Öğretmenine aşık olan kızlar normal midir yoksa sapık mıdır?
Cevabın nedir?
gayet normaldir. neticede kadınların en temel eğilimlerinden birisidir güçlü erkeğe karşı hoş duygular beslemek. güçlü erkekten kastım kas gücü değil kesinlikle. sınıfta tüm kontrol öğretmende olur. ve fark ettiniz mi bilmiyorum kendisinden hoşlanılan öğretmen, derste sınıfın kontrolünü ve disiplinini sağlayabilen öğretmendir. sınıfa söz geçiremeyen bir öğretmen ne kadar yakışıklı olursa olsun, bir kız öğrenci tarafından çekici bulunmaz. demek ki neymiş? gayet de doğalmış öğretmenden hoşlanmak.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAşk ulan bu aşk :D ne sapıklığı olcak
112 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte bu doğru. :)
- +1 yıl
Evet :D
- +1 yıl
Biri benden bahsetmiş bulamadım ya :) etiketi bile yapamıyorlar arkadaş durduk yeremi bildirim geldi :D
Soran+1 yılBen yaptım arkadaşım yorumunu begendim arkadasın biride haddini bilmiyordu seni etiketledim yoruma. :) ;) yorum öyle degil böyle olur anlamında. :) :D
- +1 yıl
Tek tek okuya okuya buldum :) o değilde etikette olmamış normal yazıyor sen gizlisin bana nasıl bildirim geldi kafamda deli sorular off :(
Soran+1 yılWalla bilmiyorum arkadaşım siteyi yapan adama sormak lazım. :)
- +1 yıl
Aman fazlada muhattap olma kimseyle :)
Soran+1 yılTamam arkadaşım. :)
- +1 yıl
:)) hayırlı akşamlar
Soran+1 yılSanada. :)
- +1 yıl
Sağolll
Soran+1 yılRica ederim
Tabiki normaldir. Bunlar insani duygular. Tabiki boyutunu asmadigi sürece. Eger bu hisleri yaşayan sizseniz endise etmenize gerek yok. Bunlar hayranlik, size kusursuz gelir. Ona taparsiniz adeta. Ama aci getirebilir. Bunlara hazirlikli olmalısınız. Mutluluklar sizinle olsun 🙏☺
20 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKimin kime aşık olacağını ben yargılayamam ama ben kendim okula eğitim maksatlı gittim ve hic bir zaman öğretmenlerime o gözle bakmadım. Eğitmenlerdi evlilerdi vs. Okula okumak eğitimimi tamamlamak için gittim. Sapık diyemem ama aşk ve hoşlantıyı bir birine karıştırmamak gerek.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
35Cevap
+1 yılBöyle bir hocaysa normal.
24.media.tumblr.com/.../...7tnAT1twqqoyo1_1280.jpg10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden sapık olsun? Hele lise çağlarında olur öyle. Kendinden büyük olunca, bilgili zeki görünce hayranlık besliyorsun işte. Ha, öğretmen bunu farkeder ve öğrenciyi kullanırsa işte o sapıklıktır, sübyancılığa girer.
00 Yorumla ben her zaman bir hoca bulmuşumdur ama öyle gidip itiraf edecek kadar değil tabiki. yoksa sapık olursun. benimki hep platonik öyle uzaktan hoşlaşmaydı. ha ben çok seviyorum açılmak istiyorum dersen çok saçma olur ve yanlış bir şey.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı. hayranlık duygusudur bu. bir insanla karşılıklı hisler ile vakit geçirmeden aşık olunmaz basit bir hoşlantı bu.
11 Yorumla
Soran+1 yılTabikide doğru olabilirsin bende zaten soru sordum bilmiyorum ne hissettiğimi.
+1 yılSapık değildir. Sadece akılları devre dışı kalıyor kalpleri karşısında. Ne yazık ki sağlam bir tokat yemeden de kendilerine gelemiyorlar. . .
10 Yorumlaher kız mutlaka bir öğretmenine aşık olur kimi söyler kimi gizli tutar ve sadece kendi bilir. Böyle olunca bu sapıklık değil ergenliğe ilk adım daki heves olarak algılanmalıdır bence...
