Yetiştirilme tarzından mıdır, yoksa genetik mi bilmiyorum. Ancak bor bildigimvarsa aşırı derecede özgüven problemi yaşıyorum. Hiçbir şeyin altından kalkamayacak gibi, yapmaktan kaçarak yaşıyorum. Bazen özgüvenimi kazanmak için cabalara giriyorum. Ama eleştirilerden çok fazla etkileniyorum. O anki özgüven kendini sıkıntılı düşüncelere sokuyor. Bu özgüven eksikliği haliyle utangaçlığa, korkuya ve cesaret eksikliğine sebep oluyor. Yıkılmamam lazım biliyorum ama yıkılıyorum. Bu özgüven eksikliği hayatımın her alanında beni zorluyor. Çalışma hayatı, aşk hayatı, günlük yaşam hepsinde. Bazen bi arkadaşımla yan yana yürümeye bile çekiniyorum. Sebebi ne mi ne konuşacağım onunla. Yardım edin, tavsiye verin rica ediyorum. Artık hayatımda köklü bir değişiklik yapmak istiyorum.
Bir işe başladığımda sen bunu yapabilirisin demek istiyorum. Zorlandığımda altından kalkamayacakmış gibi hissetmek istemiyorum. Biri benden önce benzer işi bititince kendimi eksik, yetersiz görmek istemiyorum.
Aşk hayatıma düzen vermek istiyorum. En son aşk hayatımda çok sıkıntı cektim ve haliyle çok kısa sürdü.
Şimdi canım dostlarım, aranizda eminim tavsiye verebilecek kadar bilgili veya aynı sıkıntıları çekmiş, hala çeken ve kurtulmak için birşeyler yapanlar vardır. Önerilerinizi o kadar fazla bekliyorum ki anlatamam.
Bir işe başladığımda sen bunu yapabilirisin demek istiyorum. Zorlandığımda altından kalkamayacakmış gibi hissetmek istemiyorum. Biri benden önce benzer işi bititince kendimi eksik, yetersiz görmek istemiyorum.
Aşk hayatıma düzen vermek istiyorum. En son aşk hayatımda çok sıkıntı cektim ve haliyle çok kısa sürdü.
Şimdi canım dostlarım, aranizda eminim tavsiye verebilecek kadar bilgili veya aynı sıkıntıları çekmiş, hala çeken ve kurtulmak için birşeyler yapanlar vardır. Önerilerinizi o kadar fazla bekliyorum ki anlatamam.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer