Kişilik & Karakter Sosyal medyada sevgilinizin ya da eşinizin kendini övmesine gönlünüz razı olur mu? Alfa_Tuçis Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Erkekler de hemen tünemiş altına xcxvxc Güncellemeler1 yıl Bu görsel bana ait değil bu arada evli bi kadına ait xcxcxcx Sosyal medyada sevgilinizin ya da eşinizin kendini övmesine gönlünüz razı olur mu? Cevapla Sosyal Medya Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Ben sorun etmem.. yani kendini övmek isterse övebilir övemez diye bir kural yok.. bende onu överim ara ara 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Ya böyle şeyler eğlenceli şeyler bana göre. 1 2 Yorumla Alfa_Tuçis 1 yıl Ne yani sevgilin erkeklerin içinde seksiliğini övecek başka erkekler de ona yorum yapacak pohpohlayacak öyle mi xcxcxx Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Yok lan manyak tövbe estağpisipisi adamı vururum Mx bana yapsın sadece Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et FenomenMaster Yaş: 43 1 yıl Kendini öven kim olursa olsun hiç sevmem. Hem bazıları yalan yanlış övüyor mal ortada oysa ki. 1 1 Yorumla Alfa_Tuçis 1 yıl Ahahsaa aynen Yorumla
Baran_Günay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dozunda olduğu sürece övülür de, görseldeki şahıs fazla abartıp saçmalamış. İyi ki öyle biri değilim, kendime kurban olayım ya 😁 1 5 Yorumla Alfa_Tuçis 1 yıl Ayy şuna cevap yazcam diye uğraşma engelledim 😬 Yorumla Baran_Günay 1 yıl Ay bana fake dedi resmen, benim fotoma "o ben değil miyim dedi. Yani sahte nick yerine orijinal isim ve resim kullanmasam acaba denir de 😅 🤣 Yorumla Alfa_Tuçis 1 yıl Ya bırak şunu. Ona buna satasip küfürler edip kendi hiç yapmıyormus gibi sitedeki üyeleri eleştiren biri o, sık sık karşıma çıkıyordu zaten Yorumla Baran_Günay 1 yıl Sabah sabah uyanamamıştım, uykum açıldı. İşe daha dinç gideceğim artık. 🤣 Yorumla Alfa_Tuçis 1 yıl Hasta resmen xcxcx Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Netsin kendinden başkası görmemiştir, güzelliğini, belkide güzel de değil sjsj 1 1 Yorumla Alfa_Tuçis 1 yıl Ahaassa Yorumla
Kaipuu Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Bu kadar iddialı övünebiliyorsa bir erkek, izlenir. Razıyım memur hanım 😂 1 5 Yorumla Kaipuu 1 yıl *memure Alfa_Tuçis 1 yıl Xcxcxcx Alfa_Tuçis 1 yıl Müdürüm de 🤣 Kaipuu 1 yıl Karakol amiri gibisin doğru 😂 Alfa_Tuçis 1 yıl O da olur bee🤣
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl kafayı mı yedin sen derim katılarak gülerim rezil etmesin beni 😂 1 0 Yorumla
Sitsili Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 97% 1 yıl Millete değil kendine paylaşım yapmis bu sefer, ne güzel. Arada kendini şımartmak gerek 0 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Ben kiralık aşk dizisindeki neriman gibiyim 😂 1 2 Yorumla Alfa_Tuçis 1 yıl O kim ki Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Bi bak görürsün 😂 Yorumla
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 68% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Narsistler benden uzak dursun. 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. Rahatsız olurum 0 0 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olmaz galiba 1 0 Yorumla
CarLosss Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olurum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben sorun etmem.. yani kendini övmek isterse övebilir övemez diye bir kural yok.. bende onu överim ara ara
Ya böyle şeyler eğlenceli şeyler bana göre.
Ne yani sevgilin erkeklerin içinde seksiliğini övecek başka erkekler de ona yorum yapacak pohpohlayacak öyle mi xcxcxx
Yok lan manyak tövbe estağpisipisi adamı vururum Mx bana yapsın sadece
Kendini öven kim olursa olsun hiç sevmem. Hem bazıları yalan yanlış övüyor mal ortada oysa ki.
Ahahsaa aynen
Dozunda olduğu sürece övülür de, görseldeki şahıs fazla abartıp saçmalamış.
İyi ki öyle biri değilim, kendime kurban olayım ya 😁
Ayy şuna cevap yazcam diye uğraşma engelledim 😬
Ay bana fake dedi resmen, benim fotoma "o ben değil miyim dedi. Yani sahte nick yerine orijinal isim ve resim kullanmasam acaba denir de 😅 🤣
Ya bırak şunu. Ona buna satasip küfürler edip kendi hiç yapmıyormus gibi sitedeki üyeleri eleştiren biri o, sık sık karşıma çıkıyordu zaten
Sabah sabah uyanamamıştım, uykum açıldı. İşe daha dinç gideceğim artık. 🤣
Hasta resmen xcxcx
Netsin kendinden başkası görmemiştir, güzelliğini, belkide güzel de değil sjsj
Ahaassa
Bu kadar iddialı övünebiliyorsa bir erkek, izlenir. Razıyım memur hanım 😂
*memure
Xcxcxcx
Müdürüm de 🤣
Karakol amiri gibisin doğru 😂
O da olur bee🤣
kafayı mı yedin sen derim katılarak gülerim rezil etmesin beni 😂
Millete değil kendine paylaşım yapmis bu sefer, ne güzel. Arada kendini şımartmak gerek
Ben kiralık aşk dizisindeki neriman gibiyim 😂
O kim ki
Bi bak görürsün 😂
Narsistler benden uzak dursun.
Birlikte övelim bacı derm
Rahatsız olurum
Hayır ayrılırim
Olmaz galiba
Olurum