Gurbetçi olduğumuzu duyan ya kazıklamaya çalışıyor ya da laf atmaya çalışıyor 🤨 Euro 35₺ ya hersey size ucuz vs diyorlar!

- Biz mi Euro’yu 35₺ yaptık
- biz mı 30 yaşında arabayı 180.000₺ yaptık
- biz mi ÖTV KDV vs vs vergiler getirdik
- enflasyonu biz mi patlattık
- biz mi yerli halka daha pahalı, yabancıya ucuz tatil sattık
- biz mi benzine mazota zam üstüne zam yaptık
- biz mi emekliyi, çalışanı 3 kuruşa mahkum ettik
- biz mi her şeye vergi üstüne vergi koyduk
bir tanesini biz yaptıysak tamam suçlu biziz 🤨
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu Türkiye'ye özgü bir durum değil. Fas vatandaşları da yurtdışında yaşayan Faslıları genel olarak sevmiyor. Hollanda Antillerinde ki zencilerde Hollanda da yaşayan zencileri sevmiyor. Bunun sebebi genel olarak "onlar yaşıyor hayatı biz yaşayamıyoruz" kıskançlığıdır. Maalesef.
Bunların sebebi siz değilsiniz ama dalga geçer gibi geçinemiyoruz yaaa ülkenizin değerini bilin her şey çok ucuz imkanımız olsa bizde döneriz diye dalga geçer gibi konuşuyorsunuz Ya heh tam o esnada boğasım (ız) geliyor sizi.
😂😂😂 bunun sebebi beni de götür dememeleri için. Avrupa medeni, disiplinli ve saygın ülkelerden oluşuyor. Türkiye’den rasgele insanları oraya götürürsek olan bize olur. Bunu bildikleri için uyduruyorlar öyle Avrupa kötü vs diye. Kotu ise neden orada yaşıyorlar 😂 ikliminden, toplumuna ekonomisinden, ahlak yapısına kalite kokan bir yer Avrupa. Neden 3000-5000€ gibi ücretleri birakipta haftada 6 gün çalışıp köle maaşına tabii olsunlar ki 😂
Burada da şu soru doğuyor, bu kadar disiplinli medenisiniz (söylediğine göre) kendinizi düşünen bencil insanlarsınız, buraya geldiğinizde niye aynı medeniyeti sürdüremiyorsunuz? Çünkü eşeğe altın semer vursan yine eşek eşektir. Medeniyetin yaşadığın yerle ilgisi yoktur orada yere çöp atmayıp burada atıyorsunuz bu medeniyet değil deport yememe toto korkusu
@Ahmet373737 Tertip gel birlikte çökelim
İkinize de hak veriyorum ya, gurbetçilerin suçu yok ki tek sorumlusu Erdoğan bu ülkenin bu durumda olmasınin. Ben dd yurt dışına çıktım oranın insani her şeyi farklı. Yola adım atıyorsun adam duruyor hemen, ben burada yaya geçidinden geçerken adam durdu arkadaki adam neden duruyorsun diye kornaya basiyor. Biz bu yüzden gelişemiyoruz ki.
@Ahmet373737 Piyasa para değeri olarak herkes hemfikir zaten olay tavırlarda. Orada deport korkusuna medeni buraya geldiklerinde hölölölö hölölö
Burayı küçük görüyorlar ondan dolayı😂
@Ahmet373737 Küçük gördükleri yer büyüyünce değişince (umarım az kaldı) dönemezler umarım devran tersine dönsün
Dönsünn be kanka 🤣
@Ahmet373737 Amen
Şimdi insan topluluk nasılsa kendi de öyle davranır ister istemez. Bunu kuzenimden örnek vermek istiyorum.
Kuzenim Yasin daginik biri. Kalkınca yatağını toplamaz. Öğlen 12’de kalkar, ter kokar, ağzı kokar 🤢, yerlere çöp atar, çekirdek yer sokağa atar, motoru vardı trafik kurallarına uymaz, ukala tipik biriydi.
1 seneye yakındır bizim buralarda yaşıyor değişimi görsen inanamazsın. 2 günde bir sakal tirasi oluyor saçına şekil veriyor adama benzer şekilde geziyor, sabah 7’de kalkıyor ise gidiyor hafta sonu bile 8,9 gibi uyanık oluyor, dişlerini fırçalamadan uyumuyor. Evden dışarı çıkarken deodorant ve parfüm sıkıyor, sokakta karşıya geçerken yayalara yeşil yanmadan geçmiyor. Gözümle görmesem inanmam kuzenim olduğuna. Türkiye’de apaci, ilk insan gibi yaşıyordu bizim burada Avrupalı gibi 🤨 sanırım Avrupa’nın havası yarıyor
Toplulukla alakası yok onun burada biz diş fırçalamıyor muyuz diğerlerini yapmıyor muyuz bu annenin erkek evladını şımartmasıyla ilgili orada işini yaptıracak bir anne olmadığı için baştan beri olması gereken birisi oldu
çok haklısınız hanımefendi fakat insanların ön yargısı şu hani " bizim burada kurulu düzenimiz var, Türkiye cennet çok ucuz, çok şanslısınız" diyen kişilerden dolayı.
Linç yemenizin sebebi buraya gelip türkiye cennet yok öyle yok böyle diyip, bende Deutschland‘a gelmek istiyorum diyenlere geleme orası bøk gibi ya da gelene düşmanlık yaptıkları için
Çünkü iş olanklarini beter ediyolar
?