Güncellemeler
1 yıl
Cok degisik dusuncelerim. oluyor, uzun yasamak istemiyorum, duygusal olmadigim ixin insanlari anlamakta zorluk cekiyorum ne anlatmaya calisiyorlar. Uzun yasamista yorulmus gibiyim yorgun hissediyorum, vakit kaybi gibi, zaten bazen ne yaptigimi ne ettigimi bile bilmeyecek durumdayim. Kafa yapim degismis gibi, sanki bir yere acele ediyorum.
Güncellemeler
1 yıl
Bu aptal dunya'mi normal ben mi normalim aklim almiyor. Zaten akil birakmadilar biraz daha yasarsam onu da kaybedebilirim. Bu b*kdan dunyaya neden bu kadar anlam yukluyorum anlamiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benim ruh halim aynıdır
İlmin özüne ulaşmaya çalış. Kalbin mutmain olur. ikilikten kurtulursun. Kendi aklını doğru kabul etme. Sorgula. Hakikat ne aceba?
Bu yalnızliktan olabilir asosyal biri misiniz
Yalnizlikla alakasi yok, etrafimda bolca insan olmasi ve ya onlarla konusmam bir sey degistirmiyor.
Hmm ailenle mi yaşıyorsun
Hic Kur anin mealini okudun mu
Böyle seyler yasayan arkadaslarim okudugun da fayda gorduklerini soylemislerdi
azdan coktan okudum ama bana yararindan cok zarari dokundu diyebilirim. Dindar degilim okusam bile bir yarari dokunmaz.
Sen bilirsin tavsiye benim ki
hiçbir şey