Güncellemeler
1 yıl
Yüzde 45 fazla söyledim de yine 20 milyondan aşağı değil Kürt sayısı
Yani ülkenin yüzde 45 i Kürt kaç yüzyıldır aynı topraklarda yaşıyoruz adamların memleketleri bile türkiyede yani ne zaman en ufak olayda hep kürt damgası yok bilmem ne sürekli kürtlere küfür yok max kürtler bilmem ne onları dışlıycağımıza suriyelileri afganları dışlasakya onlar yüzünden kendi ülkemizde mülteci gibiyiz kürtlerin ne zararı var?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bütün kirli işleri yapan kişilere bakın %80 kürt. O yüzden.. Arada iyi olanlar var tabiki ama örneğin türkiyede ilk genel ev adana da , silah kaçakçılığının % 12 si şırnakta, insan kaçakçılığı %33 hatayda..
yasaklı madede , telefon kaçakçılığını hiç söylemeye gerek yok, Aşiretçilik, kan davası hep orada. Olan arada iyi olan kısma oluyor.. Bir karadenizliyi , çerkezi , göçmeni ülkeyi bölmek adına bir eylemde görmedim.. Ama türkiye içinde kendi ülkelerini isteyen bir tek onlar..
Kürtlerde kavga dövüş var ama bunu sadece Kürtlerin üzerine yoramayız türkiyede Kürtler dışında türkler bir sürü kavga ediyor kanlı bıçaklı oluyo 85 milyonluk ülke burası her bku kürtler yapmıyo
Dikkat ettiysen yorumuma iyi olanlardan bahsettik. Hatta kürtlerin iyilerinden bahsettim.. Ama ne kadar kabullenmesekte yaşanan ortada çoğunluk maalesef onlarda.. Bilimsel sonuçların verdiği o yukarıdaki rakamlar gerçekte daha fazla.. Evet türklerde yapıyor ama örnek olarak 5 tan türk kötüyse 25 tane kürt daha kötü işler yaptığı bariz ortada..
Aga sen sadece Kürtlere yoramazsın işi bu ülkede sadece kan davası şu bu mesela kürtlerde değil doğu illerde değil İstanbul vs bir sürü batı illerde de aynısı var ha ama Kürtler tabi daha kavgacı orası ayrı ama her bku Kürtlere yoramayız şahsen bende kürdüm
Kürtlerden çok Türkler kavga ediyor desen yeridir😅😅😅
yorumu tak okuyamadınız sanırım? Kürtlere bu işi yoran yok.. Kürtlerin bu işi diğerlerine göre daha çok yaptığını söyleyen var...
kavga heryerde var... ama bir çanakkale, bir izmirli, edirneli aşiret göster :)))
Dediğin lafın arkasında durmasını bil herşeyden önce bide yormadım diyor 😅😅😅 aşiret vardır kürtlerde akrabalara önem veririz bide senin aşiretlerlen ne sorun var Kürtlerin kavgasıylan ne zorun var noldu aşiret olup senimi dövdüler 😅
Sanane
Kürtlerin kavgasından
Aşiretinden
kendi sorunu cevabı verdiğin şu yanıtla cevabı buldun Aferin sana :))) Şimdi bazı kürtlerin neden sevilmediğini anladın.. İşte bu yüzden medenice yorum yapıyoruz hemen havlıyorsun bak oldumu şimdi bu kötü davranış.. Böyle bir soru soracak kadar medenisen bu fikirleri duyacak kadarda medeni olman gerek ama nerdeeeeeeeeeeeeeeee.. Neyse ben şansımı denedim ama cix senden bir cacık olmaz :)))
Çünkü ayni şekildelerdi suriyeli afgan neyse kurtlerde ayni sekilde cogaldilar simdi de aynini bunlar yapiyo hiçbirini istemiyoruz.
Aynı şekilde olmalarıylan alakası yok herifler kaç yüzyıldır her şeyden önce bu topraklarda yaşıyor yani ırktan çok suriyelilerin afganların memleketleri burada bile değil her şeyden önce bide kürtler bunlar gibi savaştan kaçmamışlar yani Türkiyenin bütün doğu illeri kürt farkındaysan yani
Memleketleri burada bizim ülke neyin kafasını yaşıyo ona bakarsan lazlarda Türk değil rize tarafı
Desene bende kürdum bizi niye disliyosunuz diye 3. tekil sahis gibi konusuyosun olmuyo anlasiliyo 😄 benim kürtlerle bi problemim yok genel anlamda onlar sorunlar cikartiyolar cetelesme fazla teror bölücüluk vs ondan dolayı istemiyorum ha bunlara karismayan normal vatandaslar dursunlar durduklari yerde zaten sorunlulari istemiyoruz karadeniz tarafi da sıkıntılı zaten müge anlıda çıkan sebebi belirsiz ölümler cesetler çoğunluk ordan.
Kardeş evet bende kürdüm ama isteyen istediğini yapar istemiyoruz diye bir şey yok hepsinin türk vatandaşlığı var kimse afganıda kürdüde şunuda bunuda ülkeden gönderemez kürdün ne kadar hakkı varsa Türklerinde okadar bu ülkede
Bakk sennn şimdide kimligim var beni atamassin diyon demek dedigim bölücü insanlardan birisin ki isteyen istedigini yapar diyon bi de hadsiz hadsiz
Evet aynen öyle diyorum benim vatandaşlığım var Afgan'larda öyle ülkeden yollayında görelim
Benim memleketim Türkiye'de sen ne konuşuyon
Memleketim türkiye benim
Hem adı Uğur hem vatandasligim var beni atin göreyim diyo bana geldiler kardeşim senin işin gücün mu yok seni paket yapip irana mi atalim ne istiyon şimdi
%45? Bremin matematik bilmisan?
Baya var yüzde 45 olmasa bile bütün doğu iller kürt