Kişilik & Karakter Bir daha asla yapmak zorunda kalmayacağına sevindiğin şey nedir? ZevkineDüşkün Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hepimiz hayatımızda birçok kez buhranlı dönemlerden geçmişizdir. Peki ya senin asla yapmamak uzere bıraktığın , zorunlu olmadığın durum nedir? Bir daha asla yapmak zorunda kalmayacağına sevindiğin şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Yaşamak. 0 1 Yorumla ZevkineDüşkün +1 yıl Naptin be reis
Xbirkadinim Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Yapmayacağım dediğim herşeyi yaptım yapmaya da devam ediyorum… 0 2 Yorumla ZevkineDüşkün +1 yıl Bu daha cok yapmayacagim dedigin degil de yapmak zorunda kalmayacagin bisey Yorumla Xbirkadinim +1 yıl Bilemedim. Bunu düşünmem lazım. Yorumla
şifaismim Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Sexting 0 3 Yorumla ZevkineDüşkün +1 yıl Zorla yapman uzucu yapmak zorunda kalmaman artik sevindirici Yorumla şifaismim +1 yıl Zorunda değilim artık kendime söz verdim kimsenin 2 3 lafına düşmicem Yorumla ZevkineDüşkün +1 yıl Hadi bakalim umarim oyle olur 2-3 laf baya erkenmis ama 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yaşamak.
Naptin be reis
Yapmayacağım dediğim herşeyi yaptım yapmaya da devam ediyorum…
Bu daha cok yapmayacagim dedigin degil de yapmak zorunda kalmayacagin bisey
Bilemedim. Bunu düşünmem lazım.
Sexting
Zorla yapman uzucu yapmak zorunda kalmaman artik sevindirici
Zorunda değilim artık kendime söz verdim kimsenin 2 3 lafına düşmicem
Hadi bakalim umarim oyle olur 2-3 laf baya erkenmis ama 😅