edin?
Güncellemeler
1 yıl
Heyyy
Güncellemeler
1 yıl
Cevappp
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kaygı için bile ağır ilaclar yaziyolar bende başka bir hastalığım varken basagrimi arastirmayip antidepresan verdiler 1 yil sonunda isyan ettim bu sadece uyutuyor benim gene basim agriyor diye bari ilaci degistirin diyom bi de gülüp kullan diyordu ki doktoru degistirince nörolojik bi hastaligim olduğu psikolojimin yerinde oldugu ortaya çıktı 2021 bende yok sürekli uyudugum için hiçbir şey yapmadim evden çıkmadım resmen 1 yılımı çöp etti gencligimden yanlış ilaç sende ilac dozunu azaltarak bırak zamanla
Çok denedim bırakamıyorm. Valla aslında bnmde yanlış verildi biliyor musun. Benimde çok ve sık başım ağrıyordu stres diyip ilaç verdiler geçmedi sonra anladım ki göz tansiyonu varmış ama iş işten geçmişti artık. Nörolojik neyin var? Mr da mı belli oldu
Goz tansiyonu mu benimde psödotümör serebri gozlerime vuruyo ağrısı mr de çıkmadı bel sıvısı basınç ölçümu yapildi öyle bilindi o da çok acıttı mr de cikmayisi tanıyı güçleştiriyo bi de artık aradan 3 4 yıl geçmişti dururken bi anda dedim ben kesin beynime bsiey oldu bunun başka açıklaması yok kendimi biliyorum çünkü normalin üstündeydim bi çok konuda ve geriledim resmen 🙁 ilk gittigim göz doktorumu boğasım var uyuyup uyandim bulanık görmeye başladım dedigimde bana inanmadi öyle şey olmaz deyip gözlük yazdı eğer dinleseydi belkide hemen iyilesirdim
Eee şu an nasılsın belkide bende de var o tanıdan çünkü mr da bişey cıkmadı hatta 2011 de tomografi çekilmişti iyi huylu tümör dendi bende şüphe ediyorum bazı şeylerden sürekli halsizlik bişey yapasım gelmiyor vs
Knk şey yap üniversite hastanesine git ben öğretim üyesi doktora muayne oldum da anca bilebildi bi suru nörolojici agri kesici yazan bsieyin yok diyen psikiyatri ilaci yazan hic ilac yazmayan neler neler olmuştu belirtilere baksana netten beni asıl suphelendiren şey ani düşmeler yaşamaya başlamistim oydu bi anda ellerim ayaklarimi hissetmiyodum
Düşme vs yok ama surekli yorgunluk var aniden uyku geliyor başım ağrıyor bazen vs. Hiç konuşmak vs istemiyorum
Sürekli yorgunluk bende de var vitamin takviyesi felan da kurtarmiyo uykum eskiden hiç gelmezdi bu ilaca baslayinca düzgün uyumaya başladım simdilerde gene başım ağrıyo uykumda problem var saglik ocağındaki doktor hastaligin artmistir diyo aslında nöroloji doktoru kilo verirsem hastalığın duzelebilecegini söylemişti ama öyle olmadı 😕
Eeg için gıttm pazartesi ama psikolojik dedi gönderdi belki Eeg de cikardi
Başka hastane baska doktorlari dene 3 hastaneye farkli doktorlara gittim buluncaya kadar kendi doktorumu hatta ameliyat olmam gereken bi durum vardı kist için aynı gün ayni hastanede 3 doktora randevu almam gerekti vermediler resmen öyle de slklar ki neymiş doktoru mu begenmiyomusuz sistem böyleymiş cozmuyolar hem sorunu hemde randevu vermiyolar başkalarını deneyip bulacan mecburen
Hangi sehirdesin
Kastamonu. Burası çok kötü güven vermiyor
Yakındaki başka şehir hastanesi varsa iyi ona git olmadı çevre illerden bazen buraya geliyolar nerenin doktorlari iyiyse bulman lazım sonuçta sağlık bu zamanda aleyhe işliyo
Artık hiç gitmiyeceğim bıraktım hastalığı pes ettim yoruldum valla
Sen kendin için savaşmassan eğer kimse senin sorunlarini cozmeye uğraşmaz maalesef ki
Haklısın da belkide bnmki takıntı diyorum bazen inan hastanelerde gezmediğim bölüm kalmadı artık pes ettim ne olacaksa olsun. Bu arada hastalık kaygısı da var zaten
Normalden yaz knk burdan birikiyo
Tamam