Aşk İlişkileri Kendimi çok guzel bir kız olarak görüyorum sizce ama aşırı yani? Kiskananlar yazmasın? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Aşırı guzel bir kizim yaa birde yedek rimeli olan var mı depresyondayimda abuzittin benimle ayrıldı rimelim akti ayolll Güncellemeler+1 yıl Kıskanmayın ayolh yolarım sizi tirnagim kırıldı bana göz ediyorsunuz Güncellemeler+1 yıl 1 Nisan şakasıı Kendimi çok guzel bir kız olarak görüyorum sizce ama aşırı yani? Kiskananlar yazmasın? Cevapla Rimel Soruları Ayrılık Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Клвдияивановна Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Oo Maşallah maşallah Allah daha çok versin kimsenin elinin altında bir sürü erkek cariye de vardır 😂😂😂 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kız rimel ver bana yahuu oyledir yok amin canımmm Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Resim koysaydın o güzelliğinden mahrum bırakmasaydın 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Koyacaktım nasıl unuturum yakışıklı Yorumla Soran +1 yıl Böyle bile göz deyiyir öyle daha beter olurduk Yorumla Cesedin50tonu +1 yıl Bayan boyunn 🤭 Yorumla Soran +1 yıl @Cesedin50tonu kız rimel istiyorum ayy yakışıklı rimel ver Yorumla xxebruuxx90 +1 yıl @Cesedin50tonu artık şu 50 tonları görmekten yoruldum jsjdj @soran ayy sen de sus başlarım rimeline Yorumla Soran +1 yıl Tamam be sen işte yeterki adam dediğin senin gibi masaya yumruğunu koyar bee siz isteyin beyim sustum Yorumla Cesedin50tonu +1 yıl @xxebruuxx90 ebrununBoynunun50Tonu diye hesap accam Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Abuzittin senin kıymetini bilememiş 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen kizhh beni şuleyle bozuntusuyla aldattığ Yorumla
Cesedin50tonu Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı. Güzel bir kız olsan anon paylaşım yapmazdın 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Allah allah sen at kizğ fotonu ozmn Yorumla Soran +1 yıl Sen onu bunu bosverde rimel aktı yaa Yorumla Soran +1 yıl Rimel ver kız cimri Yorumla Cesedin50tonu +1 yıl Aa bende rimel ne arar kiz zilli istersen duran rimelinin akması için yardımcı olabilirim okadsr Yorumla Soran +1 yıl Yalanciya bak sende kalsın istemez kıskanç haset kız seni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Oo Maşallah maşallah Allah daha çok versin kimsenin elinin altında bir sürü erkek cariye de vardır 😂😂😂
Kız rimel ver bana yahuu oyledir yok amin canımmm
Resim koysaydın o güzelliğinden mahrum bırakmasaydın
Koyacaktım nasıl unuturum yakışıklı
Böyle bile göz deyiyir öyle daha beter olurduk
Bayan boyunn 🤭
@Cesedin50tonu kız rimel istiyorum ayy yakışıklı rimel ver
@Cesedin50tonu artık şu 50 tonları görmekten yoruldum jsjdj @soran ayy sen de sus başlarım rimeline
Tamam be sen işte yeterki adam dediğin senin gibi masaya yumruğunu koyar bee siz isteyin beyim sustum
@xxebruuxx90 ebrununBoynunun50Tonu diye hesap accam
Abuzittin senin kıymetini bilememiş
Aynen kizhh beni şuleyle bozuntusuyla aldattığ
Güzel bir kız olsan anon paylaşım yapmazdın
Allah allah sen at kizğ fotonu ozmn
Sen onu bunu bosverde rimel aktı yaa
Rimel ver kız cimri
Aa bende rimel ne arar kiz zilli istersen duran rimelinin akması için yardımcı olabilirim okadsr
Yalanciya bak sende kalsın istemez kıskanç haset kız seni