10 Yorumlanormaldir sürekli karşılaşıyoruz. . . yapacak bir şey yok bu konuda... ama aşk değil o başka bir şey galiba... öğretmene aşık olunmaz yapmayın
00 Yorumla%100 sapık bu nedir ya oldu hastaneye gidiyim bende beni muayene eden hemşire doktora aşık olayım kızlar bırakın bu insanlar üzerinde seks fantezisi kurmayı artık.
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle şeyler tek taraflı olmaz bir kere. Demek ki karşımdaki adamda bir ışık görüşüm ki böyle hissettmişim.
+1 yılErgenlik. İlgiyi aşk sanma.. Açlık (sevgi, cinsellik)
00 Yorumlaaşk sapıklık mı oldu? Ne var ki bunda. Evli olmasında...
02 Yorumla
Soran+1 yılYok bekar adam zaten. :)
+1 yılDuyduğu his cinsellik değilse hoslantidir. Ama genel olarak etik degil
00 Yorumla
+1 yılAnne-baba sevgisinden bir şekilde yoksun kalmış oldukları için öğretmenlerine hayranlık duyarlar.
11 Yorumla
+1 yılKızım önce 18 yaşını ve okulu bitir. Eğer öğretmenin evli değilse o zaman açılabilirsin. Şimdi hem kendini hem öğretmeni yakma...
00 Yorumla
+1 yılBenim bildiğim öğretmenimize asık olmak ilkokulda falan olurdu ki bende olmuştum ama saf ve temiz duygulardi şimdi koca essek kadar olmuş kız öğretmenine asık oluyorsa tabiki normal değildir
01 Yorumla- +1 yıl
Ergenlik 😊
+1 yıldans eğitimi veriyorum ve çoğu kızda bu durum var. peki aşkmı yoksa arzulama anlamındmı sordun bunu yoksa her ikisidemi?
022 Yorumla
Soran+1 yılİkiside. :)
- +1 yıl
sende aşıksın sanırım. ve onu arzuluyorsun. doğrumu
Soran+1 yılYani çok yakışıklı adam sarışın mavi göz. :) :D ♥ ♡ ♥
- +1 yıl
peki söyledinmi bunu ona
Soran+1 yılHayır nasıl söylerim ki. :(
- +1 yıl
özel bişey sorcam bazen onu düşünerek bişey yapıyomusn
Soran+1 yılNe gibi bir şey. Ben onu bana satıldığını hayal ediyorum. :) öpücüğümüzü hayal ediyorum. :) :* ♡
- +1 yıl
daha çok yakınlaşmayı hayal ediyomusun
Soran+1 yılYok sadece öpüştüğümüzü hayal ediyorum. Ilerisini düşünemiyorum ben.
- +1 yıl
istemezmisin ilerisini
Soran+1 yılDüşüncesinden utanıyorum. İster miyim bilmiyorum.
- +1 yıl
bir dürüst ol istiyormusun ilerisini
Soran+1 yılİstemiyorum. İnsan aşık olduğu bir inaanla masumane düşünür. Ayrıca niye bana atarlaniyorsun?
- +1 yıl
atarlanmıyorum. keşke seni tanıyabilseydim
Soran+1 yılNiye ki?
- +1 yıl
çok merak ettim ve gerçekten senle konuşmak değişik olurdu
Soran+1 yılBurcun ne ve yaşın kaç ki senin. ?
- +1 yıl
koç burcuyum 26 nedenki? seni tanımak çok güzel olur ama ya
Soran+1 yılAma ben mavi göz seviyorum sarışın seviyorum. Sen kumralsın ben seni tanımak istemezdim ama.
- +1 yıl
cesaretin varsa tanışırız. sen kendine güveniyomsun
Soran+1 yılCesaretle ne alakası var ya. Tamam tanışalım ama arkadaşca bir konuşma olacak o zaman.
