Son zamanlarda artık sosyal medyaya öyle bir hal aldı ki insanlar her şeyini paylaşır hale geldi, yani sadece güzel bir anı toplu bir arkadaş fotoğrafı paylaşmak yerine her dakika altına sözler yazarak Seni seviyorum bir tanem ömrüm gibi kelimeler yazarak insanların ikide bir de gözüne sokar gibi paylaşımlar yapılmasını doğru Elbette Bu benim kendi yorumum kimseye karıştığım yok ama şahsen evlendiğim kadını zırt pırt paylaşmak sosyal medyada bana göre değildir. Yani iyi niyetle bakan olur kötü niyetle bakan olur Bu yüzden her şeyi internet ortamına dökmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Mesela benim annem sosyal mi diye kullanmıyor babam da 3-4 tane anca fotoğraf paylaşır O da yılda bir sefer,
Bu konuyla ilgili iki tür saplantı var. Birisi sürekli refah ve mutluluğunu paylaşmak. Diğeri de sürekli başkalarının refah ve mutluluğunu kıskanıp bunu onlara yaklaştıramam. Sürekli sosyal medyada bakmayın kim ne paylaşmış diye. Kaldı ki bu tip şeyleri devamlı paylaşan insanların ailevi ve ahlaki değerleri yoktur. Sanal ortamda üçüncü ya da evli çift bulup swinger yapmak için eşini ve hatta kendini yarıçıplak ifşa edenler de var. Bunlara sorsan neden böyle yapıyorsun diye. Der ki; "Aslında biz ne kadar mutlu bir çift olduğumuzu gösteriyoruz. İnsanlar, bunu hazmedemiyor." der. Aklın ve vicdanın bir sınırı vardır ama aptallık ve yozlaşmaşlığın sonu yoktur.
Şahsen öyle birisi benim babamın oğlu olsa çıkarırım takipten. Ben birçok akrabamı çıkardım takipten. Adam yediği içtiğini paylaşıyor. Saçma sapan siyasi fikirler paylaşıyor. Yok dünya bizi kıskanıyormuş, yok dış güçler bize ekonomik savaş açmış. Onların saçma sapan paylaşımlarını görmek zorunda mıyım takipten çıkarıyorum hatta engelliyorum.
Kesinlikle doğru bulmuyorum, bence gereksiz.. Bazı şeyler kişiye özel kalmalı. Benim sevdiğim adamı niye millet görsün. Yok şunu yiyoruz, yok bilmem kaçıncı evlilik yıldönümümüz, yok balona bindik.. Bence gereksiz, kime ne ki benim ne yaptığımdan ya da bana ne onların ne yaptığından. Ben böyle düşünüyorum, yine arada olurda böyle paylaşımlar.. Sürekli sürekli olmaz
Bu konuda kesinlikle katılıyorum sana abla Üstelik bir de ne olursa olsun sosyal medya hesabından insanım karısını paylaşması bence hoş bir durum değil hatta daha aldı bir tabir kullanabilirim ama yakışmaz
Doğuru bulmuyorum tabi özel hayat diye bir şey yok onlarda herkes herşeyini ortaya seriyor insan bazı şeyler var ne sosyal medya bilmesi gerekir ne de kendinden başka biri
Yani bir de altına böyle sözler düşüyorlar ömrüm hayatım bilmem ne kadınım yani böyle şeylere gerek yok ki zaten sizin evli olduğunuzu bilen biliyor. Bir de dediğim gibi iyi gözle bakan insan olur kötü gözle bakan insan olur
Kesinlikle katılıyorum sana her şeyi paylaşma içinde olan insanlar aslında psikolojik rahatsızlık duyan insanlardır kendini ispatlama çabası içinde olan insanlardır
Fotoğrafı abartnanak gerek evli de olsa, bekar da olsa. Ama çok da taknamak gerek. Sade insanlardan paylaşan çok, çok da sıkıntı olmuyor. Sapıklar her yerde onlara takılmamak gerek bu kadar. Mühim olan abartılı açık kıyafet vs olmamalı.
Doğruyu konuşmak gerekirse ben hiçbir şekilde doğru bulmuyorum yani sosyal mi diye Elbette bir isim paylaşılabilir özel bir gün olur ailece çekilmiş bir fotoğraf olur insan paylaşabilir bunda bir sakınca yok ama her dakika durmadan her yaptığını altına nağmeler döşeyerek böyle insanları bıktıracak şekilde paylaşmak bunun yanında ikide bir de bir erkeğin hanımına paylaşmasını doğru bulmuyorum aynı senin de dediğin gibi iyi niyetli bakan insanlar olur kötü niyetli bakan insanlar olur.
Kesinlikle bu söylediğini katılıyorum hatta böyle tanıdığım insanlar var normalde geçinemiyor evleneli 3 ay oldu ama sosyal medya hesabında dakika başı paylaşımlar