- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
u 10 ayBen , öncelikle karşı cins erkeği çok yakın markaja alarak inceliyorum. En büyük kriterim sevgisini, dolambaçsız şekilde doğrudan alt atabilecek bir adam olması. Çünkü kız çocukları Baba sevgisinden mahrum şekilde büyürse bu onu özgüvensiz yapacağı gibi, baba sevgisini aşk sanıp üzülmesine sebebiyet verecektir ilerde. Ben sevgisiz evlerde iki duvarda yaşamak istemem. Sevgi olsun isterim bir 🏠evin çatısında. Karşımdaki insan sadece dünyaya üremek için ➡ gelmiş olan değil daha insanca sebepleri olan biri olmalı dünyaya gelmek için. Dürüst, fedakar, uzlaşımcı bünyesinde şefkat barındırmalı çünkü şefkat, sevgi iyileştiricidir, doğru insan sizi doğru kararlar almaya zevk ediyor evliliğe kadar gidebiliyor bana göre. 💫💁
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
10 aySadece aşık olmak değil, "bu kişiyle hayatı paylaşabilirim" duygusudur ikna eden. Zor zamanlarda kaçmak yerine birlikte kalmayı seçebileceğin biri…Kendin Olabildiğin Bir İlişki
Maskesiz, rol yapmadan, yargılanmadan. Yanında susarken bile huzur hissettiğin biri varsa, o kişiye “evet” demek kolay olur. Hayata Aynı Yerden Bakmak
Hayalleriniz, değerleriniz, hayattan beklentileriniz çok ayrıysa o evlilik yorar. Ama aynı yöne bakan iki insan, yolda kolay yürür.
Güven. Hem Sadakat Hem Destek
Birlikteyken sırtını yaslayabileceğin, yokluğunda da gözünün arkada kalmayacağı birine rastlamak; en güçlü ikna sebebidir.
Zor Zamanlarda Dayanışma. Aşıkken herkes güzeldir ama biriyle üzülmeyi, kaybetmeyi, sabretmeyi deneyip yine de vazgeçmediysen… işte o evlenilir.10 Yorumla
10 ayBeni evliliğe ikna edecek şey, öncelikle karşımda güvenilir ve hayatıma değer katan biri olmasıdır.
Sevgi ve saygının tam anlamıyla karşılıklı olması, aynı hayalleri paylaşmak ve zorlukları birlikte göğüsleyebilmek çok önemli.
Ayrıca, birlikte büyüyebileceğimiz, birbirimizi destekleyip tamamlayabileceğimiz bir ilişki varsa evlilik düşünülebilir.
Evlilik benim için sadece bir adım değil, ömür boyu sürecek bir yolculuk ve bu yola gönül rahatlığıyla çıkmak isterim. 🌸
10 Yorumla
Beni evliliğe ikna edecek şey ne para, ne dış görünüş, ne de geçici heyecanlar olur. Asıl önemli olan, karakterlerin uyuşması, ortak bir dilin ve anlayışın kurulabilmesidir. Birlikte susabildiğin, birlikte gülebildiğin, aynı değerlere sahip olduğun bir insanla hayatı paylaşmak bence her şeyden kıymetli. Kültür seviyesi, empati kurabilme yeteneği ve karşılıklı saygı varsa, gerisi zaten bir şekilde yolunu bulur. Evlilikte esas olan, iki kişinin gerçekten biz olabilmesidir. Ama maalesef artık kimse bunları önemsemiyor; çoğu insanın baktığı tek şey para, güzellik ya da cinsellik olmuş durumda.
32 Yorumla- 10 ay
Yaşından daha olgun gözüküyorsun
- 10 ay
@Lazjoker alakası yok. Benim boyum 1.68 benle aynı boyda hatta daha kısa olan biriyle de evlenirim. Ayrica zengin olup olmaması da umrumda değil. Beraber olduktan sonra her şeyin üstesinden gelinir. Para , boy ya da yakışıklılık o kadar önemli şeyler değil. Hepsi geçici. Önemli olan sevgi , saygı ve sadakatin olması.
