Kişilik & Karakter Bir daha asla yapmak zorunda kalmayacağınıza sevindiğiniz şey nedir? Günsel_ Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Güncel Bir daha asla yapmak zorunda kalmayacağınıza sevindiğiniz şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Öyle bir şey yoktur 1 0 Yorumla
BerkaySimsek95 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 558 cevap paylaştı. üni sınavının stresini çekmicem 1 3 Yorumla Günsel_ 1 yıl Çok güzel hedefine ulaştıysan ne mutlu sana Yorumla BerkaySimsek95 1 yıl teşekkür ederim Yorumla Günsel_ 1 yıl Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Turkiye'den herhangi bir kizla flort etmemek 1 7 Yorumla Günsel_ 1 yıl İyi etme tercih sizin ama sunuda unutma Türkiye de yaşayan her kızda aynı değildir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tecrübelerim iyi değildi Yorumla Günsel_ 1 yıl Bencede şansın yaver gitmemiş çünkü herkes aynı değil bizim kızlarımda iyi olanlar çoğunlukta nasip işte Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senle aynı yaştayız. Ben iyi kötü demiyorum. Tutumları sağlıklı değil. Psikologum zaten. Yalnızca tecrübeme değil profesyonel görüşüm de öyle Yorumla Günsel_ 1 yıl Anladım siz işin piri olmuşsunuz zaten ne diyim artık söze hacet kalmıyor yani arada o tarzda çıkanlar oluyor maalesef Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet maalesef öyle. Buna da gerek yok. Aklo bir başında biri denk gelse diyeceğim de umudum sıfır Yorumla Günsel_ 1 yıl Anladım inşallah denk gelirsiniz Yorumla
Gamze004 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Sınava hazırlanmak. 1 1 Yorumla Günsel_ 1 yıl Aynen ya nedir o sınav dönemi sevindim senin adına 👍😊 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Okul gitmek. 1 1 Yorumla Günsel_ 1 yıl Yani ondan bazen özlüyor ama okul yillarini Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Öyle bir şey yoktur
üni sınavının stresini çekmicem
Çok güzel hedefine ulaştıysan ne mutlu sana
teşekkür ederim
Rica ederim
Turkiye'den herhangi bir kizla flort etmemek
İyi etme tercih sizin ama sunuda unutma Türkiye de yaşayan her kızda aynı değildir
Tecrübelerim iyi değildi
Bencede şansın yaver gitmemiş çünkü herkes aynı değil bizim kızlarımda iyi olanlar çoğunlukta nasip işte
Senle aynı yaştayız. Ben iyi kötü demiyorum. Tutumları sağlıklı değil. Psikologum zaten. Yalnızca tecrübeme değil profesyonel görüşüm de öyle
Anladım siz işin piri olmuşsunuz zaten ne diyim artık söze hacet kalmıyor yani arada o tarzda çıkanlar oluyor maalesef
Evet maalesef öyle. Buna da gerek yok. Aklo bir başında biri denk gelse diyeceğim de umudum sıfır
Anladım inşallah denk gelirsiniz
Sınava hazırlanmak.
Aynen ya nedir o sınav dönemi sevindim senin adına 👍😊
Okul gitmek.
Yani ondan bazen özlüyor ama okul yillarini