Eşim yarına köye gdicek ben annengile gidicem arabamız olmadığı için eşim tek 2 abisi var onlarla gidicek gidip çalışacak hemde ben saniyorumki kötü bir insanım gitmiyorum eşim gelmedi gitmedi diye ailesine karaliyacak sanıyorum sizce bu neden içimde bir vesvese var
Babam baskılı annem saf okula gitmedim orta okul terk aile içerisinde baskılı büyüdüm etme eyleme yapma gibisinden su an evliyim 3 senelik kızım var eşimle sorun yaşıyorum güvensizlik kendime olan sorunum esimede yansıyor
kucukken yasanilan aşağilama ve baskilar ilerleyen zamanlar da karşımıza çıkıyor doğal olarak bu düşünceyi psikolog veya kendi kendine aşmayı deneyeceksin aksi takdirde evliliğiniz sağlıklı olmayacaktır
sürekli kendini yetersiz hissedersin herhangi bir is yaptigin zaman bu işi düzgün yapamadigin icin kafanda dolanir kendi kendini aşağılama isteğine iter..
kafani surekli mesgul etmen lazim o dusunceler ne zaman gelirse başka şeylerle uğraşmaya çalış kafandaki olumsuzluğu olumluya cevirerek kendine bunu anlat
Evet öyle yapıyorum ama o düşündüğüm şey yaşandığı zaman geme moralim bozuk oluyor mesela şöyle geçen 5 6 ay oldu eltim tarafından kocan diye hitap etmedim diye bana tavır yapti arabasına binip köye gittik eltim sordu kimle geldiniz hoş geldiniz dedi bende kocanla geldik dedim bana saygısız dedi bu lafı üzerime aldım bozuldum valla kaç aydır psikiyolijim bozuldu
insanlari umursamamayi ogrenmemiz lazim saygisiz dedigi zaman söyleyeceksin sen böyle hitap etmemi istedin geçen diye kim ne derse desin sessiz kalmayacaksin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Olabilir. Takma böyle şeyleri, konuşurlarsa konuşsunlar.
Yok konusmazlarda ben öyle sanıyorum galiba eşim benim araba olmadığından dolayı gelmedim biliyor
Çocukken ailende bu tür olay görmüş, bilinçaltına yerleşmiş olabilir. Öyle sansın boş ver shdhdhdhd
Evet bilinç altım iyi degil
altında bir travma yatiyordur
Ne gibi
bilemiyorum artik senin yaşanmışligina bagli
Anlatıyım sana bu eşimin telefonunda sen sana hesap veriyim benimkine yaz bir dakika
Xererru
anlamadım
Diyorumki benim TLF yaz bu eşimin hesabı ben bayanim
yazamam burada hesap aratilmiyor
@xererrhu bu benim
Tamam ozmn buradan yazım insanlık namına cevap ver
istek attim
Babam baskılı annem saf okula gitmedim orta okul terk aile içerisinde baskılı büyüdüm etme eyleme yapma gibisinden su an evliyim 3 senelik kızım var eşimle sorun yaşıyorum güvensizlik kendime olan sorunum esimede yansıyor
Kendimi saf sanıyorum ben ben değilim gibi görüyorum
kucukken yasanilan aşağilama ve baskilar ilerleyen zamanlar da karşımıza çıkıyor doğal olarak bu düşünceyi psikolog veya kendi kendine aşmayı deneyeceksin aksi takdirde evliliğiniz sağlıklı olmayacaktır
Terapi görüyorum evet şimdi aklıma olumsuz dusunceler beni çok etkiliyor mesela bu sorumdan bir yazı çıkar bana
sürekli kendini yetersiz hissedersin herhangi bir is yaptigin zaman bu işi düzgün yapamadigin icin kafanda dolanir kendi kendini aşağılama isteğine iter..
Bunu nasıl asicam bir yöntem desen bana
Olumsuz ilanı dogru olanı kendime yediremiyorum
kafani surekli mesgul etmen lazim o dusunceler ne zaman gelirse başka şeylerle uğraşmaya çalış kafandaki olumsuzluğu olumluya cevirerek kendine bunu anlat
Evet öyle yapıyorum ama o düşündüğüm şey yaşandığı zaman geme moralim bozuk oluyor mesela şöyle geçen 5 6 ay oldu eltim tarafından kocan diye hitap etmedim diye bana tavır yapti arabasına binip köye gittik eltim sordu kimle geldiniz hoş geldiniz dedi bende kocanla geldik dedim bana saygısız dedi bu lafı üzerime aldım bozuldum valla kaç aydır psikiyolijim bozuldu
insanlari umursamamayi ogrenmemiz lazim saygisiz dedigi zaman söyleyeceksin sen böyle hitap etmemi istedin geçen diye kim ne derse desin sessiz kalmayacaksin
Valla kocan kelimesinde bişey yok ha birde şöyle bişey eşim köye tasinalim diyor ben yok diyorum nasıl ikna ederim bilmiyorum
bence de o kelime de bir sey yok abartmis.. istemedigini soyle kizimi koy ortaminda buyutmek istemiyorum gibi bahaneler uretebilirsin
Sıkıntılı bir durum