Yapay Zeka Cevapladı
Evliliğe ikna eden en önemli şey sevgidir bence 😊. Karşındaki kişiyle güvene dayalı, güçlü bir bağın varsa ve birlikte bir hayat kurma fikri seni mutlu ediyorsa, neden olmasın? Ayrıca ortak hayaller, gelecek planları ve karşılıklı uyum da çok önemli. Evlenmek sadece bir imza atmak değil, bir yaşam ortaklığı kurmak. En önemlisi de partnerinle her koşulda birbirini destekleyeceğini hissetmen 🥰. Sen ne düşünüyorsun, seni evliliğe ikna eden şey ne olurdu? 🧐
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Aile & Toplum konusunda 148,8b cevap paylaştı.
u 10 ayaşk sadece
10 Yorumla Cocuk konusunda benim fikrime saygı duyacak
Saygili, efendi, olgun olacak
İyi bir mesleği olacak
Giydiklerime ve dışarı çıkmama karismayacak tabi kiskanabilir ve bunu söyleyebilir ama abartmayacak ki zaten evlenirsem giyimi ve dışarı çıkma saatlerini abartmam
Tarz sahibi olacak
Cokta gözü olmayacak
Ev işlerini beraber yapacağız
Bu kadaar
131 Yorumla- 10 ay
@Ragnarovs yaranamadım yavrum yaranamadim okumasaydinnn
- 10 ay
@Ragnarovs valla sadece bu şarkısını biliyorum hxpxhxoshdgwlxv
- 10 ay
@Ragnarovs bunalmıştın sanki az önce?
- 10 ay
- 10 ay
@Ragnarovs yinede farklı sehirlerdeyiz
- 10 ay
@Ragnarovs Denizli
- 10 ay
@Ragnarovs uzak baya, en azından ikiside ege bölgesinde hfidkdvsk
- 10 ay
@Ragnarovs ig kullanmiyorum
- 10 ay
- 10 ay
@Ragnarovs cikmayacaksan biraz konuşabiliriz buradan, aşırı sıkıldım
- 10 ay
@Ragnarovs bilmiyorum ki
Gizli Üye(25-29)10 ayEvliliğe ikna eden en önemli şey sevgidir bence 😊. Karşındaki kişiyle güvene dayalı, güçlü bir bağın varsa ve birlikte bir hayat kurma fikri seni mutlu ediyorsa, neden olmasın? Ayrıca ortak hayaller, gelecek planları ve karşılıklı uyum da çok önemli. Evlenmek sadece bir imza atmak değil, bir yaşam ortaklığı kurmak. En önemlisi de partnerinle her koşulda birbirini destekleyeceğini hissetmen 🥰. Sen ne düşünüyorsun, seni evliliğe ikna eden şey ne olurdu? 🧐
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayEvlilik güzel bi şey değil. Kadının 30 dan sonra vücudu çöker, erkek de çalışırsa iyi para kazanırsa kadın açısından daha karlı olur her kadın para avcısı olduğu için.
Bir de kadınlar erkekleri sevmezler, erkeği kendinden aşağı göreceği argumanlari toplamaya çalışır yapısal olarak. Evlilik hiçbir açıdan karli değil
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gözlerine baktığımda kendimi görüyorsam, elimi uzattgimda benimle kalbi atıyorsa, aynı anda gözlerimiz gülüyorsa, saygı , ilgi anlayış ve empati kurabiliyorsa işte o zaman bu beni evliliğe ikna ederdi..
21 Yorumla
10 aySadık, çaba gösteren, anlayışlı, saygılı güvenilir bir adam olduğunda.. Özellikle sadakat sahibi bir adam tadından yenmez.
48 Yorumla- 10 ay
Sende öyleysen eğer umarım çıkar karşına
- 10 ay
?
- 10 ay
Genelleme yapma.
- 10 ay
Hadi işine başkasına kus nefretini
- 10 ay
@öylesinebirseyistee
Acı gerçekleri söylüyorum
- Aile & Toplum konusunda 748 cevap paylaştı.
10 ayBeyaz atlı prens gelse gel şatonun kraliçesi öl dese yine ikna olmayabilirim... bu sitedeki erkekler ve onların iç dünyası aklıma gelir vazgeçerim..
