Kişilik & Karakter Zayıflamak için en iyi motivasyon nedir? Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kilo vermek istiyorum ama motivasyonum 1 gün falan sürüyo aldkdkdk Güncellemeler1 yıl Jelibonlarımı yerken güzel yorumlarınızı okicam fjdkssk Zayıflamak için en iyi motivasyon nedir? Cevapla Fal Soruları Nedir Soruları En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. daha iyi görünmek elbette 1 1 Yorumla Nesliççe 1 yıl Sence her zayıflayan daha iyi mi görünür
Emrexgg Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Düzgün bir diyet ve spor ihtiyacın olan şey motivasyon geçicidir yerini disiplin alır 0 1 Yorumla Nesliççe 1 yıl Doğru Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Birinin seni aşağılaması 0 3 Yorumla Nesliççe 1 yıl Beni aşağılayan bir insanı bu tutumundan dolayı çok ciddiye almam ve benim öyle aşırı bi kilom yok sadede memnun değilim versem daha çok beğeneceğim kendimi Yorumla agresifpanda69626 1 yıl Biri bana yapamazsın dediğinde gözüm dönüyo. Antrenörüm öyle eğitti beni. Senden bi s. k olmaz diye diye. Yorumla Nesliççe 1 yıl Doğruuu öyle bi motivasyon lazım aslında bana 😂 Yorumla
Çikolatamsss Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Böyle yapma moralini yüksek tut 0 6 Yorumla Nesliççe 1 yıl Zayıflarsam nolur mesela 🙄 Yorumla Çikolatamsss 1 yıl Daha güzel kıyafetler alırsın ne bilim kendini beğenirsin Yorumla Nesliççe 1 yıl Evett yaa… fit kadınları görünce içim gidiyor zaten ve bazı kıyafetleri hoş durmaz diye tercih etmiyorumİnsan daha hafif daha özgür olur 🥹 Yorumla Çikolatamsss 1 yıl Kaç kilosun Yorumla Nesliççe 1 yıl 73 Yorumla Çikolatamsss 1 yıl Yardım edeyim sana Yorumla
alevalevyann Takip Et Yoda Yaş: 36 1 yıl Disiplin önemli 0 1 Yorumla Nesliççe 1 yıl Disiplin nasıl sağlanır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
daha iyi görünmek elbette
Sence her zayıflayan daha iyi mi görünür
Düzgün bir diyet ve spor ihtiyacın olan şey motivasyon geçicidir yerini disiplin alır
Doğru
Birinin seni aşağılaması
Beni aşağılayan bir insanı bu tutumundan dolayı çok ciddiye almam ve benim öyle aşırı bi kilom yok sadede memnun değilim versem daha çok beğeneceğim kendimi
Biri bana yapamazsın dediğinde gözüm dönüyo. Antrenörüm öyle eğitti beni. Senden bi s. k olmaz diye diye.
Doğruuu öyle bi motivasyon lazım aslında bana 😂
Böyle yapma moralini yüksek tut
Zayıflarsam nolur mesela 🙄
Daha güzel kıyafetler alırsın ne bilim kendini beğenirsin
Evett yaa… fit kadınları görünce içim gidiyor zaten ve bazı kıyafetleri hoş durmaz diye tercih etmiyorum
İnsan daha hafif daha özgür olur 🥹
Kaç kilosun
73
Yardım edeyim sana
Ekmek yeme..
Disiplin önemli
Disiplin nasıl sağlanır