Selamss
hani olur ya öyle her hareketin bazen flörtleşiyormuş gibi algılanır, var mı sende bu durum¿

Selamss
hani olur ya öyle her hareketin bazen flörtleşiyormuş gibi algılanır, var mı sende bu durum¿

Ben geçen seneye kadar daha rahat flört edebilen biriydim. Her terslikten bir pozitiflik çıkarabilen cok enerjik bir kizdim. Sonra bir sevgilim oldu beni her şeyden o kadar kısıtladı ki giyimimden aksesuarıma konuşacağım konuya kadar. 1 sene sevgili kaldık ve 1 sene savaştım beni neden değiştiriyorsun diye. Başta çok tatlısın, çok güzel dediği bütün özelliklerimi zamanla değiştirmeye çalıştı. En sonunda tamam dedim hepsini kabul ettim ve 1 2 hafta içinde terk edildim. 1 senede 5 kere ayrılıp barışmıştık son yazdığında ayrıldığımız için üzülmüyorum yazmış. Artık flört etmek bende çekiciliğini kaybetti yani.
Manipülatööör :D salla ya, yoluna bak hayatını yaşa, yeni aşklar yeni insanlar.. birinin çöle döndürdürdüğünü başkası gelir üfler ve çiçek bahçesine döndürür 🧘♀️
Başta bu kişiyi çöle üfleyen kişi sanmıştım. Ama dediğin gibi çok da düşünmemek yoluna bakmak lazım 🌺
güzel oynuyor bazıları, yeminler sözler vaatler.. inanmayınca kendini de suçlu hissetmeye başlıyorsun. Sonra sanıyorsun ki, çöle dönmüş bahçeni yeniden yeşillendirecek fakat öyle olmuyor sendeki çölü de almaya geliyor falan filan. Tipik yani. Ama umarım çölünü çiçek bahçesine çevirecek kişi çıkar karşına 🌸 imkansız değil sonuçta
Ben yapım gereği sıcak, neşeli ve tatlı dilli olduğum için bazen karşı cins bunu yanlış anlıyor. Ama yanlış anlama olmasın sıcakkanlı biriyim selam verip borçlu çıktığım çok oldu.
Hıı bu bnee
Heee ya sanki umut verdim yok kardeşim senle ilgisi yok ben hep böyleyim dhfgf
Naber ya dün hastaydın diyorsun “oha ben aşık oldum” diyorlar shdj
Ohannes sgdfd değişik tipler işte
Öylesi bir şeyler :D
dhfgdf
Kimi zaman çok nadir ama geçen biri ile flört etmediğim için engellenmiştim ahhaha
Yazık kafalaraaa :D
Yok ki sjsjs
Selamss ✌️ :D hayır ben flörtöz değilim tabi ki de.. sadece arkadaş olduğum kişiyle samimi olurum ve mesafelimi ayarlayarak konuşurum. tabi mutlaka karşımda ki kişinin yaklaşımına göre yaparım bunu sadece arkadaşça. aşk ile işim yok.
Hiçkimse flörtöz damgası yememiş djdj
Onlar yemişlerdir de söylemiyorlardır sdfsd ama ben harbi yemedim :D
🧘♀️ ben istemsiz flörtözüm misal
Sen nasıl dersen kraliçem 😌✌️
Bu iyi bir şey değil :D
Ha hiç anlamam ki o ne demek bilmiyorum bile :D iyi bir şey değilse değiştirebilirsin istersen tabi cann
Ahaha çok şekersin :D
Teşekkür ederim can senin kadar olamam :D 😌 ✌️
Dankeşön inşallah 😃
:D 🧡🙏
Cevap
53Cevap
Bazen istemsiz hareketim flörtleşiyormul gibi algılanıyor. Biriyle flört edeceğim zaman her zaman olmasada genelde tutukluk yaparım.
Ne tutukluğu :D
Aynen onu anladım ben de djdj
Zaten bende çoktu alabilirsin günahımı izin verdim :D
Günahımı aldın, net
He onları vermiyorum ya :D bebeklerim onlar benim, tamamen yanmaktan kurtaracaklar beni djdjs
Belki de hiç yanmam :D
Yoo haşaaa yalann dolan iftiraaa
biz Allah yolundayız de bir de, de de
Biz Allah yolundayız, 5 kere hacca gittim aha dayıya sor.
Hacca ne zaman gittin bebekken mi girtin?
