Sizi evliliğe özendiren/heveslendiren ne var?
Eskisi kadar hevesim yok ama bu fotoğraftaki saflık, sadelik, nahiflik, edeb, nedense heveslendiriyor..
Bu fotoğrafı çekeni takdir ediyorum.

Sizi evliliğe özendiren/heveslendiren ne var?
Eskisi kadar hevesim yok ama bu fotoğraftaki saflık, sadelik, nahiflik, edeb, nedense heveslendiriyor..
Bu fotoğrafı çekeni takdir ediyorum.

Bazen hevesleniyorum, her zaman değil ama böyle annelik duygum kabardığı zaman, eşimle aynı yatakta uyanmak istediğim zaman, sevdiğim insan tarafından sevilmek ve değer görmek istediğim zaman.
👍👍
Dediğin gibi bazen nedeni yok işte sadece bi fotofraf bi sarılma bi koku bi güvende hissetme isteği sadece bunun için bile evlenmek isteyebilir bi. insna
Edebinle yaşarsan edebinle ölürsün... Ben beni anlayan bana yakın olan benimle dost olan kadınla evlenip mutlu olmak isterim onun için hevesimiz var biraz bunun için 🥲
Cevap
1Cevap
Burada mantık aramayı doğru bulmuyorum çünkü evlilik mantıklı bir şey değil. Duygular girince mantık nakavt
Mantıklı bir görüş :))
maalesef jdsjdj
Eskiden evlenen arkadaşlarımı görür, heveslenirdim. Yaşın ilerleyip yalnızlığım arttıkça vazgeçtim, hevesim kalmadı
Yalnızlık artınca daha fazla heves etmez mi insan?
Neden bilmiyorum. Her geçen gün yalnızlığa daha çok alıştım. Ailemle de yaşamıyordum bir dönem. Belki bu da etkiliyor yalnız kalma isteğimi
Anladım
Bebekler sağ olsun hiç aklımda yokken aklıma sokuyorlar
anladın sen onu.😃
Benim de kimseye inancım kalmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?