211 Yorumla- 10 ay
@Lazjoker ya etmez... boyu da posu da alsın kimin olursa olsun zenginliği de batsın... insan olmayı beceremedikten sonra yemişim parayı da boyu da...
- 10 ay
@Lazjoker birader kuyruk acını başka bir yerde mi yasasan...
- 10 ay
@Lazjoker evet ya tek boya bakıyoruz biz haklısın
- 10 ay
@Lazjoker yani kinaye bile anlamıyorsun kaç gündür ben birseyelr anlatmaya çalışıyorum😂
- 10 ay
@Lazjoker şimdi seni engellesem kısa boyluyum diye engelledi diyeceksin ama hani acaba başka bir nedenle mi sürekli reddediliyorsunuz
- 10 ay
@Lazjoker bence senin eril enerjin düşük...
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
10 ayben zaten evlilik severim. düzgün dürüst çalışkan sevgi dolu ilgili zeki adam buldum zamanında.. evlendik. yani teklif de etmedi... nasıl oldu ben de anlamadım
21 Yorumla- 10 ay
@Lazjoker bakış açınızdakiler öyle ise bakış açınızı değiştirin
Önce atanmak sonra sadık beni seven bana değer veren hayatımı birleştirebilecegim pişman olmayacağım bir eş beni gerçekten ikna eder hiç sevgili yapmadım sırf sonu evlilik ile bitsin diye
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 304 cevap paylaştı.
10 ayYeterli maddiyata eriştiğimde evlenmeyi düşünmüyorum, ben de karşıdaki da doğru insan olmayabilir, böyle şeylere başlamaya korkuyorum, sırf bazı şeyler için evlenilmez
10 Yorumla
10 ayAllah'a yolculukta beni gelistirip beraber yürüyebilecegim birisi oldugunu hissetmek
45 Yorumla- 10 ay
Katkı saglıyorsa
- 10 ay
Benim öyle şartlarım hiç olmadı çok saçma
- 10 ay
Yazdıgım fikrin arkasındayım
- 10 ay
Ben senin bildiğin kadınlardan değilim
- 10 ay
Pelinsu yani
10 ayEv işlerini yapacak birinin varlığı üstelik güvenilir, kaliteli eleman
31 Yorumla- 10 ay
Bu kadarcık mı
Gizli Üye(36-45)10 ayHiçbir şey bundan eminim. Ancak evlilik sözleşmesi olabilir başka yolu yok evlilik merakım zaten yok ama evlilik diye tutturan biri olursa sözleşme şart
317 Yorumla
Cevap sahibi10 ay@yalnız74 mal derdine düşen zaten evlenmesin kimsenin başını yakmasın
Cevap sahibi10 ay@mrcot başkası beni ilgilendirmiyor zaten ben evlilik düşünmuyorum Allah korusun kimseyle de malıyla da işim yok
Cevap sahibi10 ay@mrcot benim evlilikle de kimseyle de işim yok sözleşme de lazım değil ikile
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
10 ayKarşımdaki kişinin bana saygı duyduğundan ve değer verdiğinden ayni zamanda sorumluluk sahibi olduğundan emin olursam evlenirim
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hem mantığıma uyan hem sevdiğim ve o kişi tarafından sevilirsem , karşımda aza sabreden çoğa şükreden biri olursa, düşünebilirim
10 Yorumla
10 ayAslında ikna etme olarak tek şey kız arkadaşımın hamile olması diyebilirim, çünkü ben aç gözlüyüm tekle idare edemem
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 315 cevap paylaştı.
10 ayAradığım profildeki insanı bulmak. Hem tip, hemde karakter ve ahlak olarak, tabi aşk, tutku ve çekimde lazım.
11 Yorumla- 10 ay
Çok genç bir kadınsa doğru. Tipe bakarak erkek seçer.
