Hatta dunyanin bir cok yerinde sevilmezler sebebini bilmiyorum sizce neden olabilir?
iyi ki turk degilim bu arada😏
Hatta dunyanin bir cok yerinde sevilmezler sebebini bilmiyorum sizce neden olabilir?
iyi ki turk degilim bu arada😏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bilmiyorum ben seviliyorum, yabancı asıllıyım ama kimliğim Türk kimliği. Sevgilim Arap, en yakın arkadaşlarım yabancı. Beni sıcakkanlı bulurlar beni misafir ederler gezi yaptığım zamanlar.
Zamanında güzel koyduk hala sevmiyorlar iyi ki bizden değilsin bu arada
Simdide size koyuyor hükümet
Sen bizim hükümeti seviyor musun
Yok
Demekki bizim hükümet şu an size koyuyor 😂
Mal ben Baseldeyim ama hükümetiniz ülkeyi satlığa koymuş 😂
Babanda ananı koymuş olmalı ki sen olmuşsun 😂😂
Ha ha ha, türk zekası bu işte..
Zoruna mı gitti yapraaaaam
Senin gibi eşekleri adam yerine koymuyorum ki zoruma gitsin
Tatava yapma babasız
Şeytanın çocukları, Allah'ın ordusunu niye sevsinler?
Çok seyahat eden biriyim ama bir kez bile ırkçılıkla karşılaşmadım, nerden uydurdun ki bunu?
Biraz avrupa medyasını takip etmeni öneririm
Ben medya gibi insanların elinde eğilip bükülen bir şey yerine bizzat kendim deneyimlemeyi tercih ediyorum:) çok fazla yere gidip geldim şu ana kadar, fazlasıyla uluslararası bir arkadaş çevrem var ve bir kez bile türk olduğum için negatif tepkiyle karşılaşmadım. Sallamayınız.
Görüyoruz merak etme tüm ülkeler türkleri almamak için 40 takla atıyor ama bir hindu bir kürt gelince direk alıyorlar ;)
@MillionaireOfFuture türkiyeyi şikayet etmek geçerli sebep ;)
@MillionaireOfFuture şu an bilgim yok ama türkiyede ırkçılığa mağruz kaldığını söylersen kabul ediyorlardı
@MillionaireOfFuture onu bilmem ben cok rahat geldim
çünkü atalarımız zamanında bunları çok şey etmiş sdfdsf
Böyle mi avutuyorsunuz kendinizi
Gerçekler?
Gerçek değil ki çok ülkeye gittim bende yaşadım öyle bir şey yok nerelisin sen bakım fitneci😃
@MillionaireOfFuture yalan koçum kaç ülke gezdin yasadin
Basele gel gör türkler türküm bile diyemez
İsviçre diyorsun doktor bir arkadaşım var gitmedim ama sık sık konuşuruz gel gezde der bu tip bir şeyi hiç dile bile gelmedi
Git yaşayıp kendin gör ben gördüklerimi diyorum
Yaş kac
Barbar çünkü
Kesinlikle
Garip