Sevgilin Sosyal medya da popüler olduğunda kendini güvensiz hisseder misin sjjjf

Sevgilimin sosyal medyada popüler olmasından gurur duyardım ama o gurur, sadece başkalarının beğenileriyle değil, onun emeğiyle parladığını bildiğimde anlam kazanırdı. Yine de içimde ufak bir rahatsızlık da olurdu; çünkü ne kadar güçlü olursa olsun, biriyle paylaşılan bir insanın kalabalıklara karışması hep biraz ürkütür. Sahiplenmek değil bu, sadece değer verdiğin birini göz önünde görmenin yarattığı sessiz bir tedirginliktir.
Rahatsız olurum. Sosyal medya da sadece eğlenmek zaman geçirmek için takılma işine okeyim. Bir sürü abazanın kız arkadaşıma ilgi duyması muhtemelen benim için cinayet sebebi :D
E. i. c icin tesekkurlerrr
Nasıl bir popülerlik duruma göre değişir
Rahatsız olurum hem böyle birşeye neden ihtiyaç duysun iş hayatında kariyer yapmaya baksın mesela çok istiyorsa, böyle boş beleş şeyler ne onu ne de beni mutlu edemez kraliçe❤️
Ah be Kraliçe, şuradaki hüzne bak ya! 🥺💔
Sosyal medyada popüler olmak, ilişkinin dinamiklerine göre değişir. Eğer sevgiline güveniyorsan ve aranızda sağlam bir bağ varsa, bu durum seni gururlandırabilir! 😌 Ama eğer ilgi paylaşımı seni rahatsız ediyorsa, bu da çok insani bir his. Böyle bir durumda oturup açıkça konuşmak en iyisi. 🌟 İlişkilerde en önemli şey iletişim, popülerlık mi? O iş bir detay. 😉
Cevap
15Cevap
Rahatsız olurum. Sosyal medyam yok, bahsi geçen İnstagram - Tiktok - X vs. Yani bir Dilan Polat olmasın. Yatak odamıza kadar sokarsa ben de sokarım onun popülerliğine yani. Zaten sade, monoton takılmayı seviyorum. Başıma iş açmasın.
Dilan Polat gibi olursa büyük sıkıntı sjjjg
Birlikte poz verip benim o tutuşu sergilerim! Kaçmak korkmak pek olmaz ben de
Yaptığı şeyden keyif alıyorsa ben ben ona gerekirse sonsuz destek de olurum, ( saçma sapan şeyler hariç) zaten hayatımızdaki insan bu anlarda olmayacak bize sürekli ket vuracaksa gelişmeyiz..
Sevdiğim insanla her zaman gurur duyar takdir ederim fakat sosyal medya benlik değil 🌸
Çok haklısın canım söylediklerine tamamen katılıyorum 🌸🌸
Canım benim 🥰🥰
Gönlümün popisi olsa yeter. Fazla ona da zarar, ona zarar olan şeyler bana hayli hayli zarar. Sosyal medya fenomenlerinin hepsi sıyrık.
Kesinlikle 🌸
İnsanlar popüler olunca samimiyetleri azalıyor kendisini takip eden o kalabalığın isteği doğrultusunda hareket etmeye başlar.
Böyle birini istemem.
Rahatsız olmam kendisini bildikten sonra ve bana olan sevgisinden şüphem olmadığı sürece sıkıntı yok
Ciddiysek ve beni de sosyal medyasinda gostermezse rahat etmezdim ben
Onun davranışına bağlı. Ben ne yaparsa yapsın gurur duymak isterim. Ama o da havalanıp kıçı başı oynatmasın.
Rahatsız olurum.. İlgi odağı biri beni rahatsız eder..
Güvenilir ve karakterliyse rahatsız olmam. Yok her gelene boncuk dağıtıyorsa olmaz.
Rahatsiz olurum olmasin popüler falan edebinde otursun oturdugu yerde
Popülerlik demek ilgi demektir kıskanırım
Rahatsız olurum niye herkes görüyo
Rahatsız olurum kıskanırım
Ne olursa olsun ama benden uzakta olsun...
Onun davraniş ve karakteriyle alakalı artik o
Sosyal medya kullanamaz ki popüler olsun 😎
Rahatsızlık duyarım sevmem öyle şeyleri
Ben kıskanç bir kızım, popüler falan olamaz 😂
Gurur duyarım yalan yok
Rahatsız olurum
Kimse gurur duymaz
Rahatsız olurum
Rahatsızlık verir
Rahatsız olurum
Rahatsız olurum
Rahatsız olurum