- +1 yıl
olur sen yaz bana öyleyse
+1 yılNe normali basbaya anormal. Öğretmen gençtir güzel veya yakışıklıdır ve beğenilir ama öğretmene aşık olmak, no no no no :D
01 Yorumla- +1 yıl
Aşık olmak geçici zaten sevmek kalıcı olan 🤨
+1 yılher kızın yaşadığı şeydir geçici hayranlıktır sapıklık falan değil ergenlikte olur böyle seyler
00 YorumlaNe alakası var sapıklıkla? Sadece bir hayaranlıktır o 😳
00 YorumlaBak sana uyarı bir ögretmen olarak. konusuyorum senle akılını derslerine ver
10 Yorumla
+1 yılÖğretmenin ahlakını bozma sakın. Sizin gibi abazalar yüzünden öğretmenlerin meslek hayatı bitiyor
028 Yorumla
Soran+1 yılNiye biten birimi oldu yakınlarından.
- +1 yıl
Hem veriyorsunuz hemde bize tecavüz etti diyosunuz terbiyesizler. Karşılaşıyoruz haberlerden.
Soran+1 yılVerdiğimi nerden biliyorsun aşk diyorum aşk nerden sekse tecavüze geldi konu? Terbiyesizlik senin düşüncen bence. :p
- +1 yıl
Hadi oradan be. Geçende bir kız bindiği otobüste muavine aşık olmuştu. Sizler önünüze gelene aşık oluyorsunuz.
Soran+1 yılSen beni nereden biliyorsun nereden taniyorsun ulan böyle konuşuyorsun. Tanımadan carcar ötüp insani yargılıyorgun. Sem kimsin ulan beni gördüğün o... plarla karıştırıyorsun. Saygısız...
- +1 yıl
Malesef hiç saygı bırakmadınız bizlerde.
Soran+1 yılBak hala tanımadan yargılıyorsun. Sana artık yorum yok.
- +1 yıl
Zaten her yorumunda kanatlanıp havalara uçuyorum ben. Ayaklarım yerden kesiliyo.
Soran+1 yılAklın mı kıt senin. Benim öyle bir beklentim bile yok.
- +1 yıl
defolll. Siz kızlar çok sapıksınız zaten. İnsanı yoldan çıkarırsınız.
Soran+1 yılSoruma gelen sensin sen defol. Diyecek bir şey bulamiyorsun zoruna gidiyor. Ancak sapık lafı bulmuşsun dönderip dönderip o lafı söylüyorsun.
- +1 yıl
Aptalım. Sen sorunda normal mi yoksa sapık mı yazmışsın bende soruna cevap veriyorum. Teşekür etmen lazım biraz saygılı ol. Kendi görüşü mü söylüyorum
Soran+1 yılNiye teşekkür edeyim ya defol diyip istemeyen sensin bu kadar sinirlendiysen görüş yapmayabilirsin. Aklın yok mu senin? @SavaşaHazırHükümdar adlı arkadaşta aşk dediği için arkadaşın görüşüne katıldım. Bu kadar sevmedin soruyu sen defol git. Görüşünü söylerken de saygılı ve insanı rencide etmeden söyle. Sen çok saygılısın sanki.
- +1 yıl
Ya şaka yapıyorum hatta yorum yaparken gülüyorumda. Bana ne aşık olmuşsan olmuşsun çokta umurumda canın cehenneme.
Soran+1 yılHe dönder hemen lafı şaka olsun demi. Kaldiramayacagin yükün altina girme bir daha. Bye bye.
- +1 yıl
Ne yükü yükledin ki bana. Şaka gibisin ya. burada eğlenmeye çalışıyoruz
Soran+1 yılLafların Bülent Ersoy diyorum anlatabiliyor muyum?:)
- +1 yıl
Ben kendimi bildim bile hiç görmedim ayrılık acısının böylesini yemeden içmeden kesildim ağla ağla tükendim hasreti bitrdi beni... Buşarkısını dinledin mi?
Soran+1 yılBen o dönegi dinlemiyorum arkadaşım. :)
- +1 yıl
Yok bı kısmı trkan söylüyo... Sana çok özel bir şey söyleyebilirmiyim?
Soran+1 yılBuyur? Söyle.
