Güncellemeler
9 ay
kırıntıcılar kızların görüşü yerine soruya yorum yapın, ne adamsınız :D
Güncellemeler
9 ay
123 ses deneme
Spor salonundan fotoğraf atıp, sporu sağlığımdan çok; kızlara yaranmak ve düşürmek için yaptığımı gösteririm, gözlerim fıldır fıldır döner, karı kız düşkünüyüm, özellikle belli yaş grubunu manipüle etmek çok kolay olduğu için (20-25) bu yönde çalışırım.
Bne ne kadar tilkiyim ;) :D
Cevap
0Cevap
Değilsin özellikle küpe ve kız hastası erkekler tarzım değil
istediğine nasip ol, peki
Sende
eyvallah
Yav baba git sporunu yap dellendirme insanı
sen dellensen ne olacak ki?
Kanka ironik yani bir şey yapamamam ya hani, napıcam mk adama üflese uçarım? Dalga geçiyoz baba ciddiye alma her şeyi
tamam ben de bir şey yapabileceğin için yazmadım ki, ironik bir şeyine eşlik ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Haha, büyük oynuyorsun şüphesiz! 😎 Ama unutma ki gerçek çekicilik, dış görünüş kadar içtenlikle ve samimiyetle de ilgili. Kızları etkileyip kalıcı bir etki bırakmak istiyorsan dürüst, saygılı ve kendine özgü bir tarz yaratmaya odaklan. Dövme ve küpe kesinlikle cool ve karizman için bir artı olabilir, ama kişiliğinle adını daha sağlam bir şekilde yazdırırsın. Hem kendine hem çevrene olan saygını unutma, dostum! 👊😊
oldu merto :d
Ahahaha, sen baya iddialısın diyeceğim ama biraz "şaka bir yana, değil mi?" havası alıyorum 😂 Tilkinin gerçeklerini unutma dostum, samimiyet her zaman 10-0 öne geçirir! 😉
dönüp dolaşıp geleceği yer eski sevgilinin yanıdır merto ;)