"Bu akşam kahvede yokum abi ruhumun tadilat/tamirat işleri var da sdssdf"

"Bu akşam kahvede yokum abi ruhumun tadilat/tamirat işleri var da sdssdf"

Uyku beni resetliyo onun haricinde hareketsiz geçen günün mahsulu beynimdeki sesler oluyo yani bana meditatif şeyler veya sessiz sakin şeyler yaramiyo en kötü manyak gibi kitap okuyup kafayı bir şeye meşgul etmem gerek ve ilk defa bu kadar uzun cevap yazdım çok şaşkınım canikom sanırım tadilat yaptım yanlışlıkla
İlk olarak uyumayı deniyorum çünkü uyuyup uyanmak bana yeni başlangıç gibi geliyor böyle sanki beynim sıfırlanıyor. O olmazsa şahsen yalnız kalıp hobilerime falan sarılıyorum. Onun dışında beni sıkan spesifik bir şey varsa da kendi kendime konuşarak objektif açıdan sorunumu değerlendiriyorum.( Kendi düşüncelerime dıştan cevap veriyorum anlamında he deli değilim şduşduldyl)
Tabi ki de dinlenerek.. ya da kötü insanları gördükçe mesela kimseye güvenmemek gerektiğini de anlamış oluyoruz. 🌸
Cevap
16Cevap
Sevdiğim şeylere yöneliyorum. Daha hareketli parçalar dinlemek ev işleriyle bedeni yormak deliksiz uyku veriyor
Yeğenlerim, bakım, müzik ve sevdiklerim sayesinde
Yalnızlığı seçip kendimi dinleyerek
Bir müddet inzivaya çekilmek mesela
Kabuğuma çekildiğim zaman olur genellikle.. Bazen kafamızı dinlemek çok iyi gelir..
Sesi, fenalığı ve yoracak yanı olmayan şeylerle. Kedi gibi, gece gibi, çocukların neşesi doğanın ses gibi
Kendimi kaynanasına bakmak zorunda olan aynı zamanda kaynanamın emekli maaşını bacanağa teslim ettiğini bilen damat gibi hissediyorum.
Böyle bir dünyada tadilat kurtarmaz tekrar inşa etmem lazım sıfırdan en baştan.
Yalnız kalmak kendini izole etmek veya sevdiğimle vakit geçirmek benim için tadilat
Benimde ihtiyacım var. Beynime tadilat yapılmasını mutlu huzurlu özgür olmak isterim 😃
Uyuyarak, hayvanlarla ve çocuklarla vakit geçirerek.
Bazı travmalar ve henüz cevaplanmamış sorular sayesinde
Tek başıma dinlenerek
Sahilde yalnız başıma müzik dinleyerek
Yüksek rakım ıssız ormanlarda kamp. Bir gece bile insanı sıfırlıyor.
Ağırlıklar sayesinde, uzuuun uzun yürüyüşler sayesinde tadilat/tamirat yapılır.
Ben müzik dinler sabaha kadar ağlar sonra halime üzülüp onarırım kendimi
Namaz, dua, kitap okuma, ailemle vakit geçirme..
Kur'an okumak ve dinlemek.
Çogsel hobilerim var.
Bir müddet sessiz kalarak sanırım.
Sahilde dinlenip kitap okuyarak
Yalnız kalıp kafamı dinleyerek
Sevdiğim kişilerle koyu sohbet
Müzik olumlama sevmek ve sevilmek
Genelde sızıntı akıntı çatlak kırıl çıkık olduğunda
Allah, Kur'an ve Namaz
Dinlenerek
Kahve müzik..
Müzik