Vlog veya diğer bir deyişle video blog günümüzde çok yaygınlaştı. Eşiniz/sevgiliniz fenomen olmak uğruna her anınızı sosyal medyada paylaşsa destek mi olursunuz engel mi?

Vlog veya diğer bir deyişle video blog günümüzde çok yaygınlaştı. Eşiniz/sevgiliniz fenomen olmak uğruna her anınızı sosyal medyada paylaşsa destek mi olursunuz engel mi?

İnsanın özeli olmalı diyenlerdenim.
Benim evimi, mutfağımı, dahası pijamalı halimi, oturmamı kalkmamı neden birileri tv izler gibi izlesin ki.
He buna eyvallah diyen erkekte kimse kusura bakmasın birşeydir. (G. avat)
3-5 para kazanmak uğruna insan mahrem alanını kimseye sergilemez (kadın/erkek fark etmez)
...
Ben bu tip olaylarda şunlara saygı duyarım;
Masanın başına geçer, doğru düzgün giyinir, şaklabanlık yapmaz, mesela eğitim verir, mesela bir bilgi paylaşır insanlıl yararına, mesela bir fikir/proje sunar vs vs vs..
Ama onun da sınır yabı vardır, çalışma odası, masa başı... evin ve ev içindeki fertlerin geneli kapsamaz.
Buna eyvallah.
Ama diğer türlüsü bana ters.
Ay bu fotoğraftaki kız yani Ecem Taşer çok gereksiz linç yedi.
Soruya gelecek olursak şaşırtıcı olabilir ama ben müdahale etmezdim. Paylaşabilir yani sıkıntı yok. Sadece bizi rezil etmesin yeter ajcjwjs
Neden dersen şahsen benim gizli bir hayalim bu. Hayatımdaki pek çok anı canlı canlı paylaşmaya hazırım
Destek olmam, engelde olmam. Ama kendisinden soğurum. Sosyal medyayı hastalık haline getiren insanları sağlıklı bireyler olarak göremiyorum
Ben eşime her zaman için destek olurum elbette.. ama sırf fenomen olmak için sürekli paylaşım yapması ya da sırf bunun için paylaşım yapması hoşuma gitmez. yani eğlendiğimiz için mutlu olduğumuz için de paylaşım yapmasını isterdim elbette.. ama günümüzde çoğu kişi zaten sırf para için ya da popülerlik için samimiyetsiz paylaşımlar yapıyor ki gerçek olmadığı da ortada çoğu ünlünün hareketlerinin
Cevap
14Cevap
Görsellerdeki çifti biliyorum. Kadın güzel sunum yapıyor. Tam bir influencer. Ama bilmiyorum. Sırf çok izlenme almak için abartılı dekolte parçalar giyiyor ve hani cinsel hayatları hariç nerdeyse tüm mahremini insanlara anlatıyor. Yani bana göre değil açıkçası.
Ayrıca Birileri sürekli paylaşımları görüp karımı rahatsız edecek, peşine takılacak, başımıza bi bela gelecek diye diken üstünde olurdum muhtemelen.
Bunu yapıcak biri varsa o benim😜
Yani her şey bir yana sevgilimin ya da eşimin öyle bir hesabı olsun istemem. Erkeklere yakışmıyor bence. Sadece erkek olarak hesabı açıp güzel ilerleten birini gördüm kızıyla olan anılarını paylaşıyor çok tatlı :)) o tarzsa belki olabilir
Fenomen olamaz. Kırsın dizini otursun yanıma.
😌 hıhım.
Sirk maymunu değilim. Şöhret, para, güç vb ne getirisi olursa olsun, sirk hayvanı gibi yaşamam.
Her detayını paylaşşma taraftarı değilim neden feno olmak istiyor sorgularım. Ayy sanırım engel olacağım ya xjxbxu
Bu yaşa kadar mahremiyet eğitimi almamış birini eğitimeyeceğimi anlayıp ayrılırdım, ne yaparsa yapsın.
Kendi yaşantısını paylaşmak istiyorsa paylaşsız ama beni dahil ederse rahatsız olurdum
Engel olurum ya benimle olan şeyler sonuçta özel ve niye herkes görüyor? kızarım öyle şeye
Beni paylaşmasını boş ver, Saçma saçma videolar paylaşan birisi sevgilim de olamaz eşim de.
Paylaşımlarının derecesine bağlı, bir adam alay konusu oldu mesela.
Engel olurum..
Her haltımızı, özelimizi herkes bilmek zorunda değil.
Rahatsız olurum zaten her anımızı degil kendisini de paylasmasina karşıyım.
herkese sunmak öyle kolay değil geniş olmak lazım kesinlikle benlik değil
Olmam özel denen bisey vr
Herkese acik yasiyamam hen
İstemezdim nede olsa bizim için özel olan anıları neden başkalarıyla paylaşalım
Yapmaması için uyarırım yaparsa lavabodada çek eksik kalmasın derim
Sosyal medyadan başı derde girmeyen yok engel olurum 🙂
fenomen olamaz erkek dediğin evinde oturacak işlerini yapacak
Abartilmadigi sürece destek olurum yani ama o ince çizgiyi geçmeyecek
Bundan hoşlanmadığım için her anını paylaşan biriyle birlikte olmam
ergence geliyor bana
Bosarim, aptallarla isim olmaz
Öyle birinin eşim olabileceğini sanmıyorum
İstemezdim her anı birsürü insan şahit olucak
Engel olurum. Her anı paylaşmak nedir, iğrenç
Ayrılırım kardeşim, nazar çekmeye gerek yok.
Kimse beğenmez ana izlemeyi de ihmal etmez
Destek olmam sktrsin gitsin
Her anını paylaşanlar p’da çeker
engel olurum
Engel skilirim sonucda ozel yok
Engel olurum
Soğurum
Hiç sevmem gerek yok
Engel olurum
Engel olurum
Aslaaa
işim olmaz