Beni annesi veya hizmetcisi olarak görüp her işi üstüme atmacak her şeyi ortak yapacağımiz birde üstüne anlaşabildigimiz aşık olduğum birini
11 YorumlaAradığım kriterlere uygun ve anlaşabildiğim birini bulmuş olmam ve kişinin bana evlilik düşündürtüyor olması
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aklıma kalbime sinen maddi manevi dengim güzel bir adam en az şimdiki hayatımı sürdürmemi sağlayacak…
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 489 cevap paylaştı. Beni evliliğe ancak çok aşık olduğum bir kadın ikna eder böyle zil zurna aşık olmam lazım o derece yani reis😂🤣😆
110 Yorumla
10 ayNe istediğini bilen, az da olsa kalbinde merhamet bulunan, inançlı ve inancının gereğini yerine getiren bir aday...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 421 cevap paylaştı.
10 ayAlalade davranış sergilemeyen, gözü de gönlü de benden başkasını görmeyen bir beyefendi.
20 Yorumla Beni her halimle sevebilecek biri, bu beni ikna ederdi sanırım
30 Yorumla
10 ayDaha iyisinin olmayacağına inanmak, onsuz yaşayamamak, belamı bulmak istemek...😅
21 Yorumla- 10 ay
Yanlışınız var
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben kendim benliğim. Kimsenin ikna çabasına da fikrine de ihtiyacım yok. Kararımı kendim veririm. 😎
22 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
10 ayJessica May in tesettürlü olanına hayır demem
10 Yorumla
10 ayHer şeyiyle beni tamamlayacağını düşündüğüm bir kadın ama henüz öylesini tanımadım.
10 Yorumla
10 ayBu koca dünyada bana yalnız olmadığımı hissettiren biri
10 Yorumla
10 ayEve daima onsuz dönmek istemediğim türden biriyle
10 YorumlaBu insan benim yol arkadaşım olur mu bu ikna eder
10 Yorumla
10 ayKanka aynı soruyu ben'de sordum. d beddua ettiler bana. d bilmiyorum o gün bı gelsinde.
10 Yorumla
10 ayKarşı tarafın kararlı ve güvenilir birisi olması
10 Yorumla
10 ayErkeğin karakterli ve hayata karşı güçlü duruşu.
11 Yorumla- 10 ay
Tamam
10 ayanlaşabileceğim anlayışlı beni seven benimde sevdiğim bir kadın ikna eder
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ancak sevdiğim kız ile olursa evliliğe ikna olurum 🩷
10 YorumlaÖyle biri olsun ki ikna edilmeye dünden razı kalayım karşısında mesela, öyle doğrulukta bi adam.
10 YorumlaKarşındaki kişinin kararlı duruşuna inanmak
14 Yorumla
10 ayEvliliğe ikna olmama gerek yok evlenmek istiyorum zaten.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. İkna olmama gerek yok kaderimde ki insanı bulsam yeterli
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
10 aySamimi içten içinde saygı ve sevgiyi güzel taşımış ve taşıyabilecek bir adam..
12 Yorumla- 10 ay
@Lazjoker he aynen
- 10 ay
@Malefiz1313
Yalan mı
10 ayBence kalp ikna oluyor. Bir bahaneye gerek kalmıyor.
10 Yorumla
10 ayBen zaten evlenmek istiyorum ikna edilmeye ihtiyacım yok
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 328 cevap paylaştı.
10 ayVaadler ve, hayalimdeki kadınla bu vaadleei gerçekleştircek olmak
10 Yorumla
10 ayYakışıklı zengin beni seven sadık saygıyı erkek
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 ayHemen ikna olmam.
Bir insanı tanıma evresi var.
Aile faktörü var.
Özellikle aile önemli iştir.10 Yorumla Birkaç milyar dolara ruhumu şeytana satarım. Bunun dışında imkansız
10 Yorumla
10 ay@LastGuest kocişim ikna eder ❤️ 😹
13 Yorumla- 10 ay
@LastGuest Ben boyucam senin saçını hıhh
Gizli Üye(30-35)10 aySevdigim kisi ikna eder ama ben onu ikna edemedim 🚬
31 Yorumla
Cevap sahibi10 ay@Lazjoker 1.75 ti zengin degildi bir erkege gore zayifti. Ama benim icin dunyalari verseler degismeyecegim biriydi
10 ay11 sene önce olsaydı hiç bir şey ikna edemezdi. Skrm. evliligini 😂😂😂
15 Yorumla
Soran10 ayNiye ya😀 sovdun şimdi
Soran10 ayEvli misin
- 10 ay
Evliyim.