Yoo geçen de bizim imam bi okunmuş sigara verdi üfff var ya rokett bi baktım şeytan taşlıyorum 5 kere hem de
Tamam bi besmele çek hele kdfjks
Oğuzubillahalilibrahimişşeytanir
Adını yazabiliyor musun :D
Fahume
haha :D tamam inandık
Aaaaa bu ben flörtleşiyorum sanıyorlar bazen
Ben kimseyi hayatımda istemiyorum
Sadece dost canlısıyım ve insanlarla sohbet etmeyi seviyorum.
Bu soruyu sormuş olman çok güzel
Çok teşekkür ederim
En azından rahatsız eden sapıklardan kurtulmuş olurum belki🤣🤣🤣🤣
Sizin için mi sorduk :D neyse bh kadar mutlu olduysanız öyle sayalım
🤣🤣teşekkür ederim 🤣
Ben sevgilimin/eşimin haricinde ki herkese yüksek farkındalıkla mesafe koyan, net ve soğuk duran bir kadınım. Ayrıca bu tarz refleks olarak flört eden kişileri de hiç sevmem sevgilime/eşime kim sadece selam bile verse ben o selamı mimlerim, #net.
Evet eşim iş arkadaşlarından kıskanır beni.😂
Ben hariç herkes öyle sanar. 3 dk önce içimden geçirdiğim düşünce ve soru. Eskiden takardım kafaya da şimdi kim ne algılarsa algılasın
Ne kadar önceden, beş dakika öncesi mi?
1.5 ay
Bir hayli zaman woow
Tm
Tomomm
Evet erkekler yüksek enerjiyi flört ediyormuş gibi algılayabiliyor. Mesela enerjik konuşuyorsam, yerimde duramıyor hep heyecanlı davranıyorum diye bu karşımdakiyle flört ettiğim anlamına gelmez sadece enerjim fazladır.
Ben hariç herkes benim için böyle diyor ya gerçekten böyle değilim sjsjsjsjsjsj
Öyle diyorlar bize de bebiş, salla djdja
Değilim esasında ama bazen kadınlar flört etmek için bahane arıyor gibi hissediyorum bir anda kendimi flört ediyor gibi bir durumda bulabiliyorum. Sonra kendine gel diye bir ses ( iç ses ) konudan ve kişiden anında uzaklaşıyorum.
Nadir de olsa "Bana yürüyor musun?" sorusunu duymuşluğum vardır.
Duyduysan o etikete sahipsin demektir
Nadir diyorum..😅
Bir kere duymak kâfi gelir :D
Halbuki yürüyünce bodoslama yürürüm, sağır sultan anlar yürüdüğümü.😅
Gel de anlat etiketçilere 😁
N'apalım bazen iyi insan olasımız geliyor işte, onda da yanlış anlaşılıyoruz 😅
Olabilir ama her kadın için geçerli değil.. Benim durum istemsiz ama sadece hoş sohbet, biraz yaramaz, belki azıcık gıcık olan ve tatlı bir rekabet oluşan kadınlarla flört ederken bulabiliyorum kendimi 😅
Hayır öyle olduğumu düşünmüyorum. Arkadaşlar öyle görüyorsa biraz flörtleşebilirim 😂
Hemen djdj
Yo yo yoo. Benim flörtöz hallerim sadece sevdiğime. Çok severim ona sabah akşam yürümeyi 🤤
😅👌
Cilveli və aurası yüksek birisi olduğum için insanlar hareketlerini yanlış anlayabiliyorlar. Bu yüzdən babamın bana yasak koyduğu bile olmuştu cilveli olmamak için.😸
Yok ben değilim. Karşı cinsi görünce heyecandan şivem kayıyor. Bi anda Vanlı Abuzer e dönüşüyorum
djdfd çok iyi ya 😅
Kendime yakıştırdığım bir kelime değil, kimseyle belirli bir çizginin dışında muhabbet etmem. Olur da bu kelimeyi kullanırlarsa da pek kâleye almam.
Ben soğuk biri gibi algılanmak için samimi davranıyorum ama sonra flört olarak algılatılıyor nefret ediyorum bu durumdan. Mesafeli durunca da çok soğuk ve egolu duruyorsun diyorlar arayı bir türlü tutturamıyorum.