- +1 yıl
Çok aptalsın :D
Soran+1 yılSanada çok önemli bir şey demek istiyorum.
- +1 yıl
Bana hiçbir şey söylemeni istemiyorum.
Soran+1 yılYemiyor çünkü.
- +1 yıl
Hayır seni dinlemek istemiyorum
Soran+1 yılHep öyle olur zaten baybay kuzum gidiyorsun.
- +1 yıl
Kuzu kuzu geldim kuzu kuzu giderim ben.
Ögrermenim ve bu durumu bayagi yasadim;)) normaldir tabiki
02 Yorumla
Soran+1 yılHoşunuza gidiyor mu bu durum sizi? :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılO birrr normal kezban
O birrr normal sapık
O birr ergen kezbanı..
Rahatladım beee02 Yorumla
Soran+1 yılEspri yaptı millet gülünde boşa gitmesin.
Cevap sahibi+1 yılSen kendi haline yan en iyisi.. Millet gülerse bana güler, sen niye rahatsız oluyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçici mi kalıcı mı, takıntı haline getiriyor mu, bunlar önemli.
Hepimiz öğretmenlerimize aşık olmuş, hoşlanmışızdır..00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Gençtir Yanlışı doğruyu bilmeyen
00 Yorumla
+1 yılGayet normal arkadaşım...
00 Yorumla
+1 yılbence yeni neslin sapıt mış insanlarıdırlar.
00 YorumlaAbazadir abaza... git yasitlarina aşık ol
02 Yorumla
Soran+1 yılYaşıtlarım zevk vermiyor. :)
ooo kızları bir anlamış değilim :D
00 Yorumla
+1 yılgeçici bu duygu bnde aşıktım hocama
00 Yorumla
+1 yılOlur öyle şeyler dert etme :)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılsalaktır. o kadar yaşıtı varken.
04 Yorumla
Soran+1 yılYaşıtım salaksa bebekse ben ne yapayım. Eregen arkadaşım.
- +1 yıl
24 yaşındayım. 40 yaşında bir kadına aşık olamam.. senın psıkoljık olarak baba sevgısıne aclıgın var ogretmenı sevdıgını bu yuzden sanıyorsun
Soran+1 yılBenim babam beni çok güzel sevdi bir kere. Erkekler geç ergenlikten çıkıyor şimdi ki erkekler daha geç olgunlaşıyor. İstediğin kadar yaşın 24 olsun. Tecrübe konforu getirir bu yüzden yaşıtlarımla ilgilenmiyorum. Kadınlar yaşanır erkek bakimli ve yakışıklı ise hep genc kalır. 40 yaşında ki bir adamada bakmam zaten. 30 35 yaş arası olabilir.
- +1 yıl
eyw bacım.
+1 yılTembel ( not versin diye)
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır ya benim notlarım iyi bir kere. :) :P
+1 yılSapık denemez ama genelde de sonu iyi bitmez.
00 Yorumla
+1 yılIkiside degil ergendir. U
00 YorumlaEtik bir durum değil kaçınılmalı
00 Yorumlanoırmal bır egenlık sendromu
00 Yorumla
+1 yılsapıklıkla alakası yok beğenmedir en fazla
00 Yorumlasapık değilde ergen diyelim biz onlara
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 416 cevap paylaştı. Genelde ergendir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhocam bana teklif etmişti
00 Yorumla
+1 yılözentidir kardo
01 Yorumla
Soran+1 yılÖzenti ne alaka?
+1 yılergen
00 YorumlaAğır ergendir net !
00 YorumlaErgen piskolojisi
00 YorumlaNormal değiller
00 YorumlaSapıktırlar
00 Yorumla
+1 yılergennnn
00 Yorumla
+1 yılSpk sylr. s. s
00 Yorumla
+1 yılelbette ki sapıktır
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılSapıktır tabiki
01 Yorumla- +1 yıl
Sapık demeyelim ergenlik cağında böyle oluyor çoğunlukla
+1 yılSapık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende mi yaaa
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Öğretmenine aşık olan kızlar normal midir yoksa sapık mıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler