Erkeklerin kriteri var obez kizlari istemiyor aglayip durmayin lan obezle de cikan arkadas olan olsa o zaman abaza dersiniz erkekleri patir patir elerken sorun yok
Erkeklerin tek kriteri var diyorum hatta bazilari sevgili bile olir senle ama git hemcinsine soyle kisa zayif cirkin erkeklere karsi hepsi dusmanlar onlara sormalisin keske erkeklerde sekilci olsaydi
Beğenmeme olabiliyor ben pek dış görünüşe bakmıyorum önem veririm ama daha önemli şeyler var mesela para işte ve onu zayıflatabilirim eğer kendi de isterse
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Arkadaşlarımı dış görünüşlerine göre seçmiyorum kişiliği iyiyse olurdum.
Evet kesinlikle katılıyorum ama toplumun böyle kilolu insanlara karşı bir önyargıları var gibi
Kısayada, zayıfada herkese ön yargılıdır toplum
Evet ya
kimseye bu devitrde oturduğu yerden mutluluk gelmiyor
?
hareket
Knk hasta oluyor bilmiyorum sebepleri oluyor ya bazılarının
Kanka da olurum sevgili de. Bence sorun değil. Ben asosyal değilim ama içime kapanığım böyle daha mutlu hissediyorum mesela.
Evet bu şekilde düşünmen guzel
Soran kişi kaç kilo mesela?
Bbbbvvvg bilmem kilolu işte obez 1. derece felan
Sen memnun musun peki halinden?
Sence değilim tabikide
Bence çok da takma
Nasıl takımıyım
Kilo alınır verilir dünyanın sonu mu yani 😄
Evet öyle doğrusu
Ya senin bu düşünme tarzin felan keşke bende olsaydı
Sen asosyal olmayı çözsen sorun kalmaz eğlenmene bak arkadaşın varsa gez
Teşekkür ederim
Bende kiloluyim ne var ki bunda
Bilmem toplunun bi önyargısı var
Hepsinin on yargısına sokayim ya
Evet ya sanki herkes kusursuz
Sevgili olacağın da bile takılıyorlar sevisirken takılıyorlar bu nedir ya
hayır
Niye mesala hemcinsine karşı bu şekilde düşünmen üzücü
hemcinsim diye bağrıma basacak değilim. ben sosyal biriyim sürekli dışarı çıkmak gezmek isterim asosyal biriyle sıkılırım
Obez
Olmam
Erkeklerin kriteri var obez kizlari istemiyor aglayip durmayin lan obezle de cikan arkadas olan olsa o zaman abaza dersiniz erkekleri patir patir elerken sorun yok
Niye peki
Evet genel olarak toplumda bu sorun var bende neden olduğunu merak ediyorum
Erkeklerin tek kriteri var diyorum hatta bazilari sevgili bile olir senle ama git hemcinsine soyle kisa zayif cirkin erkeklere karsi hepsi dusmanlar onlara sormalisin keske erkeklerde sekilci olsaydi
Kankam olurdu
Kilolu kızlara bir önyargı var erkeklerden sence bu neden hani
Kızlarda yapıyor bunu ama sadece erkek değil ki
Evet evet güncel olarak sordum sonradan fark ettim şöyle düzeltelim toplum niye kilolu insanlara onyargilidir sencee?
Çirkin görüyor bazıları bilmiyorum neden ama aslında çoğu içi çok güzel kilolu insanın da insanoğlu maalesef çok kırıcı işte
Evet mesala ya da yanlarında gezdirmek istemiyorlar abi 3 günlük dünya ya ne gerek var insanları bu yüzden kırmaya
Ah bir anlasak Keşke onu işte
Teşekkür ederim güzel bir düşüncen var 🧚🏻♀️🌸
Rica ederim keşke herkes aynı olabilse işte 🤗
Evet keskee😕
Olabilirim
Erkekler neden kilolu kızlara karşı onyargilidir
Beğenmeme olabiliyor ben pek dış görünüşe bakmıyorum önem veririm ama daha önemli şeyler var mesela para işte ve onu zayıflatabilirim eğer kendi de isterse
Evett bu tür ilişkilere bayılıyorumm çok güzel bir düşünce
Teşekkür ederim ama gerek yok
Özelden nasıl çıkılıyor bilmiyorum
Arkadaş olabilirdi kendimi tanıtırdım insandan anladığını düşünüyorum buradakiler gibi değilsin seni kaybedemem
Ben özelden nasıl çıkarım bilmiyorum
Heyy bulamadım olm senin yüzünden başkasına yazdım
Sen verseydin ya adını bari
@HhhhhhhjHhhhhhhjki bulabilirsen tabi
Ya bie kişi çıkıyor zaten senin adını yazınca xperin 4 mu
Evet
Seninle şu an konuşuyor olabilirmiyiz
Sana hiç kübra adında kız yazdım
En sevdiğim