Evet, garip bir ikilemde kalıyor insan
istemli istemsiz farketmez flortoz biri olmak isterdim. maalesef yakindan uzaktan alakam yok. bi de ikizler damgasi yapismis ustume gereksiz muamelelere maruz kaliyorum 😒😄
Her hareketim flört gibi algılandığını sanmıyorum çok soğuk ve mesafeli biriyim buzların kurmaktan zor olacaktır
Ben kendimi flörtleşiyor gibi hissetmem hayır 😂 flörtöz biri de değilim zaten şu an kendime odaklıyım ne yapacağım flörtü 😂
İstediğim zaman flört ederim istemsiz bir yanım yok hatta burada onunla flört etmedim diye benle konuşmayı kesenler var 😂
Flörtöz olmak? Yok... Ben cesaret edemiyorum buna... Yaşım olmuş 49, kimle flört edeyim? Ben geri çektim kendimi o işlerden...
Kadınlara çok ilgili davranınca istemsiz öyle bir algı oluşuyor.. gerçi adres sorsan bana yürüdü zanneden bir Türk kızı faciası var ülkede..
Öyle bir yönüm olduğunu düşünmüyorum.
Yani karşı cins bunu öyle algılamadı mı hiç :D
Oyşşş, sen Myersim sen kiii :D
Ben seni öyle seviyorum, hiç törpüleyemeyiz
Bazen istemsiz de olsa, genel olarak flörtöz biri olduğumu söyleyebilirim.
Diyemem çünkü öyle kolay kolay birileriyle ilişki moduna giremem, bunu başaramam pek
Bazen canım isterse. Ama hayatima tam anlamıyla biri girdiği zaman sadece o olur benim için
Diyebilirim sanırım ams son birkaç gündür törpülemeye çslışıyorum
Nazik davranıp övdüğüm zaman öyle mi algılıyorlar diye düşünmüyor değilim.
Flörtöz değilim, karşı taraf öyle diye düşünüyor diye düşündüğüm oluyor.
Dönemle ilgili olabilir bazen öyle hissediyorum, bazen hiç alakam olmuyor
Yok kesinlikle öyle birisiyim diyemem aksine biraz odun olabilirim 😊
Hayır öyle bir şey yok olamaz olması teklif dahi edilemez.
Yalan yol istemsiz baya istemli şekilde flörtözüm. 😄
Eskiden isteyerekte derdim ama Şu an icin gecerli degil.
Bende yok sende var mı
Yuup var
Genelde ben A desem B anlasiliyor 😀
O zaman B de
C anlasilir 😀
Anlatamıyorsun demek ki
Demek ki, kesin sorun bende A yi B anlayanlar sutten cikma zaten😅
Biri seni anlamıyorsa sen anlatamadığındandır jdjs
Peki ben seni anlamiyorsam senin anlatamadigindan midir?😀
Evet
İlginc kabul ettin
İstemsiz flört olmaz ki, o isteyerek yapılır 😂
Dışardan öyle anlaşılır ya her hareketin, gayette var
Yerine göre değişir
Sana karşı evet jxjxmdm
Valla adımız çıkacak bir daha inmeyecek
Şakalaştığımızı anlamayacak kapasitede insanlar var haklısın :*
🙂😘
Burcumdan dolayı böyle yargılandığım çok oldu
Neymiş burcun :D merak ettim
Yorum yapmayayım :D Allah başka dert vermesin dfjsj
Ol tabii memnun, rica ederim 😅
Ay bana hep diyor arkadaşlarım çok cilveliymiişim flört ediyor gibiymişimmmm herkesle
Olsaydım söylerdim
Ama değilim
Hayır bıraktık o. isleri
Samimiyetim yüzünden bu düşünülüyor sanırım
Samimi misin
Öyle söylüyorlar
Hemen samimi olmamak lazım bu dönemde niraz tanımak lazım
Benim tarzım değil jsjs
Dışardan öyle görünsem de aslında değilim.
İstemli flörtöz değilim derim
Yine pek anlamdım ama değilim 😂😂galiba
Flörtöz değilim
Hayır ben istemli istemsiz flörtöz değilim ki 🙃
Diyemem, çünkü öyle birisi değilim.
flörtten anlamayan biriyim.
Diyemem , sevmem flört işlerini
Hayr baglandm mı gözüm başkasını görmüyor
Yoktur heralde bilemedim
Ben ve flört hahah Hayır tabi ki
Yok hiç değilim biraz odunum hatta🌲
Hayır flörtöz falan değilim hiç