Soran10 ayMutlu musun
- 10 ay
Maalesef benim için geçerli değil bu dediklerin.
Gizli Üye(18-24)10 ayEvde ayak ayak üstüne atıp yatan erkek ve bin iştin gildim yirginim diyip kenara çekilen cinsiyeti erkek şahıslar hariç her şey ikna eder
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayBöyle düşüp başımı vurup iq’um %70 felan düşecek ki belki o zaman 😀😀😀
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayAşk, sevgi ikna eder parada pulda gözüm yok bana sadık olsun yeter
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayMedeni, zeki, sadık, seksi bir sarışın bir adam
24 Yorumla
Cevap sahibi10 ay@Lazjoker zengin olması önemli değil şahsen. Medeniyetsiz kro laik olmayan bir adam zengin olsa ne yazar?
Cevap sahibi10 ay@Lazjoker uzun boy dediğim benden uzun olması yeter 1.70 +
- Aile & Toplum konusunda 316 cevap paylaştı.
10 ayZor ikna oldum şu yaşta yapacak olsam su gibi aşık olmam lazım o bile zor ikna ederdi sanırım🤣
13 Yorumla- 10 ay
İkna olmuşsun ama zamaninda
- 10 ay
İyi ki de olmuşum 2 tane yakışıklı yavrum oldu bana kalsa * sene evlenmezdim
- 10 ay
Eşim son derece karizmatik ve zengin ama mesleği de çok iyi o aileden görmemiş görgüsü olmayan kadarla için geçerlidir benim ailedem de zengin @Lazjoker
Gizli Üye(36-45)10 ayParagöz olmayan kadın ikna eder sebebi babasının evinde yaşayamadığı hayatı bir erkekten istemesi
12 Yorumla- 10 ay
Geldi fakir
Cevap sahibi10 ay@ofecioarăcurată fakir değilim hayatı sadece benim elimde olan birisini istemem eğer istesem evlenmeye gere yok para için takılmak ülkede bir sürü kadın var
- Aile & Toplum konusunda 944 cevap paylaştı.
10 ayNafakasız boşanma awk bu devirde evlilik kafayı yemektir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayCocuklarla iyi anlaşmasi kız bebişlerini çok sevmesii 🥺
25 Yorumla
Soran10 ayÇocuk çok severim
Cevap sahibi10 ayİns nasip olur sanada
Soran10 ayTeşekkürler ❤️ sana da
Cevap sahibi10 ayTesekkurler
Soran10 ayRica ederim
10 ayBen evliliğe okeyim zaten 😅😅ikna olmama gerek yok
01 Yorumla- 10 ay
Sana noluyor. Benimle alıp veremediğin mi var. Bir yorumuma da böyle yapmıştın
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
10 ayHiç bir Allahın kulu ikna edemez. Biraz mantığını çalıştıran biri evlenmez zaten.
022 Yorumla- 10 ay
@HayatKısaKşlrUçyr bu ikna işi değil ki yani ikna ediyorsa zaten o evlilik değildir vs
- 10 ay
- 10 ay
- 10 ay
yani kutsal bir kitap değil ki inanasın inanılacak bir şey değil ki evlilik yav evlilik devlet onayı altında sevişmektir aq ben o evliliklten sistemin onay veridği birşeyden bahsetmiyorum birlikte yaşamak yani üretmek vs bahsettiğim o onun içinde özgür bireylere ve sevgi aşk yeterli akışa bırakınca gayet gğzel bir şey
- 10 ay
- 10 ay
@Lazjoker kadınları tanımayan biri daha 😏
- 10 ay
- 10 ay
- 10 ay
- 10 ay
- 10 ay
- 10 ay
- 10 ay
@HayatKısaKşlrUçyr
Yooo gayet iyi tanıyorum. Kadınları tavlamak için 3 şart vardır. 1.80+ Boy, tip ve para.
- Devamını Gör (104)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat