Yıllarca bunun tedavısını gordum ansıyete ve panık atak baslangıcı dıyebılırız
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Bazen bendede oluyor hatta özellikle biriyle teke tek oldugum ortamda mesela bianda tv izlerken seslediğinde anlık gereksiz irkilme geliyor çok sinir bozucu bir durum psikolojik olabilir
Okbm ve hiperaktivite bozukluğum var doktor tanılı ama korku son zamanlarda başladı az çok kendimi çözen biriydim ama bu bir kez başladığında geçene kadar ne yapsam geçmiyor
Okb ilaçlarını almayalı 11 yıl felan oluyor tanım var ama kontrol altına alalı çok oldu titizlik takıntısıydı bir bağ olduğunu düşünmüyorum bilmiyorum sebepsiz bir korku ama çok kötü bir his normal bir korku değil
Anksiyete olabilir, kaygıdan doğar bunu kontrol edebilirsin, bazen ölüm korkusu bayılma hissi kalp krizi hissi de oluşabilir normal kontrol etmeye odaklan korkma iyisin. Destek de alabilirsin profesyonel birinden tabii ki
Kalp krizi hissini yaklaşık 1 yıl önce yaşamıştım doktorda ekgmde geçiriyorum sanmıştı sonra holterle izledi bir anda kalp atışlarım uzun süreli yükseliyor sonra normale dönüyor stresten uzak kalsın bu yaşında ne yaşadın vs dedi ama psikoloğa yönlendirmedi
Sebepsiz oldugu icin bu kaygı oluyor ortada hicbir şey yokken huzursuz oluyorsun korku olabilmesi icin bir uyarıcının olması gerek yani olumsuz tehdit iceren bir durumla karsı karsıya kaldıgın zaman verdiğin tepki korkudur got it
Cevap sahibi
1 yıl
Sen kitap okumalısın bence hatta arastırma yap bu cahille bu yasına kadar iyi gelmissin sizofreni kız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
İçimde bir tedirginlik var dediğinde ağabeyim yıllar önce dedem ölmüştü. Kötü bir şey de olacak olabilir psikolojik bir rahatsızlığın yoksa.
Öyle bir şey değil
Sebepsiz olmadığını kabullen ilk önce, bilinçaltında kalmış bir olayın etkisidir
Hayır
Yok yok bazen sebepsiz yere de oluyor
Anksiyetedir belki
Ondan şüpheleniyorum ama yinede emin olmak istedim sanırım doktora gidicem
Anksiyete, potansiyel panik atak başlangıcı
Panik ataktan farklı gibi
Tansiyon nasıl o esnada Nabız hızlanıyor mu acaba
Vesveseden abdest al bı Ayetel Kürsi Felak nas oku
İnanmıyorum d
Yıllarca bunun tedavısını gordum ansıyete ve panık atak baslangıcı dıyebılırız
Bazen bendede oluyor hatta özellikle biriyle teke tek oldugum ortamda mesela bianda tv izlerken seslediğinde anlık gereksiz irkilme geliyor çok sinir bozucu bir durum psikolojik olabilir
Hiçbişey sebepsiz değildir
1 yaşında bi çocuğun korkuyorum demesi bile
Anksiyete atağı sebepsiz korkuya neden olabiliyor
Sebepsiz bişey yoktur
Aynen psikolog
Anksiyete bozukluğu olabilir
Okbm ve hiperaktivite bozukluğum var doktor tanılı ama korku son zamanlarda başladı az çok kendimi çözen biriydim ama bu bir kez başladığında geçene kadar ne yapsam geçmiyor
Ne gibi bir tedirginlik veya korkun oluyor? Okbm etkisini arttırıyor olabilir.
Okb ilaçlarını almayalı 11 yıl felan oluyor tanım var ama kontrol altına alalı çok oldu titizlik takıntısıydı bir bağ olduğunu düşünmüyorum bilmiyorum sebepsiz bir korku ama çok kötü bir his normal bir korku değil
Emin olmak için bir doktora git bence bunu buradan çözebileceğimizi sanmıyorum
Gidicem zaten ama fikir edinmek istedim
Stres yaptığın bir şey var mı Belki bu da tetiklemiş olabilir
Aileden birinin kanser olduğu ve kaybetmemizle sonuçlandığı süreçten geçtim stres olarak etkiler mi bilmiyorum
farkında olmadan etkilemiş olabilir
Belki de sağ ol ilgin için
Rica ederim
Anksiyete bipolar depresyon vs psikolojik yani
Bipolarla bağı ne?
Anksiyete olabilir, kaygıdan doğar bunu kontrol edebilirsin, bazen ölüm korkusu bayılma hissi kalp krizi hissi de oluşabilir normal kontrol etmeye odaklan korkma iyisin. Destek de alabilirsin profesyonel birinden tabii ki
Kalp krizi hissini yaklaşık 1 yıl önce yaşamıştım doktorda ekgmde geçiriyorum sanmıştı sonra holterle izledi bir anda kalp atışlarım uzun süreli yükseliyor sonra normale dönüyor stresten uzak kalsın bu yaşında ne yaşadın vs dedi ama psikoloğa yönlendirmedi
3 harflilerden paranormal etkiden
Neyden korkuyorsun
Onun adı korku degil kaygıdır
O farklı bir şey onda neden var
Sebepsiz oldugu icin bu kaygı oluyor ortada hicbir şey yokken huzursuz oluyorsun korku olabilmesi icin bir uyarıcının olması gerek yani olumsuz tehdit iceren bir durumla karsı karsıya kaldıgın zaman verdiğin tepki korkudur got it
Sen kitap okumalısın bence hatta arastırma yap bu cahille bu yasına kadar iyi gelmissin sizofreni kız
Alt bilincinde çözemediğin sorunlar vardır
Öyle bir şey değil
Korku ne ile ilgili?
Sevebi yok olsa çözerim zaten
Kaygi bozuklugu işte psikolog daha iyi anlar
Anksiyete var mı?
Bilmiyorum
Olabilir
Anksiyete bozukluğu olabilir
Bende var ve şu an uyuyamıyorum bile
Bende :(
Sonumuz son değil 😁
Anksiyete bozukluğu.
Ondan şüphe ediyorum:(
Bende de oluyor
Panik atak
korkma sen varsın
Birden bir ürperti geliyormu?
Sebepsiz değildir
Buyu olup olmadığına baktir
2 gündür uyuyamıyorum günahını almıyım yengem geldi 2 gün önce dindar geçinen biri yapar mı şüpheliyim odama sokmadım ama eve girdi
Buyu olup olmadığını anlayacak birini tanıyorum ama hep ucretli işte kanka
Ya ya niyetse hep öyle kesinlikle dolandırıcı değiller
Bilmiyorum
Psikolojik
Sen kafayı yemissin