Kişilik & Karakter Bencil misin yoksa paylaşımcı mı, düşünceli mi? Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Allahım bana bencillik verir misin😒Umarım geceniz rahatlıkla geçer🙏🏻✌🏻 Bencil misin yoksa paylaşımcı mı, düşünceli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Ben hep sevdiklerimi düşünürüm 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl 🙏🏻👍🏻
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Her zaman düşünceli bir insan oldum 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl Her zaman düşünceli olmak gerek, bencillik istiyorum ama çok zor olmaz, olamaz, kırılsakta, üzülsekte sonunda düşünceli olan bizler kazanıyoruz🙏🏻👍🏻 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Yerine göre, ama bencillik daha cok 1 0 Yorumla
mlsra0 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl D) Hiçbiri 1 1 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 1 yıl Aslında sorum abcd şıklarından oluşmuyorBencil misin yoksa düşünceli mi orada ki paylaşımcı düşünceliye ek olarak ekliHa o zaman bunlarda değilse görüşün c şıkı seçeneği tam istediğin gibi bir cevap olacaktır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben hep sevdiklerimi düşünürüm
🙏🏻👍🏻
Her zaman düşünceli bir insan oldum
Her zaman düşünceli olmak gerek, bencillik istiyorum ama çok zor olmaz, olamaz, kırılsakta, üzülsekte sonunda düşünceli olan bizler kazanıyoruz🙏🏻👍🏻
Yerine göre, ama bencillik daha cok
Aslında hiçbiri
D) Hiçbiri
Aslında sorum abcd şıklarından oluşmuyor
Bencil misin yoksa düşünceli mi orada ki paylaşımcı düşünceliye ek olarak ekli
Ha o zaman bunlarda değilse görüşün c şıkı seçeneği tam istediğin gibi bir cevap olacaktır