Hellowrrii 🌸
yeni bir ilişkiye veya evliliğe sıcak bakmanı sağlayacak o sebep ne¿

beklediğimmm şarkı 🥳🤩
Hellowrrii 🌸
yeni bir ilişkiye veya evliliğe sıcak bakmanı sağlayacak o sebep ne¿

beklediğimmm şarkı 🥳🤩
Hellowrrii 🌺 ben bir ömür sevdiğim kadınla mutlu olmak için evlenmek isterdim.. çünkü evlilik dünyanın en güzel duygusudur.. seni seven ve sevdiğin güvendiğin bir insanın yanında olması sürekli onunla zaman geçirmek birlikte mutlu olmak çok güzel bir şey.. ama maalesef ki bu zamanda doğru kişiyi bulmak o kadar zor ki.. hatta doğru insan bulunsa bile parasal konulardan dolayı insanların evlenmesi ço0k çok zor.. hayal ettiğinde güzel fakat zorluklardan dolayı bende evlenmeyi düşünmüyorum genç yaşta.. zaten aşkı da kolay bulacağımı sanmam.. bu zamanda birine güvenmek ona kalbini açmak çok zor.. hele ki aldatmalar varken ya da insanlar para ve tip için birbirlerini seviyorken.. çıkara bakıyorlar yani
Maddi olarak zorlamayacağını bildiğim bu konularda aynı kafada olduğum kendisini geliştirmiş ayakları yere basan kadına karşı sıcak bakarım. Ancak aklı beş karış havada şu da olsun bu da olsun diyen maddi manevi zorlayan birisiyle düşünmem çok zor. Zaman geçirmiş olmam gerek beni ikna etmesi gerek. Bir ilişkide çabalayan taraf kadınsa o ilişki genelde uzun soluklu oluyor. Bu çabalamaktan kastım ilişkiyi yöneten gibi diyebiliriz. Yoksa peşinden koşmak değil mesele
Ben de bunu soruyordum evlenenlere, niye evlenir bir insan? Özgürlüğünü kendi elleriyle teslim etmek, sonra onca sorumluluğun altında ezilmek. Hayır ne gerek var yani... Derken bir gün içime çocuk sevgisi doğdu. Bence o sebebleri net bulanlar KS'de takılmıyor biri de ben 😅
Cevap
54Cevap
Şu mütüşmel genlerimi aktarmam lazım benim ya ksjslnsjs benim gibi bir minnoş olmasın mı?😂🧚🏻♀️
ekilise sıcak bakılmaz evlenilir
evlilik düşünce konuşma hayal kurma değil icraatsal bir meseledir
birine değer verirsin sonra evlenmişsin basit yani
İki gün sonra da boşanmışsın bu kadar basit sjfjs
Saf değerse istesen de boşanamazsın
Da
Saf sevgi kalmadı
2 günlük olan ne varsa moda olmuş
O kadar basit değil birine değer verirsin evlenirsin falan boş işler bunlar
Çok basit 😄
Çetrefilli şeyler boş iş… onu bir anlasa insanlar …
Olommm değer verdiğin her insanla evleniyor musun
Haydaaaa onu dedim djdjdj
Oğlumlu konuşma benimle snsnsj
🥹🥹 tamam
🌷
Merhaba,
Evliliğe sıcak bakıyorum, ilişkiye sıcak bakmıyorum! 😅
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır ki bana göre en güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı! 😅
Hayatımı paylaşacağım, onun için çalışıp çabalayacağım, iyi, iyimser, merhametli kanaatkar ve fedakar bir insan istiyorum! 😅
Yalnızlık Allah'a mahsustur! 😅
Hayat fani yarının garantisi yok ahirete inanıyorum sonsuz bir aşk istiyorum, helal olan! 😅
Şahsen hiç istemiyordum evlenmek. Erkeklere güvenmiyordum, biriyle bi ömür geçirme fikri korkunç geliyordu. şu an bulunduğum noktada beraber vakit geçirmek, istediğim gibi gezebilmek, sevdiğim insanla istediğimi yapabilmek bana evliliğe sıcak baktırdı. Düğüne de 1 ay falan kaldı zaten
Sıcak bakmayın sebebi var da bursin söylemek için uygun bir yer değil 😂😂😂
Nerde söylenebilir djdj
dostum sıcak bakmanın tek sebebi güvene dayalı olması olur
@GereksizBilgi80 😂😂biliyorum tabikide ama benim başka sebeplerim de var 🤔🤔aile baskısı gibi
Orasını bilemem işte hocam sırf of kurtuluyorun diyip kötü birisine denk gelmek de var hızlı ve fevri olmayın lütfen doğru kişiyi arayın
Düşündüğünüz vakit lafımı unutmayın hocam lütfen
@GereksizBilgi80 olur 🫡🫡
Çocuk olması. Dünyanın en güzel şeyi. Evliliğin tek avantajı. Gerisi dezavantaj.
Sadece bebek için sıcak bakarım geleceği düşündüğüm zaman 10-15 sene sonra markete yolllayacağım biri olmalı evde 😂
Acımasız dhdj
Henüz o sebebi keşfedemedim ben 😄
Büyük bir aydınlanma yaşamam gerekiyor belki de.
Çok sevdiğim insanla hayatımı birleştirmek onu özleyerek eve gelmek, onunla uyumak ve uyanmak
Sadece karşılıklı aşk ve güven beni ikna eder evliliğe.. Çünkü sadece âşık olduğum erkekle evlenmeye çocukken yemin ettim zaten..
Sonunda aşkın kıymetini tüm yaşamında duyan birisi 😊👏👏
Kendim gibi bir kız cocugumun olması kskflvlv
Oyşşş 🫠
Sevdiğim adamın yanımda acı çekişini izleyebilmek için 😅deliriyorlar!
O ne demek kız
Her evlilik başlangıcında evlilikle alakalı korkuları oluyor ya gerçekleştiriyorum. Ve her an izliyorum manasında 😂
Hee anladım 😅
💐💐
Kendimden 10 yaş küçük bi çıtır bizim başımız kel mi 😂😂 hep erkekler hep erkekler
Yok değil valla dhsh
Erkeklere her şey mübahtı zaten niyeee erkek pürrrp onun erkekliğine 😂😂
Düğün masraflarını kız tarafının karşılaması
Yok artık
Ömür boyu kadına ve çocuğa erkek bakıyor ama.
Çocuğu da dünyaya kadın getiriyor ve o yetiştiriyor
Hadi orta yolda bir karar verelim. Sade nikah ile bitsin. 2 yıl düğün masrafları yerine kadına altın ve bilezik alınsın.
Aşkı yaşamak yaşatmak sevdiğime ilgili olmak onu üzecek tek bir şey bile yapmamak onu hep mutlu etmek sevmek sarılmak dizi film izlemek spor yapmak oyun oynamak müzik dinlemek dans etmek isterim inşAllah da olacaktır eminim 😊
Bilmem. Bilmiyorum. Böylesi güzel bir soruya hiçbir sebep bulamadım şu an.
Sırılsıklam aşk olmalı
Bu ilk madde kesinlikle..
Sevdiceğimin bir kopyasının daha olması ihtimali 🫠
😃🎈
Şanslı şey djdj
Sıcak bakıyorum zaten 😂 diyeceklerim bu kadar sjsj
Ahaha bahaneye ihtiyaç yok diyorsun
Kafaların uyuştuğu birlikte mutlu olacağına emin olduğun bir ilişkin varsa evlenip bunu daha resmi ve özgür hale getirmek güzel olur. 🐇🐰
Bir gün gerçekten aşık olursam, sürekli onunla birlikte zaman geçirmek isterim ve evlilik düşünürüm belki
birlikteliği abartmicak ve sürekli istemicek güvenin yüksek olduğu bir eş kadın erkek sıcak bakmanın en net hali bu olacaktır
Sevdiğim kişinin antinatalist veya dölleyebilme yeteneğinin olmadığına dair kesin tanı konulmuş olması
Karşımdaki ev sıcaklığı hissini veriyorsa yanında rahat huzurlu hissediyorsam onunla evlenmeye sıcak bakarım
Tabiki benim biricik sevgilim 🥰 bana kıyamaz her ihtiyacımı karşılar hiç incitmez ben erteliyorum ama istesem hemen evlenir benle❤️
Sanırım evllğe sıcak bakmamı sağlayacak hiçbir sebep yok
Doğru kişiyse eğer her an her saniye onun yanında huzurlu ve güvenli hissetmenn
Sevilmek ve eğlenebilmek yanındaki kişiyle kafa yapınızın uyması, anlaşılabilmek
İkimizin karişimindan genetiği güzel çocuk olması 😂
Bir an aklıma Sadinin karımmmm Songülün de kocam replikleri aklıma geldi
Anne baba olmak sevdiğim adamla her şeyi birlikte yapmak , soyumuzu devam ettirmek🫠
Birinci de sevgiydi 2 citi yapmam için çok arş sebepler olması şart😂
Aşkın Nur Yengi iyi ki varmış dedirtti şarkı...
sorudaki foto itici? kadının öyle şişmesini görmeyi istemezdim. soğuttu beni tekrar evlilikten :D
Tek sebep aşk ve bebeğimizin olacağı aile kurmak yani
Yeni bir ilişki veya evliliğe sıcak bakacağım tek sebep AŞK'tır. ❤️
Nafaka mağduru olmak için daha çok gencim. O yüzden hep soğuk bakıyorum.
Hayatındaki kişiyle her türlü saçmalaman, her şeyini görmesi bilmesi ama bunlara rağmen saygısını yitirmemesi ve olgun bir şekilde ilişkiyi yürütmesi
Hersey evlenmeden once yasaniyo zaten.. bir sebep pek yok
Güven ve sevgi 😃
... ve o güven veren iplemez gülüş emojisi djdjs
Hahah iplemem sjsjs
Ne kadar da açık sözlü 😃
Evet açığım ama sözlü değilim 😛
Bir şey söyleyeyim mi? 😂
Söyle lan 😂😂😂
Beterin beteri varmış djdjaj
Bir tane şirinmi şirin bebek ve kocam 🥹
Sen kocacı olacaksın anlaşıldı shdj
Kocam da kocam difjsjs